morepower Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 morepower podla toho co si napisal prva strava ako jediná vecer ? Raňajky nič sem tam vejce od hladu atd ? Obed nič ? .... Ano ano, přesně tak, "pořádné jídlo" až večer po tréninku. ... Tak takto by som nefungoval nikdy v živote.... Sacharidy sú pre moje telo palivo a hlavne pre mozog....a ráno si musím dať vločky s mliekom + banán... JJ, taky sem si to kdysi myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Nekaž nám nadávání na poměry! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Jinak obecně je nízkofrekvenční stravování docela rozumnej nápad. Třeba snídaně + večeře, přičemž sacharidy až večer je jen další způsob. Jak píšu, není to dogma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Martin. Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 dufam ze tomu nikto neuveri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tady nejde o víru, něco prostě funguje a má rozumný podklady a něco je prostě mýtus, kterýmu musíš "věřit", protože reálné důkazy a zkušenosti pokulhávají.Tohle není mýtus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Není to mýtus, je to jen tvoje volba. A určitě bych netvrdil, že to funguje. Možná to funguje u tebe, ale ne u každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 ja to nejak podobne praktikuju uz dlouho, jim v podstate jen vecer .. bmi mam 24.9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Martin. Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Aj moj pes to má presne tak. Žere len raz za den - večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Není to mýtus, je to jen tvoje volba. A určitě bych netvrdil, že to funguje. Možná to funguje u tebe, ale ne u každého. Tak já od začátku řikám, že je to individuální. Ale mluvím o mýtech, jako o přijímaných pravdách a dogmatech, které ale neplatí nebo nefungují. Nepleť si to s "mojí" volbou. To s tím nemá co dělat. Tím "fungování" myslím obecné principy, nic netvrdím, ale taky si myslím, že nemá cenu se držet systému, který mi nepřínáší výsledky jaký chci (a nejenom mě). Takový systém je ale obecně rozšířený - více malých jídel denně, energie z cukrů, minimum tuků, ráno cukry a odpo proteiny, atd...atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tak já od začátku řikám, že je to individuální. Ale mluvím o mýtech, jako o přijímaných pravdách a dogmatech, které ale neplatí nebo nefungují. Nepleť si to s "mojí" volbou. To s tím nemá co dělat. Tím "fungování" myslím obecné principy, nic netvrdím, ale taky si myslím, že nemá cenu se držet systému, který mi nepřínáší výsledky jaký chci (a nejenom mě). Takový systém je ale obecně rozšířený - více malých jídel denně, energie z cukrů, minimum tuků, ráno cukry a odpo proteiny, atd...atd... ale je to přece tvoje volba, tobe to funguje a vyhovuje. Mě by to nevyhovovalo a navíc mi fungují a přináší výsledky ty obecně rozšířené systémy. Teda až na ten tuk, ten na minimu nedržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 (upraveno) Jo takle to myslíš, no samozřejmě, že je to moje volba. To jo. Taky si ale myslím, že pokud nejsi v nějakém speciálním režimu, ať už časovém nebo třeba v objemovce, tak by ti takový systém přinesl víc užitku než ten klasický. Myslím si to na základě zkušeností s různými typy lidí na různých systémech a v různých trénincích. E: jo a samozřejmě že není jediný správný Upraveno 8. února 2017 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Mě to přijde jako že kdo kdy zaplatí víc těm dietetickým poradcům. Jestli pekaři nebo mlíkaři a řezníci. :-) Pak máš stravu 5-7 celozrnou denně nebo 2-3 denně primal / paleo (maso a tuk).Mě přijde rozumnější to první, hlavně i s ohledem na zdraví.Zkoušel jsem třeba CKD, fakt to fungovalo, ale rozhodně to zdravý není. Jinak obecně je nízkofrekvenční stravování docela rozumnej nápad. Třeba snídaně + večeře, přičemž sacharidy až večer je jen další způsob. Jak píšu, není to dogma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Docela bych chtel videt fotky nekterych radilku Asi obnovime vlakno "Osobni fotecky" )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Myslíš žen nejlépe rádi ty co mají 150kg? Jist 2x denně bych nemohl. Věřím víc tomu porad ale málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Jako já to vidím, že vám to přijde rozumnější a věříte systému "pořád ale málo". Akorát tak nějak postrádám logiku toho systému, považuju ji za vyvrácenou, ale natolik zažitou, že s ní nemíním bojovat. Když už se ta debata takle zajímavě rozvíjí, pořád jste nikdo nenapsal PROČ je ten systém podle vás správný nebo dokonce zdravý. Jak uváděl Maxel, že to tu sázím horem/dolem, nebo tak nějak, tak na systém více jídel nějak nevidím argumenty. odjinud - jak píšeš o těch lobby.. Rozhodně o spoustě věcí platí, že vyhrajou testy ti, co si ho zaplatí, to jo.. A tak sem i četl obhajoby paleo stravy a nízkofrekvenčního stravování na bázi lobby potravinářských firem a firem, co vyrábí doplňky stravy. Ale tak nějak mě to nezajímá, pro mě to je nepodstatný. Mě se na tom líbí, ŽE to FUNGUJE a PROČ to FUNGUJE. Líbí se mi jednoduchost, udržitelnost a výsledky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Jaka je nemytova alternativa?Clenbuterol, t3, t4, co možná nejvíc bílkovin a trochu pohybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Clenbuterol, t3, t4, co možná nejvíc bílkovin a trochu pohybu. Tak je to trochu forsáž, ale podobný principy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Chlapci,viac pohybu,fyzickej práce a kilečka pôjdu dole. Vrámci hesla:MENŠÍ DVOR A VEČŠÍ BIČ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Přiznám se, že tomu tady moc nerozumím... Proč ta snaha aplikovat vědecký přístup tam, kde bohatě stačí zapojit selský rozum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Podle mě musí být stravovací režim dlouhodobě udržitelný. To vylučuje všechny radikální diety ze hry. Aby systém byl udržitelný, mluvím za sebe, musí být jednoduchý, dobře plnitelný a musí přinášet výsledky. Tolik můj postoj. Z tohohle pohledu je nízkofrekvenční stravování jednoznačně lepší. Samozřejmě se setkávám s negativními reakcemi, ale vždy se jedná o lidi, kteří to nezkusili. Každý, kdo to zkusil, byl mile překvapen jak rychlými výsledky, tak jednoduchostí. Taky mu to pomohlo pochopit chování svýho těla a namodelovat si režim podle svých individuálních potřeb. To je to hlavní, poznání. Pokud člověk přijme tenhle systém myšlení, nebo je alespoň schopný ho hned nezavrhnout, pak přijde čas bavit se o tom proč to funguje. Na jakých principech to stojí a tak. Já když o tom slyšel poprvý, tak sem se smál a říkal si, co to je za idiota a co mi to tvrdí za hovadiny. No a pak sem viděl ty výsledky, tak mi sklaplo a začal jsem shánět informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se