strong Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Vyhliadol som si 2 modely hodiniek, nad ktorych kupou uz dlhsie uvazujem. STEINHART Nav B-Uhr II 44 mm hand driven vs Hodinky Laco Pilot Miyota automat - Augsburg Spociatku som bol pevne rozhodnuty kupit si Laco, najma kvoli historii znacky, pomerne nizkej cene, atd. Recenzie na Laco model su viacmenej pozitivne o Steinharte s ETA strojcekom ani nehovorim. Na Laco sa mi nepaci len to, ze cifernik je zelenej farby namiesto bielej ako na starsich modeloch + pre mna mala 20mm sirka remienku na 42mm hodinkach. Casom sa mi velmi zapacili spominane Steinharty. Oproti Laco maju mensiu nevyhodu, ktorou je pre mna vodotesnost 3ATM. Na druhej strane maju zafirove sklicka s antireflex filtrom, atd. Velkou dilemou je tiez, ci sa mam rozhodnut pre automat, alebo rucny natah. Tiez neviem posudit ako je to s presnostou. Bol by som rad, keby ste mi mohli poradit. Popisat "pro" a "proti" aby som sa konecne mohol rozhodnut PS: som tu novy tak ma prosim nekamenujte, ze si to tu mam sam pohladat. Snazim sa tu tym preluskat, ale fakt potrebujem poradit a do konca roka sa rozhodnut
Lukas Havran Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 proste ten tikot UNITASu je libovy! bezkonkurencni, aspon pro me, NavB rucni natah+1
vraby Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Jestli chceš hodinky s historii vem Laco a jestli ti to je šumák tak Steiny,tam se mi ale nelíbí mimostřed. vteřinovka LACO
Traveller Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 U Laco počítej s tím, že si budeš muset pořídit i nový řemen. Ty jejich jsou otřesné.
fermuello Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Ja by som šiel do Steinhartov z Etou ... lebo Laco a miyota je ako Mercedes S500 z motorom suzuki Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem fermuello
M-72 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Archimede tě neláká? Měl jsem Steinharty v limitce GOLD s Unitasem o průměru 47mm, velmi pěkný hodinky, bohužel, by to na mě moc. Teď mám tyto:http://www.chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot-XLH (akurát v lepší TOP variantě)prostě paráda, perfektně sedí na ruce, super tikot, radost natahovat diamantovou korunkou. Doporučuji!
strong Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Archimede tě neláká? Měl jsem Steinharty v limitce GOLD s Unitasem o průměru 47mm, velmi pěkný hodinky, bohužel, by to na mě moc. Teď mám tyto:http://www.chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot-XLH (akurát v lepší TOP variantě) prostě paráda, perfektně sedí na ruce, super tikot, radost natahovat diamantovou korunkou. Doporučuji! Archimede su pekne, ale drahsie o 120EUR v porovnani so Steinhartami. @Vraby: viem, ze to nevychadza z originalu, ale mne sa prave ta mimostredova sekundovka paci.
Lukas Havran Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 ja mam od Zdenka s Kubou z chronoshopu, Steinharty NavB Uhr II s unitasem + zamenena korunka za diamantovou a luxus, (D44m)
panedge Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Bez diamantový korunky jsou všechny pilotky poloviční(ne velikostí,ale tím jak vypadaj).Bez ní to není ono.
zekon7302 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Steinhart s unitasem cvakaj lahodně,u Laco ta miyota může působit laciněji avšak lépe sedí na ruce a má o dost lepší lumi,řemínek bych neřešil,pozitivní pro Laco je historie a cena,měl jsem stejné dilema a zvolil jsem Laco
strong Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Steinhart s unitasem cvakaj lahodně,u Laco ta miyota může působit laciněji avšak lépe sedí na ruce a má o dost lepší lumi,řemínek bych neřešil,pozitivní pro Laco je historie a cena,měl jsem stejné dilema a zvolil jsem Laco co znamena, ze ma lepsie lumi? Mne sa na Laco nepaci, ze konkretne pri mnou psominanom modeli maju zelene cisla namiesto bielych. Dost to kazi celkovy dojem.
zekon7302 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 co znamena, ze ma lepsie lumi? Mne sa na Laco nepaci, ze konkretne pri mnou psominanom modeli maju zelene cisla namiesto bielych. Dost to kazi celkovy dojem. jakože líp svítí,a nejsou až tak zelené,já mám přesně ty Augsburgy,ale ty už sis odpověděl sám že se ti nelíbi
Axel Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) Pořád se zmiňuje historie hodinek, chtěl bych vědět, jak se projeví fakt, že hodinky mají "historii", na tom, jestli se mi líbí či nelíbí. Příjde mi to jako zcestné uvažování, snad se rozhoduji především na základě toho, na kolik mě hodinky na první pohled oslovily, zajímat mě bude asi proto design, pak kvalita zpracování, jestli hodinky splňují, co od nich očekávám, co v nich tíká, jak jsou spolehlivé.. Hodinky vás musí zkrátka chytnout hned od samého začátku, kdy ani podrobnější informace o nich mnohdy nemáte. Historie je u mne někde na konci a přihlížel bych k ní k jako poslednímu výběrovému krytériu. Pokud se mi na nich něco nelíbí, tak nějaká historie to těžko vyváží.. Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem Axel
vraby Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 když budeš mít na výběr dvoje skoro stejné hodinky,které vezmeš?
ramon Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 No já nevím, na pilotkách mě tyhlety lesklý modrý ručky fakt neberou...
zekon7302 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) strong (...maju zelene cisla namiesto bielych. Dost to kazi celkovy dojem.)po nějakém čase nošení tě můžu ubezpečit že nekazí,právě naopak,a kvůli tomu detailu mám problém s tím co si vzít na ruku,a průměr 42 je pro mně to pravé,až Steinhart udělá tento rozměr a zbarvení indexů v chronu tak moje chrona půjdou z domu Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem zekon7302
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se