Davros Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Zdravím neviem sa rozhodnúť medzi týmito Tissotmi : http://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/7544_Tissot_Seastar_1000_Automatic_T0664071105700 , týmito Certinami: http://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/7699_Certina_DS_Action_Diver_Automatic_C0134071105100 a nakoniec ešte Wardy: http://www.christopherward.co.uk/watch-type/type-men/view-auto-s/c60-tri-sks.html Hodinky by som používal každodenne a hladám niečo medzi sport a niečím slušnejším, hladal som niečo jednoduché ale odolné tak dúfam že sa mi niečo s Vašou pomocou podarí vybrať... ak máte aj iné typy na podobné hodinky sem snimi len prosím nie Seiko ani Orient ... A ešte Štastné a Veselé .....
Horhe Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Předpokládám, že během týdne udělá Ward velkej výprodej, jako obvykle. Cena by pak mohla být rozhodující argument.
Petrson Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Myslím, že značka Christopher Ward je solidní a koupí jejich hodinek nepochybíš :-)
Radimk Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Tenhle Tissot je na fotkách hodne sterilní. ChW- ty ručky mě vadí. Nevím proč, ale prostě osobně mi nesedí. Z těchto dvou se směje třetí- Certina.
tenge Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 dle čeho soudíš velký výprodej u Warda?Jinak za mě CHW
Horhe Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 dle čeho soudíš velký výprodej u Warda? Jinak za mě CHW Zpravidla každý rok po Vánocích mívá velký výprodej za pakatel. Třeba letos nebude, nevím, ale zatím tomu vždycky tak bylo.
Phar Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Tak to s tim vyprodejem rad slysim Zrovna stejny C60tky od nej mam vyhlidnuty a chci kupovat Jen bych upozornil, ze ten tah, co maji na obrazku je minulosti - rozesilaj to uz s jinym, vic klasicka diver spona.
Návštěvník Snow Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 K neuvěření , v konkurenci nových modelů Certiny a Tissotu jsou nejvíce zmiňované Christopher Ward. Co vás k tomu proboha vede ? Kvalita provedení, vzhled a nebo přece jen na první místo kladete cenu ? Chápu, že je cena parametrem, který se zpravidla nedává na poslední místo, ale na tom prvním by být neměla.Sám jsem velmi váhal, protože jsou Tissoty a Certiny hodně vyrovnané, snad jediným rozdílem je vyšší WR u prvně jmenovaného modelu. Nakonec bych doporučil Tissot i přes hrozné ručky. Domnívám se totiž, že celková kvalita bude o pověstný chloupek vyšší.
Horhe Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 K neuvěření , v konkurenci nových modelů Certiny a Tissotu jsou nejvíce zmiňované Christopher Ward. Co vás k tomu proboha vede ? Kvalita provedení, vzhled a nebo přece jen na první místo kladete cenu ? Chápu, že je cena parametrem, který se zpravidla nedává na poslední místo, ale na tom prvním by být neměla. Sám jsem velmi váhal, protože jsou Tissoty a Certiny hodně vyrovnané, snad jediným rozdílem je vyšší WR u prvně jmenovaného modelu. Nakonec bych doporučil Tissot i přes hrozné ručky. Domnívám se totiž, že celková kvalita bude o pověstný chloupek vyšší. Nechápu..? Vyberu si 3 modely, které se mi líbí, ale nemohu se rozhodnout, který z nich si vzít. Pak z čista jasna bude nabídka na jeden z nich o polovinu levněji. Proč bych se měl rozhodovat pro jinej?
panedge Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Nejvic se mi libej Certiny,u ostatnich se mi nelibej rucky a U Wardu jeste navic tah.Kdyby to nemely bejt potapky,i kdyz to vyslovene nepises,ale vyber to naznacuje,podival bych se po necem u Hamiltonu.
Návštěvník Snow Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Nechápu..? Vyberu si 3 modely, které se mi líbí, ale nemohu se rozhodnout, který z nich si vzít. Pak z čista jasna bude nabídka na jeden z nich o polovinu levněji. Proč bych se měl rozhodovat pro jinej? Pardon, ale o čem mluvíš ??? To o nějaké nabídce se slevou 50% víš ?
Návštěvník Snow Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 (upraveno) Vzhledem k tomu, že ani Tissot není zrovna dvakrát blízký mému srdci, ukázal bych značku, kterou mám již dlouhá léta v oblibě a jejíž výrobek jsem měl. Spolehlivě mi sloužil a pevně věřím, že dělá dobrou službu i novému majiteli. Neměl jsem tento konkrétní typ, ale pevně věřím, že i tyhle hodinky by odvedly stejně dobrou práci. Mido Ocean Star Captain IV Upraveno 24. prosince 2011 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Uvidíme. Stejně trvám na tom, že to není ideální způsob výběru. Jmenované hodinky Tissot, Certina a Christopher Ward si nejsou podle mě zcela konkurence schopné.
xxx.rada Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Me se nejvic z navrzenych libi Certina. A potom Mido.
Phar Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 (upraveno) Vzhledem k tomu, že ani Tissot není zrovna dvakrát blízký mému srdci, ukázal bych značku, kterou mám již dlouhá léta v oblibě a jejíž výrobek jsem měl. Spolehlivě mi sloužil a pevně věřím, že dělá dobrou službu i novému majiteli. Neměl jsem tento konkrétní typ, ale pevně věřím, že i tyhle hodinky by odvedly stejně dobrou práci. Mido Ocean Star Captain IV Zacinam mit dojem, ze kdyz clovek vybere hodinky a je pro ne rozhodnut - jen nemuze v ten moment objednat, NESMI uz dal cist tohle forum Proc mi musis ukazovat tyhle krasny Mido? Pak stejda gůgl oznamí, že jsou v Jihlave za 18.990, což znamená, že se daj sehnat asi i trošku levněji -> ergo od meho rozpoctu 450 liber na Ch.W. ne tak daleko. Zacinam to videt na dva mesice o chlebu a vode Upraveno 24. prosince 2011 uživatelem Phar
Davros Odesláno 24. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Vzhledem k tomu, že ani Tissot není zrovna dvakrát blízký mému srdci, ukázal bych značku, kterou mám již dlouhá léta v oblibě a jejíž výrobek jsem měl. Spolehlivě mi sloužil a pevně věřím, že dělá dobrou službu i novému majiteli. Neměl jsem tento konkrétní typ, ale pevně věřím, že i tyhle hodinky by odvedly stejně dobrou práci. Mido Ocean Star Captain IV Tak tieto Mido u mna 100% zabodovali také hodinky si prestavujem jednoduché prehladné a hlavne na na každodenné nosenie ...
Leviathan Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Tie MIDO su skutocne moc zaujimave. Tot, nedavno sa predali za cca 500 USD na WUS. Ta modra lumi je tiez fajn.
Phar Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Jak moc znatelny je u tech MIDO potapek jejich absence anti-reflex na safiru?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se