Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Co předvádí Doxa se sérií Numa a nejen s ní mi připomíná strategii ruských značek. Přimaluje se letadýlko a máme novou l.e..Doxa si vystačí s potapěčem, potapěčskou kuklou nebo dalším podobným motivem nebo nápisem, který s danou tématikou tím či oným způsobem souvisí.

Pro osvěžení paměti přidávám foto původní Doxa SUB 1200T Numa.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jay Doll
Snowe, takhle velkou fotku? Musel jsem to zmenšit, sorry
Odesláno

Asi jsem divny, ale me se libi. Teda krome toho rado by rice bead tahu, ale to jim vycitam uz davno. To pouzdro je ikonicke, skvele, originalni, krasne opracovane, slavne. Barevne varianty zasadnich, ikonickych modelovych rad dela snad kazdy, z fleku me napada treba i IWC na Ingach, o Hublotu skoda mluvit, Omega PO, Stowa Prodiver, Oris Divers i Aquis, AP RO a mnoho, mnoho dalsich. Je to proste normalni. Neni to vykradani sama sebe ani na skodu znacce. Je to variace na uspesne tema, standardni business, bezny postup. Kdyby mely tah z 800Ti, nebo 5000T, tak jsou to prdacke hodinky. Barva pravda neni pro kazdeho, ale od toho je to limitka. Na Waikiki idalni kukacky.

Odesláno (upraveno)

Ta barva je super, nedávno jsem o tom mluvil na srazu s Tombedem. Fakt se mi to líbí a jestli kopírují svou jinou vyprodanou limitku mi je jedno.....

Edit: Kde se dají koupit?

Upraveno uživatelem sect
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak Čína není od Ruska tak daleko :)

Jen se možná blbě zeptám, ale co má společného Doxa s Čínou?!..... mám za to, že je to stále Švýcarská značka...:worried_anim:

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...