Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 12. 2011 v 8:36, 'Stepino' napsal:

podle fotek na ebay (ktere jsou dost mizerne) si myslim ze to bude OK, ale koukam ze aukce uz stejne skoncila

Ahoj, diky byla to takova rychlovka - momentalni zasneni se a nahoda na ebayi :goof: Ale je to uz skutecne pase.

Jen by me pro priste zajimalo, na co si dat u carrer pozor, podle ceho to Vy zkuseni chronari poznate?

Tedy pokud to neni know how :whistling:

Odesláno
  V 27. 12. 2011 v 21:42, 'porefo' napsal:

Ahoj, diky byla to takova rychlovka - momentalni zasneni se a nahoda na ebayi :goof: Ale je to uz skutecne pase.

Jen by me pro priste zajimalo, na co si dat u carrer pozor, podle ceho to Vy zkuseni chronari poznate?

Tedy pokud to neni know how :whistling:

Vetsinou je to kombinace vseho, ale plati vzdy jedno pravidlo. Mohou to byt fotky uplne jinych hodinek nez jsou na prodej, takze 100% jistota neni - proste nevis, jestli ti v baliku dorazi to, co vidis na fotkach. Spise bych se soustredil na prodejce, na jeho hodnoceni a feedbacky. Pokud ma 1000 prodeju a vsechno jsou to hodinky (hlavne drazsi hodinky), tak tam je jistota, ze kvuli jenomu kseftu si nezkazi zavedeny business. Navic v kombinaci s paypalem nebo treba i osobni vyzvednuti (po Evrope) pravdepodobnost zvysuje.
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Od borce, který má tak málo prodejů a navíc prodává křesla, ocelové trubky, příbory ( co mi to jen připomíná :D ) nebo plákaty, dál jsem se již nedíval, bych si nekoupil drahé hodinky ani náhodou. Konec konců bych si za těchto jeho parametrů od něj nekoupil ani levné hodinky.

Edit -

to porefo - vždycky se podívej sem. KLIK . Pokud bude mít prodejce obchody zveřejněné a ne uzamčené, bude mít tahle informace pro Tebe důležitou vypovídající hodnotu. 

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Ahoj,

díky za dosavadní komentáře. Ohledně prodejců si budu dávat v budoucnu větší pozor na jejich reputaci.

Spíš jsem se ale chtěl zeptat na nějaké faktické znaky přímo na hodinkách.

Myslím tím vygravírovaná sériová čísla, velikosti lunet, jednoduše nějaké typické opakující se postižení fejků.

Nezdá se mi jako vodítko určovat pravost hodinek podle toho, jestli dotyčný je vyfotil zrcadlovkou, nebo kompaktem (kdesi jsem na tento názor narazil).

Odesláno (upraveno)

Tak samozrejme cim hezci fotka hodinek, tim vetsi moznost, ze nekoho zaujmou a koupi si je. Jestli nekdo vyfoti hodinky kompaktem nebo zrcadlovkou je uplne jedno. Ja to osobne to nepoznam. Jsou tady na foru clenove, kteri udelaji super fotky kompaktem a nekteri (treba ja), kteri muzou fotit cim chteji a stejne to je hnusna fotka. :smile_anim:

Ale poznavat fake podle toho, cim je foceny... To je spis o prodavajicim, jestli je to profik a prodava vice hodinek, urcite by je mel dobre umet nafotit, hlavne detaily. Pokud ne, tak viz. vyse, je nebezpecne si od nej hodinky naslepo kupovat.

Upraveno uživatelem speedmaster
Odesláno

Jo. Chovas se jako blázen, oteviras mnoho temat a tvoje příspěvky jsou nicneříkající bláboly, uz jsem ti to jednou říkal. I Kamil uz te na to upozorňuje. Dej si panaka nabo pivko, zítra je taky den!

Odesláno (upraveno)
  V 4. 1. 2012 v 21:27, 'donescobar' napsal:

Narážaš na mňa s tým P.K.?

"köcsögöcske "

Ano,na Tebe.

S tou maďarštinou opatrně,máme tu hungarofila Prizaka,ten mi to přeloží a pak dostaneš Pickem přes hlavu.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno

name=donescobar

Jo a teď jsem urgoval YPA, aby ti po roce našel rychle tu fotku 1,64mm strojku jak jsi si před chvílí přál v jiném rok mrtvém vlákně. Nevím proč jí tam ten lenoch ještě nepostnul. Zaurguju ho znova...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...