Artur Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Připojím se malou poznámkou o samotném průběhu večera. Hodinky CH.l.e. se dražily jako první předmět večera a ještě před začátkem celé akce jsme si nebyli jisti, zda je to plus nebo mínus. Dražba totiž začala po módní přehlídce, kde se bylo na co dívat (pozn. nemyslím tím šaty, do kterých nevidím a posuzuju líbí/nelíbí). Nicméně PRIM se toho myslím zhostil se ctí a několika vstupy při samotné dražbě suchou mluvu dražitelky oživil dalšími informacemi. To defilé pár majitelů CH.l.e. na pódiu by určitě vyznělo výborně, škoda. Jinak souhlasím, že dražit hodinky bez promítání na stěnu, nemá s vyprovokováním k dobré dražbě nic společného. Přítomné publikum bylo dosti chladné a navíc s výraznou přesilovkou žen. Finální cena je na základě okolností z mého pohledu skvělá.
Prokop Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Od vás má pro mě zvlášť příjemnou příchuť. Nic ve zlém, jen že od vás už poklona skutečně něco znamená.
cigi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Fylozoficky je termín jistě v pořádku, prakticky ovšem ten nejhorší, bohužel , já vánoce v dnešní podobě nevymyslel a víceméně se je snažím ignorovat, ale vždycky mě dostihnou. To s tou módní přehlídkou, jak píše artur, nás taky mohlo napadnout, že tam asi nebudou chlapi, no, musíme se poučit pro příště. Když to tu čtu, jsem docela rád, že jsem tam nebyl, ale v jiný čas bych asi šel, přecejen jsem byl velmi zvědavej. Ta dosažená cena za kus měkkého nerezu s masovým komunistickým šmejdem uvnitř, nepoužitelnou korunkou, v teple se ohýbajícíma ručkama, okopčenou grafikou ciferníku provedenou obyčejným tiskem, tuctovým minerálním sklem v dýnku a masivním waschmaschineefektem , abych shrnul recenze, je ovšem závratná i bez těch nepříznivých okolností, je to úspěch jako hrom!
Prokop Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 To cigi: Jak si to můžete takhle ošklivit? Pokud vím, problém s ručkami měli jen dva uživatelé z celé série, a to bylo ještě dáno tím, že jsem se snažil nové úzké ručky urychleně zavést do výroby. A to bylo vaše přání! Přání, které jsem se pokusil splnit ve výjimečně krátké době. A tak to většinou je. Problém se objeví tam, kde se snažíme zákazníkovi narychlo a nestandardně vyhovět. PS: Já vím, že je to váš specifický druh humoru, ale přeci jen mě stále dráždí to, jak ty hodinky neustále berete jen jako suvenýr. Chápete mě?
watch Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Cigi objednal hned tri kusy, tak to musi vedet.
VS Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 cigi napsal: Fylozoficky je termín jistě v pořádku, prakticky ovšem ten nejhorší, bohužel , já vánoce v dnešní podobě nevymyslel a víceméně se je snažím ignorovat, ale vždycky mě dostihnou. To s tou módní přehlídkou, jak píše artur, nás taky mohlo napadnout, že tam asi nebudou chlapi, no, musíme se poučit pro příště. Když to tu čtu, jsem docela rád, že jsem tam nebyl, ale v jiný čas bych asi šel, přecejen jsem byl velmi zvědavej. Ta dosažená cena za kus měkkého nerezu s masovým komunistickým šmejdem uvnitř, nepoužitelnou korunkou, v teple se ohýbajícíma ručkama, okopčenou grafikou ciferníku provedenou obyčejným tiskem, tuctovým minerálním sklem v dýnku a masivním waschmaschineefektem , abych shrnul recenze, je ovšem závratná i bez těch nepříznivých okolností, je to úspěch jako hrom! Takže mají 150% ceny propoceného trička nějakého taliána Docela úspěch.
cigi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Suvenýr - Prime, to přece není pravda, nepodstrkujte mi to, jsem skoro jediný, o kom vím, že je má a pravidleně nosí!! Pouze shrnuji uveřejněné recenze a soustředím se na užitné parametry , jak je to tu na foru k popukání populární Dopřejte mi prosím, trochu si na tom úspěchu přiohřát polívčičku! Potěšitelné je, že už je začal nosit i můj kolega - i do práce!! A mně se ručky neohýbají ani ve vedru.
Prokop Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 cigi napsal: A mně se ručky neohýbají ani ve vedru. No proto!:)
Dali Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 gratuluju, děkuju a nosím je také celkem pravidelně.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Jestli ta neúčast pražaků nebyla taky trochu daná tím, že PRIM dělal se vstupenkami drahoty. Alespoň mně to tak připadalo. Myslím že tady padly věty typu aby se zúčastnili pouze ti, co mají zájem o dražbu a i jiné, ale v podobném duchu. Já sám bych tam šel, nicméně připadalo mi, že bych se žádostí o vstupenku vnucoval. A to nemám rád. Opravte mě, jestli se mýlím. Cena samozřejmě skvělá!
VS Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Vydražil je aspoň nějaký člen Chronomagu, který je dokáže ocenit a bude z nich mít radost?
Prokop Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 To Kamil: ano, řekl jsem to, co jsem řekl, ale opakovaně jsem vyzýval lidi k projevení zájmu a z toho plyne, že vstupenky nebyly nedostatkovým zbožím. Nakonec jich nevyužil vůbec nikdo, a to jsem jich měl 10ks! Byl jsem z toho trochu zklamaný. Byl bych vděčný byť jen za morální podporu.
cigi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Prim má recht - žvatlám tu, aby to už bylo a pak to ve finále vypustim - docela ostuda, možná jsme mohli dát dětem ještě víc, kdybych to tam nějak prezentoval, nebo alspoň duševně podporoval, takhle jsem všem ukázal, že mi na tom nezáleží. Moc mě to mrzí, fakt. Nějak mi to nedocvaklo, jsem halt primitivo.
zdenda Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Gratuluji :) mě se ručky neohýbají ani ve vedru ani ve větru
Lukáš Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 PRIM napsal: No nic, i tak to myslím dopadlo dobře. Nejvíce mě potešila jedna z přítomných modelek, která se o hodinky upřímně zajímala po skončení dražby s tím, že by chtěla podobné hodinky v mírně menším provedení sama pro sebe. Takže asi hodinky nevypadají tak usedle. Hodinky Linea již existují ve velikosti 33mm a během roku by měly přijít ještě menší kousky - cca 24mm v průměru. Za prvé bych chtěl Prime říci, že mě není třeba děkovat, není za co. Dík patří Vám a hlavně Vaší skvělé prezentaci hodinek. No a k té modelce......ona nechtěla hodinky, ale Vás!!!!! Příště budťe všímavější
Prokop Odesláno 15. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Smím se optat, odkud tu fotku máte? Já ještě žádné od pořadatelů nedostal.
Petr_S Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 PRIM napsal: Smím se optat, odkud tu fotku máte? Já ještě žádné od pořadatelů nedostal. Tady na iDnes: http://revue.idnes.cz/seredova-rozprodava-...0142_lidicky_lf
Prokop Odesláno 15. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Díky za informaci! Jinak taky by je neubylo, kdyby se zmínili i o úspěšné dražbě hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se