Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak: vůbec nesrovnávám elektroniku z hodinkama, nikdy bych neargumentoval tím , že i ty nejhorší bateriový hodinky budou přesnější, než nejdražší tourbillon, vůbec se mi nezamlouvaj věci z Číny, hodinky už vůbec ne, jsem jenom hodinkovej nadšenec, jako většina z Vás tady, žasnu, když si představim ty miniaturní kolečka, jak se to tam všechno točí a pracuje, a pořád dokola, padesát let nepřetržitý práce ( teda, když se zadaří), žasnu, když vidím hodinky z několika komplikacema  najednou.....................

No a když budeš denně koukat dovnitř tak právě přijdeš na to v čem jsou ty rozdíly. Já jsem to štěstí měl. ( Za žádnou zásluhu to ale nevydávám , abychom si rozuměli.)

A ještě poznámka : myslím že číňani by asi byli schopni po čase a s vynaložením strašlivého úsilí a peněz vyrábět tak jako špičkoví švýcaři. Ale zřejmě to vůbec není jejich cíl.

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ad Mechano/

Co se týče peněz pak ty nebudou investovat Číňané, ale jak už je dnes obvyklé, např. u továren na boty - investovali Italové, ale peníze budou

investovat velkopodnikatelé z Evropy či odjinud. Na Číňany zbude dodat levnou dětskou práci. Tak to už přece dnes chodí. To ale obhájci lidských práv nechtějí vidět, jejich vidění světa končí před dveřmi peněz.

Odesláno
ad Mechano/

To ale obhájci lidských práv nechtějí vidět, jejich vidění světa končí před dveřmi peněz.

Což je ovšem dle mého soudu zcela OK - peníze jsou nejspolehlivějším měřítkem správnosti našich rozhodnutí. K zaplacené ceně je ovšem nutno přičíst i případné špatné svědomí :-)

• Po letech...
Odesláno

Je zajímavé, přečíst si 8 let staré názory na bojkot čínského zboží. Po 8 letech jsme dosáhli toho, že V Š E CH N O je z Číny.

A co není, tak zítra bude. 

Tak až budeš mít osm let znalostí o hodinkách, budeš vědět, co na fóru psát :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...