Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Či už si vyberieš jedny alebo druhé neurobíš chybu, ale za mňa osobne PO (ale som zaujatý ... :) )

V 30. 9. 2013 v 13:12, Eaglein napsal:

Toto su jedny z najkrajsich hodiniek. Neviem sa rozhodnut medzi PO 8500 alebo MoonWatch. Tazke rozhodovanie, ale viac sa priklanam k PO.

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 9. 11. 2012 v 18:06, Daemonultimate napsal:

Neměl jsem možnost to vyzkoušet,ale uložení a rozměr pouzdra je rozdílné,takže raději zůstávám u origo možností.Ale zas tak moc mě to netrápí,mám ten origo gumák,tah a krokodýla.Ale ten tvůj je parádní a ta spona je úžasná.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61737-omega-seamaster-planet-ocean-big-size/page-2

když si zaroluješ dolů,tak uvidíš řemen z 8500 na 2500 a celkem přemýšlím,že ho pustím /je kupovaný nový někdy na jaře u AD/ i když je velmi pohodlný,protože čtyři řemeny jen tak neunosím a měl jsem ho nasazený asi dvakrát....

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno
  V 3. 10. 2013 v 7:23, Georf napsal:

Mám PO a paráda. Stále váhám, zda si dokoupit gumový tah? 

Můžu ti říct, že je to ještě pohodlnější než tah, díky taky tý lehkosti a vypadá to skvěle, rozhodně nekupovat neorigo, to neni ono...

Odesláno
  V 3. 10. 2013 v 20:55, Peter78 napsal:

Lastame, to jsou ty 45.5mm? Muzu se zeptat na obvod zapesti?

Jinak moc povedene fotky, diky za ne

Díky, jsem rád, že se líbí:-) Jsou to 45ky, mám 17cm trošku salám zápěstí, ale dá se to na něm v pohodě nosit, co se týče úpravy tahu, uvítal bych možnost korekce délky opravdu napřesno, ale není... Na gumě je to ale fakt bomba viz foto...

post-3900-0-20256300-1380834299_thumb.jpg

• po 5 týdnech...
Odesláno

Pánové gratuluji Vám a trochu i závidím. Jsou to krásné stroje na gumě i na tahu. Moment?lně jsou tohle mé dreamwatche.

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

Sice je to stare vlakno,ktere jsem nasel nahodou ale presto musim Iastamovi rict,ze mi dluzi nejakych 120k 

Byl jsem pres 4 roky spokojeny majitel Aqua Terra chronograph,ktere jsem mel za definitivni,do te doby nez jsem si precetl tohle vlakno.Rozhodovani trvalo necely tyden a vcera jsem si pro ne jel.

Jsou famozni,nadherny,uzasny.Zvolil jsem 45,5mm a oranzove indexy.K nim objednal oranzove prosity pasek ne ktery se moc tesim.

mimochodem,ta vaha je impozantni.

Iastame,cislo uctu v SZ   :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...