Ajaka Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Prosím všechny nadšence značky Tag Heuer o pomoc. Cokoliv víte o modelu Monaco V4: odkazy na obrázky, videa, historii vzniku modelu, atp. Prosím posílejte.Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Tady máš vše : Review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaka Odesláno 29. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Tady máš vše : Review Díky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Naživo jsou úchvatné, ještě teď to rozdýchávám, osobně bych si vybral červené zlato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 To je proste neskutecnej stroj, nadherna prace :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaka Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Naživo jsou úchvatné, ještě teď to rozdýchávám, osobně bych si vybral červené zlato. Věřím. :-) Je to unikátní koncept a i laika musí zaujmout. Nemusí se přeci posouvat vpřed jen technika, ale může i mechanika. Až Tag Heuer dotáhne k dokonalosti i model Pendulum, bude mít zase hodinářská obec téma. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Neco malo v ČJ tady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaka Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Neco malo v ČJ tady.. Děkuji. Dnes jsem to akorát objevila na netu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina007 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Nádherné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Věřím. :-) Je to unikátní koncept a i laika musí zaujmout. Nemusí se přeci posouvat vpřed jen technika, ale může i mechanika. Až Tag Heuer dotáhne k dokonalosti i model Pendulum, bude mít zase hodinářská obec téma. :-) Akorát cena přes 1 milion je podle mě úplně jinde, než je Tag Hauer. Radši bych si kupil Pateky nebo Brequety než tyhle Tagy. A to mám doma Monaca a jsem z nich nadšený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Prave to se pletes.. Vyvoj TH jde uplne jinym smerem.. Ano, je to znacka, ktera momentalne vyvojem chrli mnoho novinek, ale historicky velmi stara a zkusena..Modely, ktere dela v HH, jina znacka nedela a proto to stoji tolik penez.. A za V4 bych ty prahy dal radeji nez za vyse uvedene znacky.. Videl jsem je na zivo a momentalne bezkonkurencni technicka pecka, co jsem videl..Turbo a jine jsou sice fajn, ale toto je inovativni a nove.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se