Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vcerejsi cast sluzebky jsem si vylozene uzil. Neni to tak vzdy, viz me minule cestovani z Bergenu, ale nekdy se zadari. Mozna bych to nemel zakriknout, sedim stale v Trondheimu na letisti. :-) Za ty roky tady clovek lehce otupi, ale vcera se mi Norsko zase ukazalo z te lepsi stranky. Zacalo to vyse zminovanou snidani. To je zazitek sam o sobe. Pet kuchtiku podel zdi, kazdy se svym pultem. Jeden kuchtik udela pred vama omeletu s Chorizem, nebo sunny-side-up, podle prani kazdeho soudruha, k tomu se prilozi in-haus masove kulicky a in-house mini parecky a jde se na prvni chod. Fajne. Caj s mlikem je pro nas anglofily samozrejmosti. Pak navrat mezi kuchtiky, zavetril jsem syry. Tam manik, ke kazdemu syru pekne poda vysvetleni, ukroji, zavtipkuje. Dal jsem si tri druhy s bilou, jeden s modrou plisni, jeden parmazanoveho typu a jeden chilli. Kecali jsme dale a tak mi jeste ukrojil tri druhy sunky od kosti, aby to na taliri nebyla nuda. Ukrojil jsem si jen jeden krajicek tepleho in-house chleba s olivama, aby jeste zbylo misto. Po ceste zpet ke stolu jsem udelal mezistanici u dalsiho kuchtika, co tlacil stavy. Kopnul jsem tam jen tak na stojaka dva male shoty, jeden mrkev se zazvorem, a druhy grep, s limetkou a zazvorem. Prijemne osvezeni na ceste zpet ke stolu. Na piti jsem si vzal obycejny cerstve tlaceny ananas. :-) Vdechnul jsem studeny talir jako nic a uz jsem si to hrnul k palacinkam, zrovna dalsi kuchtik dodelal cerstvou varku. Uz jsem byl ale docela saturovan, takze jen jedna s jahodovym pyre a jedna s in-house!!! takovou jako by nugetou. Ale genialni, smetanova s kouskama cokolady, na horke palacince se pomalu zacla roztekat, takze se to uprostred smichalo s tim jahodovym pyre. Masakr. Konec, byl jsem naprany jak Trautenberg. Po ceste ven jsem zastavil u dalsiho kuchtika, co mel pult s kavou a cajem. Nechal jsem si udelat pressicko, vcera Honduras, dneska Kolumbie a vyrazil jsem na cestu. Cekala me jizda tou tou nejkrasnejsi krajinou, pod prevazne modrym nebem, v kristalovem vzduchu po uplne prazdne dokonale ceste bez radaru az na uplny konec sveta do Tjeldbergodden. Uzasne.Uz jsem to jel trikrat, ale vcera jsem si to obzvlast vychutnal. Zadny spech, tam dve hodky prednaska, obed a dve hodky zpet. Famozni. Mimochodem, mel jsem pujcenou Skodu Yeti. Uplne jsem si to auto zamiloval. Pozice za volantem pi padla jako rukavice z kozinky. Jestli tu zacnou prodavat 1,6 TDI 4x4 DSG, tak budu po faceliftu premyslet o vymene. Nebudu tu dneska moc prudit hodinkama, je to takova naladova serie. Vetsinou tu prsi a ja tu koukam na fotky z tichomorskych ostrovu, tak dneska dam na stul nejake pozitivni vibrace ja.

Pro takové chvíle stojí za to žít. Paráda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...