Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak, nejake male novinky. Dneska jsem vyzvednul malucha ve skolce a jeli jsme do Stavangeru do lidusky. Pekny podzimni den, sprchnul jsem se s hodinkama, tak zarily.

yvu7esas.jpg

Az pred zamcenymi dvermi skoly jsem si vzpomnel, ze tu jsou jarni prazdniny. "Bugger". V ramci zvednuti nalady a vychovy juniora jsme vyrazili do hodinarstvi. Meli tam nove Ingy, rozporuplne, za me asi jako spise ne.

3y2azaqe.jpg

A dokonce tam meli uz i uplne nove Portugaly 8 dnu, rucni natah. Sice jenom ve zlate, ja jsem zaryty ocelar, ale i tak byly fajn. V oceli budou naprosto bezchybne. Srdce mi zaplesalo.

uredu4a5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jiste jste si vsimli tech ME na tahu vpravo dole. No, takze kdyz uz jsme tam cenichali, tak jsem ten tah objednal. Uf. Dlouho jsem se rozhoupaval. Nakonec tady byl o 3500 CZK levnejsi, nez u Dusaka, k neuvereni. Dorazi pristi tyden, takze to bude podle planu a prevzeti a instalace bude takove male zpestreni naseho maleho chrono srazu tady na severu.

No a posledni bod prodramu bylo domluveni servisu na Vincky, potrebuji lazenskou kuru. Tady bych potreboval poradit. Jsou dve moznosti. Bud to udelaji primo tady u AD bez prelesteni a prebrouseni pouzdra, nebo se to posle do Schaffhausenu a udela se i obnova vzhledu pouzdra. Rozdil ceny je asi 3000. Spolu s tim tahem to bude zasek jako krava, lyzovacka v Kanade, takze ty tri litry uz moc nehraji roli. Takze poradte, mam nechat udelat komplet servis a udelat z nich de facto nove hodinky, nebo ne? Jen upozornim,ze je nemam od novoty, takze ne vsechny stopy na pouzdre jsou me. Toz tak, byzy odpoledne.

Odkaz ke komentáři

V ramci zvednuti nalady a vychovy juniora jsme vyrazili do hodinarstvi. Meli tam nove Ingy, rozporuplne, za me asi jako spise ne

Mám z nich stejný pocit, tento týden jsem je měl možnost také vyzkoušet a prostě mi na nich chybí ten strukturovaný ciferník, no a ten kalibr bych jim asi taky neodpustil...přitom ta velikost není vůbec k zahození

A co se týče Vincek- já bych asi šel i do toho prebrouseni, předpokládám že v Schaffhausenu to nebudou břídilové a bude to šetrná renovace, u jiných hodinek bych do toho asi nešel ale u tohoto modelu by mi to nevadilo, přeci jenom to jsou takový oblekovky...ale je to jen můj nazor

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

Tak nejak. Vypadaji dost male, mensi, nez jsem cekal. Na tom kovovem tahu vypadaji skoro jako moc male. Ale na ruce jsem je nemel, to az pristi tyden, az nas uchylaku bude vice a nebudu se tak ostychat.

Ty Da Vinci asi necham udelat komplet, presne, jak rikas. Zatim se k tomu klonim. Lokalne bych to lestit nenechal, ale primo v Zionu, to je jina.

Btw., To CT Art, to je pozehnani. Vcera Bauhaus, dneska krasny dokument o Kainarovi. Maluch chrni, pivko ve me, tak me to naladilo, ze jsem si hned ted pustil Nebe pocka od Plihala. Krasna deska. Tely jsem nechal hrat bez zvuku, za chvili je tam zase architektura, to miluju. Proste lahoda. Asi si otevru jeste jedno. No spise urcite.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Ty se umíš ostýchat?!

Nevěřím...

Jsem od prirody plachy a nesmely. Posledni panic v rocniku.

Ale je dobře, že návštěva v tom hodinohokynářství je v programu.

Prodejce mi psal mail, kde potvrzoval objednani a cenu, tak jsem mu napsal, ze nas prijde vice a hned jsem mu vykecal i co budete mit na zapesti. Jen u Lukase jsem si tipnul.

Chtěl jsem to navrhnout, vedle je to značkové hadrhokynářství, myslím, že tam mají Barbour, rád bych zjistil jakou velikost potřebuji.

Dobry bod programu. Nemaji tam moc vyber, ale na vyzkouseni velikosti to snad bude stacit. A kdyz, tak tu myslim jsou jeste dalsi dva ksefty. Vsechno v dostrelu od Wayne's Coffee. ;)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...