aldeamus Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Proč SZ, klidně mi to vpalte do ksichtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Doma s nemocnym juniorem. Ovecka Shaun a skladani pradla ze susicky, co tu uz dva dny lezi. Ale az za chvili, ted jeden Dharkan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Malý pořád nemocný nebo už zase nemocný? A co ten Tvůj přitahovač? Doufám, že lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Vlastne porad jeste. Nejak se to tahne. Zitra zase doma a 12 hodin odpovidani na vsemozna "A proc?" Ted uz tichy dum, junior spi, ja koukam na Top Gear James Bond special. Pri koupani malucha jsem vydrhnul prach a pot i z Ingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Jedina rodinka, kterou mam pod kontrolou. Vice, mene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 BV Audio F3. Rad jim delam reklamu. Mam od nich i predek a konec, P1SE a PA300SSE. http://www.bvaudio.sk/hifi.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Dark Side of the Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Ovecka Shaun je u nas kazdy den. Cumim na to s klukama taky. Musim, nemam co se televize tyce uz zadne prava. Musíš predsa držať krok a byť v obraze . Pamätám si (u detí v rodine), keď som sa nevedel v debatách chytiť na Nema, tak som si to našprtal a už to sypalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Jedina rodinka, kterou mam pod kontrolou. Vice, mene... jednotlivě jsou super ... ale ve skupině je to ta pravá síla ... do budoucna jsem zvědavý na čtvrtého člena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Hasňo, ta tvá hodinková rodinka je opravdu paráda. Rád sleduji toto tvé vlákno. BV Audio je dobrá volba, aktivní biamping je na zvuku poznat. Máš verzi repro se Seas nebo Beyma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Bi-amp nemam, pouze dual-mono a bi-wire. :-) To az nekdy koupim MAXy, ty nemaji vyhybku a tam to jinak nejde. F3 jsou z prvni serie, menice to ma tedy jeste Focal (polyglass, titan). Pak Focal prestal dodavat malovyrobcum a Bunta musel zacit pouzivat SEASy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 OK, díky za info. I tak to bude hrát parádně pokud se to nebije s místností. Ještě gramofon a pustit si občas dobrý jazz z vinylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Jazzu mam desitky a desitky cd. Ale touhu po vinilu nemam absolutne zadnou. Ten predek mam PRE1, ne P1SE, jak jsem psal, ten uz sel ke kamaradovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Tak, nejake male novinky. Dneska jsem vyzvednul malucha ve skolce a jeli jsme do Stavangeru do lidusky. Pekny podzimni den, sprchnul jsem se s hodinkama, tak zarily. Az pred zamcenymi dvermi skoly jsem si vzpomnel, ze tu jsou jarni prazdniny. "Bugger". V ramci zvednuti nalady a vychovy juniora jsme vyrazili do hodinarstvi. Meli tam nove Ingy, rozporuplne, za me asi jako spise ne. A dokonce tam meli uz i uplne nove Portugaly 8 dnu, rucni natah. Sice jenom ve zlate, ja jsem zaryty ocelar, ale i tak byly fajn. V oceli budou naprosto bezchybne. Srdce mi zaplesalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Jiste jste si vsimli tech ME na tahu vpravo dole. No, takze kdyz uz jsme tam cenichali, tak jsem ten tah objednal. Uf. Dlouho jsem se rozhoupaval. Nakonec tady byl o 3500 CZK levnejsi, nez u Dusaka, k neuvereni. Dorazi pristi tyden, takze to bude podle planu a prevzeti a instalace bude takove male zpestreni naseho maleho chrono srazu tady na severu. No a posledni bod prodramu bylo domluveni servisu na Vincky, potrebuji lazenskou kuru. Tady bych potreboval poradit. Jsou dve moznosti. Bud to udelaji primo tady u AD bez prelesteni a prebrouseni pouzdra, nebo se to posle do Schaffhausenu a udela se i obnova vzhledu pouzdra. Rozdil ceny je asi 3000. Spolu s tim tahem to bude zasek jako krava, lyzovacka v Kanade, takze ty tri litry uz moc nehraji roli. Takze poradte, mam nechat udelat komplet servis a udelat z nich de facto nove hodinky, nebo ne? Jen upozornim,ze je nemam od novoty, takze ne vsechny stopy na pouzdre jsou me. Toz tak, byzy odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) V ramci zvednuti nalady a vychovy juniora jsme vyrazili do hodinarstvi. Meli tam nove Ingy, rozporuplne, za me asi jako spise neMám z nich stejný pocit, tento týden jsem je měl možnost také vyzkoušet a prostě mi na nich chybí ten strukturovaný ciferník, no a ten kalibr bych jim asi taky neodpustil...přitom ta velikost není vůbec k zahození A co se týče Vincek- já bych asi šel i do toho prebrouseni, předpokládám že v Schaffhausenu to nebudou břídilové a bude to šetrná renovace, u jiných hodinek bych do toho asi nešel ale u tohoto modelu by mi to nevadilo, přeci jenom to jsou takový oblekovky...ale je to jen můj nazor Upraveno 10. října 2013 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Tak nejak. Vypadaji dost male, mensi, nez jsem cekal. Na tom kovovem tahu vypadaji skoro jako moc male. Ale na ruce jsem je nemel, to az pristi tyden, az nas uchylaku bude vice a nebudu se tak ostychat. Ty Da Vinci asi necham udelat komplet, presne, jak rikas. Zatim se k tomu klonim. Lokalne bych to lestit nenechal, ale primo v Zionu, to je jina. Btw., To CT Art, to je pozehnani. Vcera Bauhaus, dneska krasny dokument o Kainarovi. Maluch chrni, pivko ve me, tak me to naladilo, ze jsem si hned ted pustil Nebe pocka od Plihala. Krasna deska. Tely jsem nechal hrat bez zvuku, za chvili je tam zase architektura, to miluju. Proste lahoda. Asi si otevru jeste jedno. No spise urcite. Upraveno 10. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Ty se umíš ostýchat?!Nevěřím... Ale je dobře, že návštěva v tom hodinohokynářství je v programu.Chtěl jsem to navrhnout, vedle je to značkové hadrhokynářství, myslím, že tam mají Barbour, rád bych zjistil jakou velikost potřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Jen pokud je tam nejaky tukanec, tak necekej zazraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Ty se umíš ostýchat?! Nevěřím... Jsem od prirody plachy a nesmely. Posledni panic v rocniku. Ale je dobře, že návštěva v tom hodinohokynářství je v programu. Prodejce mi psal mail, kde potvrzoval objednani a cenu, tak jsem mu napsal, ze nas prijde vice a hned jsem mu vykecal i co budete mit na zapesti. Jen u Lukase jsem si tipnul. Chtěl jsem to navrhnout, vedle je to značkové hadrhokynářství, myslím, že tam mají Barbour, rád bych zjistil jakou velikost potřebuji. Dobry bod programu. Nemaji tam moc vyber, ale na vyzkouseni velikosti to snad bude stacit. A kdyz, tak tu myslim jsou jeste dalsi dva ksefty. Vsechno v dostrelu od Wayne's Coffee. Upraveno 10. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se