Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

Diky. Taky se mi moc libi. Ale mnohym se zase nelibi. Ale tak je to se vsim, co ma svuj nazor a nesnazi se za kazdou cenu vyhovet vsem. Ovsem zdaleka nejvic jim to sedne k obleku. A ten posledni dobou bohuzel vubec nenosim.<br /><br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja je taham i dzinam a kosili, ale faktem zustava, ze bila kosile a cerny oblek jim sedne daleko nejvic. Uz jsem v minulosti takovymhle zpusobem stravil 6 let zivota, tak treba jednou ty Vincky zase budu nosit denne a ne jen o svatcich. Kdo vi, kde skoncim. Ted ale fakt spise brousim piloty (Barbour skrin) a Ingy (Gant skrin). Je fajn, zes je pustil, rad jsem se jich ujal. Do auto dilny se fakt moc nehodi, to uznavam. Jeste je treba upect nejaky bartr s Nerem a bude to spica.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Jo jo.  Terezka ... Jsi ji teď řekl, uhni na chvilku ze záběru, bo zas budou řeči, co ? ;)

Stále šlapeš ve šlépějích naší chronovýpravy, respektive správněji řečeno, my jsem šlapali ve šlépějích Tvých a životě Tvém vezdejším ...  Jsem se teď  do toho zapletl, už si ten ryzlink, nebudu dolévat.

Jdu se kouknout na fotky, se mi zastesklo. :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...