Hasňa Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Diky. Taky se mi moc libi. Ale mnohym se zase nelibi. Ale tak je to se vsim, co ma svuj nazor a nesnazi se za kazdou cenu vyhovet vsem. Ovsem zdaleka nejvic jim to sedne k obleku. A ten posledni dobou bohuzel vubec nenosim.<br /><br /> Upraveno 9. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 sak proto sem je poslal do vobehu, bo su delnicka trida.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Ja je taham i dzinam a kosili, ale faktem zustava, ze bila kosile a cerny oblek jim sedne daleko nejvic. Uz jsem v minulosti takovymhle zpusobem stravil 6 let zivota, tak treba jednou ty Vincky zase budu nosit denne a ne jen o svatcich. Kdo vi, kde skoncim. Ted ale fakt spise brousim piloty (Barbour skrin) a Ingy (Gant skrin). Je fajn, zes je pustil, rad jsem se jich ujal. Do auto dilny se fakt moc nehodi, to uznavam. Jeste je treba upect nejaky bartr s Nerem a bude to spica.<br /> Upraveno 11. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Slameny vdovec kolem pristavu s juniorem na hudebku. <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Tak zase po delsi dobe na cesty. <br /><br /><br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Jestem pilotem romantycznym.<br /><br /><br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 A posledni pauza na lodi.<br />Btw., Samkove to slusi, jak cyp.<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Pilotky jsem měl v týdnu na ruce. Hned bych si na ně zvykl, seděly krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Presne tyhle? V ksefte, nebo u nekoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Jojo, tyhle. A v kšeftě, takže není asi tak těžké uhádnout, kde to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Ok. Ja si rikal, ze jsou nejake na foru, o kterych nevim. Jaka byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Jinak teda sto procentni spokojenost je garantovana, o tom zadna.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Ok. Ja si rikal, ze jsou nejake na foru, o kterych nevim. Jaka byla cena?Pokud si dobře pamatuji, tak cenovka začínala dvojkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Hm. To je darda. Tady jsou tak za 190. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Desnej den. Ale uz padla. <br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Žeby bieli? Ta pizza mi něco říká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 <br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 (upraveno) Marosh: Jo jo, nase pizzerie v Bergenu. Jak s nama byla Terezka.<br /><br />Bedjasson: Mas recht, jsou to zmrrdi norsti, ani nevi, jak se spelluju.<br /> Upraveno 17. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Jo jo. Terezka ... Jsi ji teď řekl, uhni na chvilku ze záběru, bo zas budou řeči, co ? Stále šlapeš ve šlépějích naší chronovýpravy, respektive správněji řečeno, my jsem šlapali ve šlépějích Tvých a životě Tvém vezdejším ... Jsem se teď do toho zapletl, už si ten ryzlink, nebudu dolévat.Jdu se kouknout na fotky, se mi zastesklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Tez se mi zastesklo. Ve ctyrech se to lepe tahne. Terka ted spise jezdi do Stavangeru... <br /><br />Night vibes.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se