Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

:) Mas dvoje BP. Jedny konfekcni, jedny limitni. To je nerozum. Ten scenar, mit to nejlepsi z obojiho, tedy limitni BP a aniversary PV, ti lezi na stole. Tedy bartr plus doplatek z me strany a vsichni budou happy. Staci jen dat signal. Chronobeskydaci a chronokarvinak sem jedou v kvetnu a muzou poslouzit jako provereny zasilatelsko- dodavatelsky tym. Prevody zvladnem taky, to uz mame nacvicene.

začíná to chytat hodně konkrétní obrysy  ? asi mám nad čím přemýšlet  ;) ? bude těžké překonat ten nerozum   :) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hmm, big piloty ve wizzair...jak je mi z letadla blivno,  takova krasna hracka by me dokazala rozptylit...

Jojo. Ve WizzAiru byla sranda. Když se nás letuška zeptala, jestli si něco nedáme k pití a my bezelstně že ne, bo máme svoje. A vytáhli jsme plaskačku whisky. Panowie, to tutaj nie wolno. A wizour skončil nad našimi hlavami mezi bágly. Zbytek cesty nás rentgenovala očima a my měli po zábavě.

Odkaz ke komentáři

Nejosobitejsi pilotky. Udelali jsme nakup na dlouhy velikonocni vikend, od dneska tu je volno, a k tomu prijedou tchani. Jenom zradlo a u kasy se ni podlomily kolena. Asi muj osobni rekord. A to jsme meli jeden do poloviny naplneny kos. Ty ceny tu jsou fakt vrazedne. Kdyz si kazdy den kupuju chleba a syr, tak to tak nesviti, ale v tom vetsim nakupu to je neprehlednutelne. Hodinky se ale jen pousmaly, ty tyhle drobne nechavaji v klidu. py7ejyru.jpg 6enuzupy.jpg py8avamy.jpg

Odkaz ke komentáři

No, tak dneska po dlouhe dobe zadny sobotni klidek u Jamese Bonda. Prijeli tchani a nekompromisne mi to prepli na Nejchytrejsiho Cecha. Tak jsem se rezignovane prestehoval do kuchyne a sleduju peceni dortu pro juniora, to je zajimavejsi. Hodinky jsou na policce. e6ygy4uv.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...