NERO.8 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Mas dvoje BP. Jedny konfekcni, jedny limitni. To je nerozum. Ten scenar, mit to nejlepsi z obojiho, tedy limitni BP a aniversary PV, ti lezi na stole. Tedy bartr plus doplatek z me strany a vsichni budou happy. Staci jen dat signal. Chronobeskydaci a chronokarvinak sem jedou v kvetnu a muzou poslouzit jako provereny zasilatelsko- dodavatelsky tym. Prevody zvladnem taky, to uz mame nacvicene. začíná to chytat hodně konkrétní obrysy ? asi mám nad čím přemýšlet ? bude těžké překonat ten nerozum ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Hmm, big piloty ve wizzair...jak je mi z letadla blivno, takova krasna hracka by me dokazala rozptylit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Nero musi uzrat. Uvidime. Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Fligry stejny, lod stejna, jen kosile jina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Fligry stejny, lod stejna, jen kosile jina. Fligry stejny, lod stejna, kosile jina, Nero jíný ( zase o trochu uzrálejší ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Hmm, big piloty ve wizzair...jak je mi z letadla blivno, takova krasna hracka by me dokazala rozptylit...Jojo. Ve WizzAiru byla sranda. Když se nás letuška zeptala, jestli si něco nedáme k pití a my bezelstně že ne, bo máme svoje. A vytáhli jsme plaskačku whisky. Panowie, to tutaj nie wolno. A wizour skončil nad našimi hlavami mezi bágly. Zbytek cesty nás rentgenovala očima a my měli po zábavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Tu partyzánštinu zopakujeme znova, ale tentokrát se nenecháme nachytat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 (upraveno) Posledne jsem si vsiml, ze nenapadne chlastajicich tam bylo vice. Opakovani dela mistry pratele. Btw., Nero, Zrno pomalu sije remen z vintazniho vola. Podobny design, jako mel original v tricatych letech. Upraveno 12. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Nejosobitejsi pilotky. Udelali jsme nakup na dlouhy velikonocni vikend, od dneska tu je volno, a k tomu prijedou tchani. Jenom zradlo a u kasy se ni podlomily kolena. Asi muj osobni rekord. A to jsme meli jeden do poloviny naplneny kos. Ty ceny tu jsou fakt vrazedne. Kdyz si kazdy den kupuju chleba a syr, tak to tak nesviti, ale v tom vetsim nakupu to je neprehlednutelne. Hodinky se ale jen pousmaly, ty tyhle drobne nechavaji v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Jojo, kobliha v akci za v přepočtu 60 Kč, to mne taky dostalo .... Úplně Ti rozumím. Neboj, dovezem český chleba a poctivé Tesco gumové rohlíky ... určitě se Ti stýská .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Styska. Po vas i po rohlikach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) Smutek z prazdneho konta a prohrane bitvy ohledne koupe domku v Beskydech jsem dnes zapil Staropramenem. To je ta prostredni. Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 skoda ze vam to nevyslo...treba jeste neni vsem dnum konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Jen prohrana bitva. Nasadime majitelum brouka do hlavy a nechame ho chvili vrtat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Štěstí je třeba jít vstříc.Mám nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) Nova trasa podzemni drahy Harenda - Kohutka - Hotel Travny. To by slo. Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 (upraveno) No, tak dneska po dlouhe dobe zadny sobotni klidek u Jamese Bonda. Prijeli tchani a nekompromisne mi to prepli na Nejchytrejsiho Cecha. Tak jsem se rezignovane prestehoval do kuchyne a sleduju peceni dortu pro juniora, to je zajimavejsi. Hodinky jsou na policce. Upraveno 19. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Campo Viejo ? Nepij to, setri, udelej zasobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Jo. :-) Grand Reserva 2007. Tchani privezli osm lahvi, tak neustale kostuju a hlidam, aby se nazkazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Ja taky chlastam, ale u toho Bonda. Chachaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se