Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gratuluji k paní manželce a jejímu výběru - portugal, ač nikoli modrý, very OK, ten hnědý croco podmínkou - myslím, že k červené 60 a modřené vteřinovce je fakt ten pravý ořechový.

Ale ty se prober :D Na jazz se ingy teda fakt nehoděj !!

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:) Zamyslim se nad sebou. Je fakt, ze technicistni engineering a jazzova svoboda k sobe moc nejdou. Na pristiho Methenyho, nebo da-li Buh a prijedou nekdy Fourplay, to treba poresim uz tema lodi, morem a svobodou dalek vonicima Porugalama. Ostatne tak ty hodinky videli a zamysleli puvodni zadavatele projektu Portuguese. Jazzu mir! Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Do Portugalu jde ale zahucet vice zpusoby. Na tyhle mam treba taky slabost. Uz dlouho.

Tyhle Portugaly jsou pěkný, vychází z původních kapesních hodinek.

Pokud bych ještě o nějakých uvažoval, pak by to byly Portugaly  z limitky k 125 výročí IWC z roku 1993. Jsou poměrně přesnou kopií Portugalů z 30 let.

Odkaz ke komentáři

Krasne. Me asi ale nakonec presvedci, jestli vubec neco, tak ten uplne novy osmidenni rucnesenatahujici kalibr. To me laka. Taky trochu proto, ze ty z vintazni serie stojej se starym kalibrem, co mam v tech vintaznich pilotech, skoro stejne.

Osmidenní nádhera - naprosto schvaluju. Jenom si dovolím drobné upřesnění, aniž bych chtěl tvůj výběr jakkoli ovlivnit. :angel: Vintážní pilotky a limitka portugalů z roku 93 nemají stejné kalibry.

portugaly

vintážní pilotky

Odkaz ke komentáři

Jo, mas pravdu. Ja mel na mysli Portugaly z Vintge serie z roku 2008. Ty cerne, fotky jsem daval do jednoho predchoziho prispevku. Peknych rucnich natahu je ale vic. Treba DK101, co "zlomyslne" ;) prinesl Kubson na beskydsky sraz a co jsou prece jen za civilizovanejsi cenu, mi porad lezi v hlave.

Odkaz ke komentáři

Nejsou moje, ale prisel mi info mail, tak to sem hodim: Hei Venner, N? har akkurat en av ?rets flotteste nyheter ankommet. Portuguese Chrono Classic Laureus Sport For Good Foundation. Limitert utgave med dyp bl? skive og svart krokodilleskinnsreim. En usedvanlig flott klokke som kun produseres i 1000 stk. Vi regner ikke med ? f? inn flere enn denne ene. Veil. pris. Kr. 98.400,-. numa4e9y.jpg taresenu.jpg ege7avev.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...