Hasňa Odesláno 4. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 +5s/d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Bergen, Peppes Pizza, na Ingy se posledni dobou nejak nedostava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Pekne te to chytlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Kuze IWC a guma Dash 8 series 400. Take off z Kodane co nevidet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) Dneska po delsim okouzleni Da Vincim opet Ingy. Jako bych vklouzl do starych vychozenych Martensek. Skvele. K tomu jsem vcera v jednom filmu zaslechl Round here od Counting Crows a uz na grooveshark.com sjizdim celou desku August and Everything After. Je to deska, se kterou jsem v Anglii maturoval, kterou jsem sjizdel na walkmanu, ktery spolubydlici vyhodil a ja si ho opravil a na kterou jsem uplne zapomnel. Porad je to fajny folkrock. Upraveno 14. května 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Pekny svetr A Peppes Pizza, neznam lepsi pizzu nez od nich. BTW hodky taky dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Radeji bych Pastrnakovo "kakauko, maseuko a kipnut na gauc", ale dedictvi na obzoru veskere zadne, Sportka s sanci 1:40000000, takze je treba jit vydelat nejake kovaky, coz znamena Leonardo on the road to Bergen again. Ingy ted byly ve sluzbe par tydnu non stop, takze zase pro zmenu smart casual. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Bergen - home of true norwegian black metal. Ted jsem cetl knizku "narodni satanista", tak jsem musel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Minuly tyden me v Bergenu vezl taxikar z letiste do Scruffy Murphy's a udelal mi docela kvalitni prednasku o Black Sabbath i s poustenim ukazek. Bylo to fajn, nez zabrousil k Motorheadu, tam jsem ho zastavil a nasmeroval zpatky k Ozzymu. Docela prijemna jizda. Dneska uz padla, hotel Edvard Grieg me prijal vlidne. Upraveno 17. června 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Není všechno černé spjato s Bergenem. Já myslel Mayhem, Gorgoroth, Burzum...Vypalování kostelů, vraždy...Byl to zajímavý fenomén 90.let Upraveno 17. června 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Navrat na misto cinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Stavanger Sola smer Amsterdam, Wilhelmshaven. Cepovany weitzen nekde na zahradce v pristavu, nebo u plaze da pomerne hodne. Minule jsem tam vyvezl Vintazniho Vincka, tak ted pro zmenu Ingy, aby jim nebylo lito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Na miste. Jever vom Fass, k tomu kacka s kozim syrem, stary pristav, Ingy dotvareji naladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Je to dobré pivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Co bereš na Brusaka? Ať vím co budeme brousit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Je. Horke, lehke, jako Radek. Wie das Land, so das Jever. To je jejich reklama, maji k tomu v tely krasne obrazky severniho pisecneho pobrezi s charismatickym, interesantne prosedivelym chlapem. Proste se to pivo ke me hodi. :-) Na Brusaka beru Ingy. Na sportovno, na odolno, zadny casual. Na U2 jsem mel Stowy Mariny, na Zawinula Igeny, proste je to treba stridat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Je. Horke, lehke, jako Radek. Wie das Land, so das Jever. To je jejich reklama, maji k tomu v tely krasne obrazky severniho pisecneho pobrezi s charismatickym, interesantne prosedivelym chlapem. Proste se to pivo ke me hodi. :-) Na Brusaka beru Ingy. Na sportovno, na odolno, zadny casual. Na U2 jsem mel Stowy Mariny, na Zawinula Igeny, proste je to treba stridat. má ten chlap pupík jako my tři? na Stowy v Chorzowě si prosze pana pamientam i na tyszkie se sokom malinowym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 (upraveno) Pred Brusakem dame U Tygra minimalne dva tutaje. Btw: Bydlim v hotelu Columbia ve Wilhelmshavenu a kluci nemecti nejak spatne pocitali, dosly jim normalni cimry, takze bydlim v premierskem apartma. Je to mirne vetsi, nez muj byt, ma to cele dve steny ve skle s vyhledem na more a pristav a vana je tak na dve tempa, dve metr dvacet velke placky od Loewe. Docela sranda. Prosty sekacek travy si lizne hogo fogo Unterkunftu. Upraveno 2. července 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Je. Horke, lehke, jako Radek. Wie das Land, so das Jever. To je jejich reklama, maji k tomu v tely krasne obrazky severniho pisecneho pobrezi s charismatickym, interesantne prosedivelym chlapem. Proste se to pivo ke me hodi. :-) Na Brusaka beru Ingy. Na sportovno, na odolno, zadny casual. Na U2 jsem mel Stowy Mariny, na Zawinula Igeny, proste je to treba stridat. Já tohle piwo znám z reklam Werderu Brémy(Bundesliga), ale ještě jsem ho neměl v hubě, tak proto se ptám, německá piwa já můžu. Ale ne weizeny, ty mi nejedou. Všecko super, ale když má člověk před sebou žejdlík plzně od Tygra nebo U Jelínků, tak to jde všechno srat... Na Brusáka beru Tagy(jaké překvapení), taxovka zařízená, přibližná cena 1200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Jever neni weitzen, je to Pisner. Taxovka pro vsech sest, za 1200,-? To je lidovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se