Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dneska po delsim okouzleni Da Vincim opet Ingy. Jako bych vklouzl do starych vychozenych Martensek. Skvele. K tomu jsem vcera v jednom filmu zaslechl Round here od Counting Crows a uz na grooveshark.com sjizdim celou desku August and Everything After. Je to deska, se kterou jsem v Anglii maturoval, kterou jsem sjizdel na walkmanu, ktery spolubydlici vyhodil a ja si ho opravil a na kterou jsem uplne zapomnel. Porad je to fajny folkrock.

Posted Image

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Radeji bych Pastrnakovo "kakauko, maseuko a kipnut na gauc", ale dedictvi na obzoru veskere zadne, Sportka s sanci 1:40000000, takze je treba jit vydelat nejake kovaky, coz znamena Leonardo on the road to Bergen again. Ingy ted byly ve sluzbe par tydnu non stop, takze zase pro zmenu smart casual.

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Minuly tyden me v Bergenu vezl taxikar z letiste do Scruffy Murphy's a udelal mi docela kvalitni prednasku o Black Sabbath i s poustenim ukazek. Bylo to fajn, nez zabrousil k Motorheadu, tam jsem ho zastavil a nasmeroval zpatky k Ozzymu. Docela prijemna jizda. Dneska uz padla, hotel Edvard Grieg me prijal vlidne.

Posted Image

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Je. Horke, lehke, jako Radek. Wie das Land, so das Jever. To je jejich reklama, maji k tomu v tely krasne obrazky severniho pisecneho pobrezi s charismatickym, interesantne prosedivelym chlapem. Proste se to pivo ke me hodi. :-)

Na Brusaka beru Ingy. Na sportovno, na odolno, zadny casual. Na U2 jsem mel Stowy Mariny, na Zawinula Igeny, proste je to treba stridat.

Odkaz ke komentáři

Je. Horke, lehke, jako Radek. Wie das Land, so das Jever. To je jejich reklama, maji k tomu v tely krasne obrazky severniho pisecneho pobrezi s charismatickym, interesantne prosedivelym chlapem. Proste se to pivo ke me hodi. :-)

Na Brusaka beru Ingy. Na sportovno, na odolno, zadny casual. Na U2 jsem mel Stowy Mariny, na Zawinula Igeny, proste je to treba stridat.

má ten chlap pupík jako my tři? :)

na Stowy v Chorzowě si prosze pana pamientam i na tyszkie se sokom malinowym :)

Odkaz ke komentáři

Pred Brusakem dame U Tygra minimalne dva tutaje.

Btw: Bydlim v hotelu Columbia ve Wilhelmshavenu a kluci nemecti nejak spatne pocitali, dosly jim normalni cimry, takze bydlim v premierskem apartma. Je to mirne vetsi, nez muj byt, ma to cele dve steny ve skle s vyhledem na more a pristav a vana je tak na dve tempa, dve metr dvacet velke placky od Loewe. Docela sranda. Prosty sekacek travy si lizne hogo fogo Unterkunftu.

Odkaz ke komentáři

Já tohle piwo znám z reklam Werderu Brémy(Bundesliga), ale ještě jsem ho neměl v hubě, tak proto se ptám, německá piwa já můžu.

Ale ne weizeny, ty mi nejedou.

Všecko super, ale když má člověk před sebou žejdlík plzně od Tygra nebo U Jelínků, tak to jde všechno srat...

Na Brusáka beru Tagy(jaké překvapení), taxovka zařízená, přibližná cena 1200.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...