Lu2cz Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Gruss got! A uzivejte vylet/dovolenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 (upraveno) pekne pocteni na hodinkee http://www.hodinkee.com/blog/in-depth-stowa-marine-original Upraveno 3. srpna 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Parádní článek, o tomhle jsem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 JJ, parádní článeček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 mariny zpet na remenu. veci se meni, ale prijemnej pocit z nich zustava.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 trošku neostré ale pro ilustraci dobré.... ale beze srandy, mě nějak ty kožené řemeny k těm Stowičkám sedí nejvíc... hle hnědý shell cordovan od mistra Šímy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 ten stříbrný cifr má tu výhodu, že obyčejně při různém osvětlení působí trochu do béžova...no v plánu nejbližším mám poprosit některého z mistrů kožedělných našich o výrobu béžového tlustšího řemenu s modrým prošitím...taková letní varianta...než přijde zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Když je to tu i galerie, dovolím si přidat jednu včerejší tématickou podvečerní Edit: překlep Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem Lu2cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 marinky dostaly do skoly modrej nato remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Sice se tady na spojení Antea/Marine + nato celkem plivalo, ale s decentní modrou a u Marinek musim říct že líbí... Líbí dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Moje rec! Sice se tady na spojení Antea/Marine + nato celkem plivalo, ale s decentní modrou a u Marinek musim říct že líbí... Líbí dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Já mám smutnou zprávu... Moje Stowičky mají asi nemocný samonátah, páč nošení na ruce je není schopné pořádně natáhnout, takže příští týden poputují k Jorgovi zpátky do Engelsbrandu na kontrolu ještě že ten FedEx funguje parádně a poštovné platí Stowa team... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 No moment, pozor, jednobarevná tmavě modrá a Marine Original je něco naprosto, ale naprosto jiného, než jemné bauhausní Aneta s tříbarevným NATO, kde se pere bílá na tom NATO a krémová na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 no ty blaho. to bude tim, ze uz do nich nedava etu, ne? prekerni situace.... Já mám smutnou zprávu... Moje Stowičky mají asi nemocný samonátah, páč nošení na ruce je není schopné pořádně natáhnout, takže příští týden poputují k Jorgovi zpátky do Engelsbrandu na kontrolu ještě že ten FedEx funguje parádně a poštovné platí Stowa team... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 hasno, tveho nazoru si cenim obvzlaste:)) No moment, pozor, jednobarevná tmavě modrá a Marine Original je něco naprosto, ale naprosto jiného, než jemné bauhausní Aneta s tříbarevným NATO, kde se pere bílá na tom NATO a krémová na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Hmmm ETOu to nebude, ten Soprod je srovnatelny, ne-li lepsi... Tohle bude spis vada kusu nebo nejaka hloupost.. (Doufam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 sedej stowa aligator, preklapeci stowa spona (matna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 stowa v londyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Dlouho tu nic nebylo, tak se trochu pochlubím... dneska mi přišel od mistra Šímy nový "letní" řemen... Kůže je Fango, měla by do budoucna krásně patinovat... odstín jsem vybíral k číselníku (Antea ho mají silver, ale působí jako "béžový") a prošití je tmavě modré, aby ladilo s modřenými ručkami.... tak tady to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Bloumám a koukám.STOWA a krása detailu překrytí ruček.. to někdo přemejšlel ! zdroj:http://uhrforum.de/stowa-flieger-baumuster-b-2801-handaufzug-gravur-fl23883-garantie-bis-10-2015-a-t224793 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se