Přejít na obsah

Stowa- majitelé, zkušenosti, servis galerie

Conrad

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 185
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

:) ten stříbrný cifr má tu výhodu, že obyčejně při různém osvětlení působí trochu do béžova...no v plánu nejbližším mám poprosit některého z mistrů kožedělných našich o výrobu béžového tlustšího řemenu s modrým prošitím...taková letní varianta...než přijde zima :newyear:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Já mám smutnou zprávu... Moje Stowičky mají asi nemocný samonátah, páč nošení na ruce je není schopné pořádně natáhnout, takže příští týden poputují k Jorgovi zpátky do Engelsbrandu na kontrolu :( ještě že ten FedEx funguje parádně a poštovné platí Stowa team...

Odkaz ke komentáři

no ty blaho. to bude tim, ze uz do nich nedava etu, ne? prekerni situace....

Já mám smutnou zprávu... Moje Stowičky mají asi nemocný samonátah, páč nošení na ruce je není schopné pořádně natáhnout, takže příští týden poputují k Jorgovi zpátky do Engelsbrandu na kontrolu :( ještě že ten FedEx funguje parádně a poštovné platí Stowa team...

Odkaz ke komentáři

hasno, tveho nazoru si cenim obvzlaste:))

No moment, pozor, jednobarevná tmavě modrá a Marine Original je něco naprosto, ale naprosto jiného, než jemné bauhausní Aneta s tříbarevným NATO, kde se pere bílá na tom NATO a krémová na cifru.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Dlouho tu nic nebylo, tak se trochu pochlubím... dneska mi přišel od mistra Šímy nový "letní" řemen... Kůže je Fango, měla by do budoucna krásně patinovat... odstín jsem vybíral k číselníku (Antea ho mají silver, ale působí jako "béžový") a prošití je tmavě modré, aby ladilo s modřenými ručkami.... tak tady to je...

post-34425-0-95983600-1431688741_thumb.jpg

post-34425-0-85551800-1431688760_thumb.jpg

post-34425-0-21637100-1431688770_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...