Přejít na obsah

Nové modely hodinek

t2

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

na první pohled jsem GD350, tak nějak zavrhoval ale teď.... začínají se mi líbit. Jsou takové pořádně "humpolácké" počkám až se na trhu trochu ohřejí a pak uvidíme. Ale asi jo :clap:

počkám na nějakou recenzi, např. by mě zajímala hlasitost budíku apod. A čitelnost toho inverzního displeje, jestli to bude stejné jako u ostatních modelů tedy "mizerné" nebo se polepšily? 

ale na ruce bych si je dokázal představit.

Já jsem o nich četl na watchuseek (od více uživatelů), že ty vibrace nejsou nikterak silný a stane se, že je člověk nemusí někdy zaregistrovat, což mě překvapilo.

Mám totiž stará vibrační Casia (Casio A220) a tam jsou vibrace silné dost. Ale nemůžu porovnat, GD-350 jsem v ruce neměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ku tým GD 350-tu pisu ze je to taky jemny elektrosok :),takze myslim ze to urcite zobudi cloveka.

http://forums.watchuseek.com/f17/gd-350-a-807056-19.html

co sa tika toho inverzneho displaya tak cislice su obrovske a musi byt dobre citelný

Upraveno uživatelem SUBO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Inverzní displaj může být nafocený tak, že to vypadá skvěle čitelně, ale ve skutečnosti to může být hrůza - na to bych si před koupí dal pozor.

Odkaz ke komentáři

Čistě analogové protreky: PRX7000T

vypadají jednoduše a nepřekomplikovaně, dokonce už je mají i na Ebay, viz např.:

http://www.ebay.com/itm/CASIO-PRX-7000T-7JF-Protrek-Manaslu-Smart-Access-Triple-Sensor-Watch-NEW-/230958868377?pt=Wristwatches&hash=item35c638a799

ale z levného kraje nejsou... :lol2:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Ty vypadají dobře - modul funkčně podobný jako Casia W-734, ale "hranaté" digi jsem měl vždycky radši.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Tak po čase zase nový Casia Model EFD102D-7VEF http://www.ebay.com/itm/New-Vintage-Digital-Casio-Mens-Watch-Top-Stainless-Steel-Bracelet-EFD-102D-7VEF-/380637745230?pt=Wristwatches&hash=item589fc7104e

Funkčně na tom bude jako legendární F 91, ale ptám se mohlo by to být konečně kovové pouzdro?

post-673-0-65956300-1373056494_thumb.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Návštěvník pichmen

Tie športové G-Shocky sú stále poväčšinov iba také plasty v dvoch vrstvách. Už by sa konečne mohli chlapci z Casia pochlapiť a skúšiť aj nejaké nové materiály ako uhlíkové vlákno, dural, polykarbonát, alebo sa radšej vrátiť k starej dobrej nerezovej oceli, nech to má aspoň malý náznak luxusu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...