NIGHTinGALE Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 ty vorechovy jsou zoufaly, koukam te to materstvi dost poznamenalo, nigu A to ještě kdybys věděl, jaký mlíko si do toho kafe dávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 No jak tak čtu, tak jsem s těma ořechama o nic nepřišel zkusit to, no zkusil bych, ale kupovat asi celý pack nemá smyslPomalu mi dochází moje zásoba, tak budu muset dokoupit dalšíNeporadili by jste mi? Já koupil těch prvních 5 druhů press, no nejvíce mi jede asi Ristretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Tak musím říct, že z Lattisimy+ docela zklamání... Jak jsem již několikrát psal, přešli jsme z toho důvodu, že přítelkyně si denně dělá několik mléčných káv, takže jsem chtěl mít all-in-one přístroj a nemuset mít na kuchyňské lince další krám na výrobu mléka - Aeroccino. Nicméně po několika dnech musím říct, že teda zlaté Delonghi U. Jednak, co se týče těch různých lattéček a kapučín, tak u Aeroccina si do něj člověk jen nalil trochu mlíka, chvilku počkal a měl skvělou pěnu, pak jen přístroj vypláchl pod kohoutkem a konec. U Lattisimy je potřeba po každé přípravě mléčného nápoje nutné držet asi 10 vteřin tlačítko, než se ten parní systém vyčistí, k tomu je potřeba ušpinit další hrnek/sklenku, do kterého to to zbývající mléko vyprská, rachot to dělá jako sviňa, pak dvakrát do týdne celý ten výrobník komplet rozmontovat na pidičásti a ty umít v myčce. Aeroccino je nesrovnatelně komfortnější. Co se týče mě, který si dělám jen čisté espressa nebo ristretta, tak mám taky výhrady. Docela důležitá je ta, že u Delonghi/Krups U po ukončení procesu sama zapadne kapsle do zásobníku a navíc ten přístroj neutrousí ani kapku. Takže jednak Lattisima kape ještě dlouho po tom, co se káva dodělá a navíc člověk musí ještě udělat pákou nahoru a dolů, aby kapsle spadla do zásobníku použitých kapslí. A také Učko mělo možnost vybrat si ze tří velikostí kávy - ristretto, espresso, lungo, Lattisima umí pouze dvě, takže když chci jen ristretto, musím proces předčasně ukončit, samo se mi nevyrobí. No prostě podstatně vyšší cena a radost veškerá žádná. Nevím co budu dělat, jestli koupit zpátky U, nebo zkusit něco jiného... Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Tos mne nepotěšil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Zítra ti zavolám, vymyslíme nějaký jiný, jdou všechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Ja mam s Latissimy presne opacne dojmy, tedy vysoce pozitivni. Z Aerocina naopak tak v polovine pripadu nebyla pena zadna, pouze teple mliko. Pricinu jsem nikdy neodhalil. Typ mlika ani jeho stari to nebylo. Proste to bez duvodu nezpenilo. Btw., to desetisekundove prskani delam primo do kavy, nechapu, proc bych mel spinit dalsi hrnek kvuli par kapkam mlika a par kapkam horke vody, ktere se v tom objemu te latte kavy naprosto ztrati. Pak sup nadobka do lednicky a vsechno ciste a pripravene k okamzitemu pouziti, bez dalsich kabelu na lince a okapavajicich a schnoucich hrnku a vrtulek. To umyti Aerocina taky tezko zvladnes do 10 sekund. Proste to vnimam presne opacne. Ale to jen tak pro uklidneni notabeneho. Dve velikosti ano, ale to umel I muj predchozi Citiz a trochu to kape, ale to kapal I Citiz a od toho tam je ten popelnik, takze pro me tam nenastalo zadne zhorseni. Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Jo, to máš asi pravdu, že se to dá vyprskat do té kávy no, ale i tak, přijde mi to takové né moc user-friendly celé, asi jsem od toho čekal něco jiného, nebo já vlastně nevím, co jsem čekal... Nicméně stále přetrvává ten problém, že lze zvolit jen dvě velikosty kávy a kape to z té výpustě ještě půl hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Pánové prosím o radu, kupuju Nespresso U a teď koukám, že mají 2 výrobce. DeLonghi a Krups. Který je lepší, spolehlivější, je to jedno? Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 S tím servisem, který Nespresso poskytuje, bych řekl, že je to jedno. Nicméně já měl delonghi a super, možná ten Krups je zase trochu líbivější. A taky myslím, že každý z nich má jiné barevné kombinace, ale tím si jistý nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 S tím servisem, který Nespresso poskytuje, bych řekl, že je to jedno. Nicméně já měl delonghi a super, možná ten Krups je zase trochu líbivější. A taky myslím, že každý z nich má jiné barevné kombinace, ale tím si jistý nejsem.kup Maestriu, ted si ju koupila znama a je to fajn, nicmene celkem darda. ja piju jen stretta, s..u na to, mam zakladni masinku, pritulce sem koupil k vanocum zvlast aeroccino na ty jeji lattecka a bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 ode dneška jsem taky konečně Nespressař A tak by mě zajímalo jestli jste si někdo objednával skleničky z nespresso shopu a jak jste s nima spokojeni a jaký máte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Pánové prosím o radu, kupuju Nespresso U a teď koukám, že mají 2 výrobce. DeLonghi a Krups. Který je lepší, spolehlivější, je to jedno? Díky za rady. Je to asi jedno, ja mam delonghi a tusim ze je vyrobene v cine, ted jsme kupovali krups pro rodice a ten je vyrobeny ve svycarsku, design podobny, jen jine barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 ode dneška jsem taky konečně Nespressař A tak by mě zajímalo jestli jste si někdo objednával skleničky z nespresso shopu a jak jste s nima spokojeni a jaký máte ? Do toho já nešel, zdají se mi tam ty věci hrozně předražené, takže jsem šel tady v Brně do jednoho primovního velkoobchodu s kávou a nakoupil komplet nádobí tam za zlomek ceny - hrníčky na espresso, capuccino, skleničky na latté atd. http://www.kavovnik.cz/sklenice-na-kavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 a ja do toho sel, neska mi maj dovezt ty maly skleneny hrnky, inu brainwashing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Díky pánové za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Nadobi je u nich predrazene jak cyp, ale ty jejich dvoustenne sklenicky na presso se mi moc libi. Asi taky casem neodolam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 kup Maestriu, ted si ju koupila znama a je to fajn, nicmene celkem darda. ja piju jen stretta, s..u na to, mam zakladni masinku, pritulce sem koupil k vanocum zvlast aeroccino na ty jeji lattecka a bude.. Honzo, kde´s koupil solo aeroccino? Nikde sem ho nenašel Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 https://secure1.nespresso.com/cz_cz_shop/accessories.php?filter=Barista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 tak hrnky dorazily a sou sexy. co na tom, ze sou drahy, to rolexy taky moty: dej si eshop-prislusenstvi-vsechna prislusenstvi-a je to tam ca v pulce stranky. ja koupil to novy - AEROCCINO + (blue button) 1860CZK, ted je shipping zdarma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 díky už to vidím a hrnky taky jednozančně origo, na illy sem taky kupoval origo, patří to k tomu, představa že piju nespresso a na hrnku mám logo lavazza jen proto, že nestál 250, ale 120? ne díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se