m.n. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 (upraveno) A proč bys tam měl mít nějaké logo? Když si projdeš ten web, co jsem odkazoval, tak je tam nádobí absolutně bez potisku, to jsem taky nakoupil. A když odhlédnu od ceny, tak se mi to nádobí od nespressa ani moc nelíbí, právě proto, že působí jako reklamní. Upraveno 12. prosince 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Kdo chce koupit "U" tak tady maj v akci voucher na kapsle za 1200 v ceně kávovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 A proč bys tam měl mít nějaké logo? Když si projdeš ten web, co jsem odkazoval, tak je tam nádobí absolutně bez potisku, to jsem taky nakoupil. A když odhlédnu od ceny, tak se mi to nádobí od nespressa ani moc nelíbí, právě proto, že působí jako reklamní. Já klknul na nabídku skla na kávu a tam měli všechny logo, bez loga jsem neviděl, asi dneska blbě vidím:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 me zas u nich chybely ouska, vetsinou takovy jak kdyby panakovky - kdepak, sklo ma nespresso epesni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 A jaký si bral, tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 ja u kavy trvam na keramice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 bez tech barevnejch talirku, tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Přesně ty chci taky objednavat bez tech barevnejch talirku, tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 takže se to už nějak konečně sešlo, a vzhledem k tomu, že už to teda koupím a byly tu teď 2 diametrálně odlišné názory tak se zeptám i dalších mám koupit U/Pixie/Citiz prostě menší kávovar a k tomu Aeroccino nebo Latissimu+ Díky za rady a doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 takže se to už nějak konečně sešlo, a vzhledem k tomu, že už to teda koupím a byly tu teď 2 diametrálně odlišné názory tak se zeptám i dalších mám koupit U/Pixie/Citiz prostě menší kávovar a k tomu Aeroccino nebo Latissimu+ Díky za rady a doporučení Kup tohle jako ja . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Tak to je velká paráda, v podstatě U+Aeroccino3, ale pokupě hezky. Chápu to správně, že to má jen jeden přívodní kabel pro obě zařízení? Tedy že to aeroccino je napájené z té "podložky" s kávovarem? Umí ta plocha před výrobníkem mlíka nahřívat hrníčky? Pokud ano, tak není co řešit a jdu do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 takže se to už nějak konečně sešlo, a vzhledem k tomu, že už to teda koupím a byly tu teď 2 diametrálně odlišné názory tak se zeptám i dalších mám koupit U/Pixie/Citiz prostě menší kávovar a k tomu Aeroccino nebo Latissimu+ Díky za rady a doporučení Hele ja mam tu Latissimu+ a i kdyz je to OK, podruhy bych asi sel do komba samotnej kavovar + extra penidlo na mliko. Ta nadobka na mliko mi prijde nakonec docela neprakticka, jako ze se da do lednice i s mlikem a necha se do druhyho dne, a umeje se dvakrat tejdne v mycce, to se ukazalo jako iluze, ja to ted rozebiram a umejvam po kazdym pouziti a moc me to nebavi, takze radsi piju kafe s mlikem bez peny... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Pirx: no vida, máš to úplně stejně jako já. Nicméně teď jsem koukal na videorecenze toho CitiZ a asi bych si moc nepomohl. Možná se to někomu může zdát jako kravina, ale CitiZ taky kape... Ono asi kapou všechny kávovary, kterým sama nepadá kapsle do zásobníku. "U" prostě dokončí proces přípravy kávy a kapsle sama spadne a nevyteče už ani kapka, u Lattisimy i CitiZ, ale i u nejdražší Maestrie se musí páka otevřít a zavřít, aby kapsle zapadla do zásobníku a stejně to kape ještě 10 vteřin potom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Tak to je velká paráda, v podstatě U+Aeroccino3, ale pokupě hezky. Chápu to správně, že to má jen jeden přívodní kabel pro obě zařízení? Tedy že to aeroccino je napájené z té "podložky" s kávovarem? Umí ta plocha před výrobníkem mlíka nahřívat hrníčky? Pokud ano, tak není co řešit a jdu do toho... 1 kabel, nenahriva, to je jen odkapavac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Díky. Aspoň ten 1 kabel je fajn. Uvidíme tedy, jak dlouho přítelkyni bude bavit o tu Lattisimu pečovat a kdyžtak se buď vrátím k Učku a Aeroccinu nebo Citiz&Milk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 ...a proto mám tohle forum rád. Někdo střídá hodinky, někdo auta, někdo kávovary... prostě člověk si tady nebude připadat nikdy úplně divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 nahriva akora maestria, ale zase 14 tis. jak mi natece hrnek, tak otevru paku, kapsle vypadne a dal to neresim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Kup tohle jako ja . A je zásadní rozdíl mezí tímhle a Citizem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 No oboje je CitiZ, jen jedno zase Delonghi a druhé Krups... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 ja mam tohle a na vanoce nam pribyde aji ta konvicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se