Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

A proč bys tam měl mít nějaké logo? Když si projdeš ten web, co jsem odkazoval, tak je tam nádobí absolutně bez potisku, to jsem taky nakoupil.

A když odhlédnu od ceny, tak se mi to nádobí od nespressa ani moc nelíbí, právě proto, že působí jako reklamní.

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A proč bys tam měl mít nějaké logo? Když si projdeš ten web, co jsem odkazoval, tak je tam nádobí absolutně bez potisku, to jsem taky nakoupil.

A když odhlédnu od ceny, tak se mi to nádobí od nespressa ani moc nelíbí, právě proto, že působí jako reklamní.

Já klknul na nabídku skla na kávu a tam měli všechny logo, bez loga jsem neviděl, asi dneska blbě vidím:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

takže se to už nějak konečně sešlo, a vzhledem k tomu, že už to teda koupím a byly tu teď 2 diametrálně odlišné názory tak se zeptám i dalších

mám koupit U/Pixie/Citiz prostě menší kávovar a k tomu Aeroccino nebo Latissimu+

Díky za rady a doporučení

Odkaz ke komentáři

Tak to je velká paráda, v podstatě U+Aeroccino3, ale pokupě hezky. Chápu to správně, že to má jen jeden přívodní kabel pro obě zařízení? Tedy že to aeroccino je napájené z té "podložky" s kávovarem? Umí ta plocha před výrobníkem mlíka nahřívat hrníčky? Pokud ano, tak není co řešit a jdu do toho...

Odkaz ke komentáři

takže se to už nějak konečně sešlo, a vzhledem k tomu, že už to teda koupím a byly tu teď 2 diametrálně odlišné názory tak se zeptám i dalších

mám koupit U/Pixie/Citiz prostě menší kávovar a k tomu Aeroccino nebo Latissimu+

Díky za rady a doporučení

Hele ja mam tu Latissimu+ a i kdyz je to OK, podruhy bych asi sel do komba samotnej kavovar + extra penidlo na mliko.

Ta nadobka na mliko mi prijde nakonec docela neprakticka, jako ze se da do lednice i s mlikem a necha se do druhyho dne, a umeje se dvakrat tejdne v mycce, to se ukazalo jako iluze, ja to ted rozebiram a umejvam po kazdym pouziti a moc me to nebavi, takze radsi piju kafe s mlikem bez peny... :-/

Odkaz ke komentáři

Pirx: no vida, máš to úplně stejně jako já. Nicméně teď jsem koukal na videorecenze toho CitiZ a asi bych si moc nepomohl. Možná se to někomu může zdát jako kravina, ale CitiZ taky kape... :( Ono asi kapou všechny kávovary, kterým sama nepadá kapsle do zásobníku. "U" prostě dokončí proces přípravy kávy a kapsle sama spadne a nevyteče už ani kapka, u Lattisimy i CitiZ, ale i u nejdražší Maestrie se musí páka otevřít a zavřít, aby kapsle zapadla do zásobníku a stejně to kape ještě 10 vteřin potom... :D

Odkaz ke komentáři

Tak to je velká paráda, v podstatě U+Aeroccino3, ale pokupě hezky. Chápu to správně, že to má jen jeden přívodní kabel pro obě zařízení? Tedy že to aeroccino je napájené z té "podložky" s kávovarem? Umí ta plocha před výrobníkem mlíka nahřívat hrníčky? Pokud ano, tak není co řešit a jdu do toho...

1 kabel, nenahriva, to je jen odkapavac.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...