Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

v Dubaji na hotelu na pokoji mam nespresso, ale zebraci mi tam dali akorat romu, volluto a este cosi. nastesti tu maj butik v mallu, takze sem si koupil ristretto kapsle a jsem celkem spokojenej parchant..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Ve Wilhelmshavenu mam na pokoji akorat h...o. Columbia je sice super hotel, ale k Nespressu jeste nedorostli. To jsem zatim mel nekolikrat pouze v Radissonu v Bergenu. Jeden z duvodu, proc tam bydlim zasadne v nem. :-) A Ristretto tam meli v zakladnim setu a kazde rano doplnovali.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zkoušeli jste někdo už Linizio Lungo ?

Je fajn. Na druhou stranu je to náhrada za Finezzo Lungo, který bylo jak čajíček, takže když si někdo občas u nás dával "velký slabý", tak teď holt dostane silnější (spíš pocitově než hodnotou).

• po 4 týdnech...
Odesláno

V Rakousku v Saturnu (elektro řetězec) mají brutálně nízký ceny na Nespresso mašinky. 

Třeba CitiZ&Milk + Aeroccino tam stojí v šedé barvě cca. 100 EUR a k tomu je voucher na kávy v ceně 50 EUR zdarma.

Jinak tam mají slevy a vouchery na všechny mašinky.

http://www.homeandcook.cz/e-shop/nespresso-krups-citizmilk-aeroccino-xn730t

Včera nám odešel do kofeinového nebe kávovar, tak se ženou zvažujeme právě nespresso...a v sobotu jedeme do Vídně na výstavu, takže díky za tip!

Odesláno

V Rakousku v Saturnu (elektro řetězec) mají brutálně nízký ceny na Nespresso mašinky. 

Třeba CitiZ&Milk + Aeroccino tam stojí v šedé barvě cca. 100 EUR a k tomu je voucher na kávy v ceně 50 EUR zdarma.

Jinak tam mají slevy a vouchery na všechny mašinky.

http://www.homeandcook.cz/e-shop/nespresso-krups-citizmilk-aeroccino-xn730t

Takže v šedé už za ty prachy bohužel neměly, takže jsme vzali v barvě slonovinové kosti za 200?, což nám pořád přišlo jako super...navíc k tomu ten voucher :) ...na Grabe jsme za to vyfasovali box s 15 druhy kávy a ještě jako dárek plastovou kostku na kapsle...zatím vede Roma, vůbec bych nečekal, že kapslový kávovar vyprodukuje takovou kávu!

NiGu, díky za tip!

Odesláno

Chlapi, nějaký zajímavý tip na pěkné, jednoduché šálky pro přípravu espressa (s uchem)...?!...oficiální nabídka klubu mě příliš neoslovuje....

Odesláno

Chlapi, nějaký zajímavý tip na pěkné, jednoduché šálky pro přípravu espressa (s uchem)...?!...oficiální nabídka klubu mě příliš neoslovuje....

Co mám doma tyhle kalíšky imitující svým tvarem a barvou kapsle, piju kafe akorát z nich :)

Normálně mám pocit, že líp drží pěnu. A taky se mi hodně líbí :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...