Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

Mam ten samej kavivar Illy,co prodavas.Tak jsem zvedavej,az ti prijde Nespresso,jak to srovnas.Me to Illy z toho strasne chutna.

Mě z toho taky strašně chutná, ale říkal jsem si, že tohle bude třeby haute cafetiere:smile_anim:

A maj větší nabídku kafí

EDIT: tak takhle si představuju služby zákazníkum, právě mi volala slečna z Nespresso klubu, že je akce těch 1200,- na nákup a jestli to chci odečíst z mojí objednávky, takže žádnej voucher nic, udělaj to hned,miluju Nespresso:clap:

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.nespresso.com/#/cz/cz/coffee_machines/selecteur_gamme/machines-citiz/citiz-krups-auto-xn-7106-1

Tohle je v podstatě automaticky, akorát to přeleješ do jedný sklenice

Tady máš i docela dobrý video a to, že jsou to afektovaný amící holt musíš skousnout

http://www.youtube.com/watch?v=ALofxLmacAg

Odkaz ke komentáři

Ano, v tomto případě bude Lattisima nejlepší nápad. Je to jediný z nespresso kávovarů, který má nádržku na mléko, všechny ostatní mají zvlášť ten tvořič, jako vidíš na videu. Jen tu pak je ten problém s údržbou, který jsem zmiňoval já a ještě jeden kolega.

Nicméně při přípravě kávy je ale velmi user-friendly. Má čtyři tlačítka - espresso, lungo, capuccino, latté. Postavíš hrneček a zmáčkneš, co chceš. Vložíš další kapsli a opakuješ. 4 lattéčka máš hotova za 5 minut.

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři

Ať se zbytečně nevyplázneš z tolika peněz - programy na pěnu umí i Aeroccino, studené/teplé, víc pěny/méně mléka a naopak... ;)

Edit: jsem samozřejmě debil, protože jsem si neuvědomil, že u té Maestrie to je vlastně taky Aeroccino :D Tak já prostě jen, že tohle umí teda i set U+Aero nebo CitiZ+Aero za třetinovou cenu... ;)

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři

maestria je za hodne penez stredne muziky. znama ju ma, neska sem si zrovna varil kafe, slehac na mliko umi to samy jako ten lepsi slehac za 1860, ma to nahrivani hrnku, ktery mi ale moc k srdci neprirostlo a osum predvolenejch davek kafe, takze zmackes cudlik a nemusis drzet. ja byt tebou koupim solo slehac a solo masinu a mam klid a min pulka ceny maestrie mi zbyde..

Odkaz ke komentáři

maestria je za hodne penez stredne muziky. znama ju ma, neska sem si zrovna varil kafe, slehac na mliko umi to samy jako ten lepsi slehac za 1860, ma to nahrivani hrnku, ktery mi ale moc k srdci neprirostlo a osum predvolenejch davek kafe, takze zmackes cudlik a nemusis drzet. ja byt tebou koupim solo slehac a solo masinu a mam klid a min pulka ceny maestrie mi zbyde..

Asi jo,mas reht.Zejtra to ochutnam a uvidime.

Odkaz ke komentáři

Tak moje prvni zkusenost s Nespressem tragedie.Vinit z toho budu prodavace,protoze se mi nezda,ze by ste vsichni kecali.Nicmene na stroji Krups se zabudovanym slehacem mi udelal neco jako latte,pena dobra,ale chut toho samotnyho kafe strasna.Prepaleny kafe,proste teplota,co nikdy nevystydne,chut jako tri dny starej turek.Uplne sem se zhrozil.Takze jeste mu dam jednu sanci,ale nekde,kde to umej.Nebo doufam,ze to je tak,jinak bych byl hodne zklamanej.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...