Moty Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) Mam ten samej kavivar Illy,co prodavas.Tak jsem zvedavej,az ti prijde Nespresso,jak to srovnas.Me to Illy z toho strasne chutna. Mě z toho taky strašně chutná, ale říkal jsem si, že tohle bude třeby haute cafetiere:smile_anim: A maj větší nabídku kafí EDIT: tak takhle si představuju služby zákazníkum, právě mi volala slečna z Nespresso klubu, že je akce těch 1200,- na nákup a jestli to chci odečíst z mojí objednávky, takže žádnej voucher nic, udělaj to hned,miluju Nespresso:clap: Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Me to Nespresso taky laka,kdyz to tady ctu,ale u nas jedou hlavne capuccina,takze bych potreboval echt automat,kterej to udela,uz me nebavi to delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 http://www.nespresso.com/#/cz/cz/coffee_machines/selecteur_gamme/machines-citiz/citiz-krups-auto-xn-7106-1 Tohle je v podstatě automaticky, akorát to přeleješ do jedný sklenice Tady máš i docela dobrý video a to, že jsou to afektovaný amící holt musíš skousnout http://www.youtube.com/watch?v=ALofxLmacAg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 To vypada dobre,ale ja uz bych asi radsi automat.Proste zmacknu cudl a hotovo.Mame casto navstevy a nez vykouzlim 4 latte,tak vyroste kedlub.Co ta lattisima,jak pise Hasna,neni to lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) Ano, v tomto případě bude Lattisima nejlepší nápad. Je to jediný z nespresso kávovarů, který má nádržku na mléko, všechny ostatní mají zvlášť ten tvořič, jako vidíš na videu. Jen tu pak je ten problém s údržbou, který jsem zmiňoval já a ještě jeden kolega. Nicméně při přípravě kávy je ale velmi user-friendly. Má čtyři tlačítka - espresso, lungo, capuccino, latté. Postavíš hrneček a zmáčkneš, co chceš. Vložíš další kapsli a opakuješ. 4 lattéčka máš hotova za 5 minut. Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 ještě mrkni na Latissima a Latissima+ Je tam velikostní a objemový rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 a co stojany na kapsle, mate to někde nebo jen v krabici? Mam to v ty bonboniere, co vloni davali v tom welcome packu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Kdo zvazujete tak ode dneska maji v Home&Cook na Nespresso Krups hodne zajimavy slevy Treba Citizmilk o 1500 min pri zachovani voucheru 1200,- na nakup kapsli http://www.homeandcook.cz/ Na netu to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Kurnik me se libi ta Maestria,bomba je,ze to ma programy na penu,takze v lete pekne ice cappuccino hmm.Tak nevim,zejtra budu v Hradci,tak mrknu do electroworldu,jestli ji tam nemaj.Nema tontady nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 (upraveno) Ať se zbytečně nevyplázneš z tolika peněz - programy na pěnu umí i Aeroccino, studené/teplé, víc pěny/méně mléka a naopak... Edit: jsem samozřejmě debil, protože jsem si neuvědomil, že u té Maestrie to je vlastně taky Aeroccino Tak já prostě jen, že tohle umí teda i set U+Aero nebo CitiZ+Aero za třetinovou cenu... Upraveno 16. prosince 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 (upraveno) Fakt,to sem nevedel,ja myslel,ze Aero tohle neumi.Tak to teda jeste msim prostudovat.Takze maestria ma navic jen nahrivani salku,trysku a jeste neco podstatnyho?diky Upraveno 16. prosince 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Ano, do aeroccina se vkládá jedna ze dvou vrtůlek, podle toho jestli chceš pěnu nebo mléko. A krátkým stiskem tlačítka to bude horké, dlouhým stiskem studené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 maestria je za hodne penez stredne muziky. znama ju ma, neska sem si zrovna varil kafe, slehac na mliko umi to samy jako ten lepsi slehac za 1860, ma to nahrivani hrnku, ktery mi ale moc k srdci neprirostlo a osum predvolenejch davek kafe, takze zmackes cudlik a nemusis drzet. ja byt tebou koupim solo slehac a solo masinu a mam klid a min pulka ceny maestrie mi zbyde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 V čom je lepší modro-tlačítkové Aerocinno oproti nové trojce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Podle mě v ničem, ne? Má jen trochu větší objem. Proto také stojní stejně jako trojka. Ale mohu se mýlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 maestria je za hodne penez stredne muziky. znama ju ma, neska sem si zrovna varil kafe, slehac na mliko umi to samy jako ten lepsi slehac za 1860, ma to nahrivani hrnku, ktery mi ale moc k srdci neprirostlo a osum predvolenejch davek kafe, takze zmackes cudlik a nemusis drzet. ja byt tebou koupim solo slehac a solo masinu a mam klid a min pulka ceny maestrie mi zbyde..Asi jo,mas reht.Zejtra to ochutnam a uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 V čom je lepší modro-tlačítkové Aerocinno oproti nové trojce?je lepsi v tom, ze umi studenou penu, starej slehac umi jenom horkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 je lepsi v tom, ze umi studenou penu, starej slehac umi jenom horkou..Umí i studenou právě ... http://wizzley.com/aeroccino-3/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 aha, na webu maj napsanou jen horkou, tak v tom pripade taky nevim, v cem je nova konef lepci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Tak moje prvni zkusenost s Nespressem tragedie.Vinit z toho budu prodavace,protoze se mi nezda,ze by ste vsichni kecali.Nicmene na stroji Krups se zabudovanym slehacem mi udelal neco jako latte,pena dobra,ale chut toho samotnyho kafe strasna.Prepaleny kafe,proste teplota,co nikdy nevystydne,chut jako tri dny starej turek.Uplne sem se zhrozil.Takze jeste mu dam jednu sanci,ale nekde,kde to umej.Nebo doufam,ze to je tak,jinak bych byl hodne zklamanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se