Jay Doll Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Fotka z příspěvku č.17 povinně do kalendáře 2013, pokud tedy nějaký bude. Moc tmavá, do kalendáře se nehodí
lukin_ova Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Popravdě jsou to klasické koupelnové fotky, foťák s makroobjektivem na stativ, Omegy na krabici na pračku, dálková spoušť a napevno nastavená takřka maximální clona. No a zhasínáním a rozsvěcením bodovkovejch okruhů na stropě se světlo přidává a ubírá, případně čtvrtkou v ruce posílám "prasátka" na ciferník No a tahle fotka s lumi je naprosto masakrózní .... Šup s tou fotogalerií, ať už tam je ... Pořád jsem si říkal, že nepotřebuji FULL FRAME, teď už vím, že to bez něj nepůjde ....
flagolo Odesláno 31. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 No a tahle fotka s lumi je naprosto masakrózní .... Šup s tou fotogalerií, ať už tam je ... Pořád jsem si říkal, že nepotřebuji FULL FRAME, teď už vím, že to bez něj nepůjde .... Založím ve fotogalerii vlákno, chystám ještě nějaké další "skupinově porovnávací" s SMPčkama. Jsem měl pocit že 1600 pixelů na delší straně už je hodně malá fotka Jinak full frame už bych zpátky za crop neměnil, i když je s ním někdy trošku větší rvačka, hloubka ostrosti často hodně překvapí a objektivy objektivně váží na zádech podstatně víc
bedja Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 ..popravdě mě spadla brada..! Krásné Omegy..!! Fotky komentovat netřeba.. nádherné..!
Johny111 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Gratulácia k fotkám a ešte krajším Omegám.
sodik Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Luxus fotky, hyml...dulezity je mit poradny vercajk. Hodinky me dostaly. Priznam se, nekolikrat jsem se do tematu vracel, abych si je znovu a znovu prohlizel! Gratulace.
bedja Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Luxus fotky, hyml...dulezity je mit poradny vercajk. Hodinky me dostaly. Priznam se, nekolikrat jsem se do tematu vracel, abych si je znovu a znovu prohlizel! Gratulace. ..já jsem tady snad každou hodinu..dostaly mě jako hodně..
Davros Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Neskutočne krásne hodinky jednoducho luxus... gratulujem
Moty Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Ty jo, cumim na ne jak tele na novy vrata snad pres deset minut, to jsou neskutecne nadherny hodinkyVelika gratulace
Džanek Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Tak toto se povedlo, parádní kousek, ty indexy - prostě nádhera!Gratuluji a závidím
jimmy Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 hodinky nádhera foto taktéž. Zajímalo by mě jestli to modré podsvícení je kvůli viditelnosti pod vodou?
bedja Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 ..Tak dnes jsem je měl ve WOW v BA na tlapce a jsou ještě lepší než na fotce.. ..fakt nádhera..! ..mají jednu zásadní vadu a tou je nechutná CENA..!!
lukin_ova Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Toš gde je ta fotogalerie ... ? Sakryš. Se těším ja malý šulda. Ty fotky jsou prostě pohádkové ....
flagolo Odesláno 3. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Toš gde je ta fotogalerie ... ? Sakryš. Se těším ja malý šulda. Ty fotky jsou prostě pohádkové .... Omlouvám se, začátek nového roku je poněkud náročnější než jsem čekal... Snad jen, bude to něco takového
flagolo Odesláno 3. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 ..Tak dnes jsem je měl ve WOW v BA na tlapce a jsou ještě lepší než na fotce.. ..fakt nádhera..! ..mají jednu zásadní vadu a tou je nechutná CENA..!! Cena je strašná. Jenže, když je miluješ...
bedja Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Cena je strašná. Jenže, když je miluješ... ..na Omegu je to fakt dost..ale cháápu..
Z. Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Moc pěkné! Gratulace. Těším se, až je uvidím naživo. Tenhle model mě totiž zajímá už delší dobu...
panedge Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 A kolik teda stojej?nechce se mi hledat nějakej pofiderní ceník
bandicoot Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 To jsou solidní stroje a dokonalý fotky.
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Nejhezčí Omegy a fotky, které krásu podtrhly. Perfektní. Edit - Jaká je ta strašná cena ? Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se