Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Popravdě jsou to klasické koupelnové fotky, foťák s makroobjektivem na stativ, Omegy na krabici na pračku, dálková spoušť a napevno nastavená takřka maximální clona. No a zhasínáním a rozsvěcením bodovkovejch okruhů na stropě se světlo přidává a ubírá, případně čtvrtkou v ruce posílám "prasátka" na ciferník :worried_anim:

No a tahle fotka s lumi je naprosto masakrózní ....:eek: Šup s tou fotogalerií, ať už tam je ... :smile_anim:

Pořád jsem si říkal, že nepotřebuji FULL FRAME, teď už vím, že to bez něj nepůjde .... :suicide_anim:

Odesláno

No a tahle fotka s lumi je naprosto masakrózní ....:eek: Šup s tou fotogalerií, ať už tam je ... :smile_anim:

Pořád jsem si říkal, že nepotřebuji FULL FRAME, teď už vím, že to bez něj nepůjde .... :suicide_anim:

Založím ve fotogalerii vlákno, chystám ještě nějaké další "skupinově porovnávací" s SMPčkama. Jsem měl pocit že 1600 pixelů na delší straně už je hodně malá fotka :angel: Jinak full frame už bych zpátky za crop neměnil, i když je s ním někdy trošku větší rvačka, hloubka ostrosti často hodně překvapí a objektivy objektivně váží na zádech podstatně víc :D

post-1609-073269700 1325358707.jpg

Odesláno

Luxus fotky, hyml...dulezity je mit poradny vercajk.

Hodinky me dostaly. Priznam se, nekolikrat jsem se do tematu vracel, abych si je znovu a znovu prohlizel! Gratulace.

Odesláno

Luxus fotky, hyml...dulezity je mit poradny vercajk.

Hodinky me dostaly. Priznam se, nekolikrat jsem se do tematu vracel, abych si je znovu a znovu prohlizel! Gratulace.

..já jsem tady snad každou hodinu..dostaly mě jako hodně..:smile_anim:

Odesláno

Ty jo, cumim na ne jak tele na novy vrata snad pres deset minut, to jsou neskutecne nadherny hodinky

Velika gratulace

Odesláno

..Tak dnes jsem je měl ve WOW v BA na tlapce a jsou ještě lepší než na fotce.. :smile_anim:..fakt nádhera..!

..mají jednu zásadní vadu a tou je nechutná CENA..!! :sad01_anim:

Odesláno

Toš gde je ta fotogalerie ... ? Sakryš.

Se těším ja malý šulda. :smile_anim:

Ty fotky jsou prostě pohádkové .... :wub:

Omlouvám se, začátek nového roku je poněkud náročnější než jsem čekal... Snad jen, bude to něco takového ;)

post-1609-055002000 1325572813.jpg

Odesláno

..Tak dnes jsem je měl ve WOW v BA na tlapce a jsou ještě lepší než na fotce.. :smile_anim:..fakt nádhera..!

..mají jednu zásadní vadu a tou je nechutná CENA..!! :sad01_anim:

Cena je strašná. Jenže, když je miluješ...

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Nejhezčí Omegy a fotky, které krásu podtrhly. Perfektní.

Edit - Jaká je ta strašná cena ?

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...