skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 13:46, 'Jay Doll' napsal: Je nový rok, tak na sebe budeme hodní, ne? Skynere, prosímtě 1. Pokus se používat tu interpunkci. Když píšeš souvětí bez čárek mezi větami, je velmi obtížné to přečíst 2. Mezi gentlemany si nenadávámé, takže ještě jednou použiješ nějaké z těch honzou71 zvýrazněných slov ve tvém příspěvku a dostaneš distanc 3. Divím se, že ti ještě nikdo nesmazal fotky těch Casio Edifice v tvém druhém vlákně, jelikož na velikost fotek tu máme pravidla 4. Ty Stormy komentovat nebudu, řekli jsme si tu kdysi, že někdy je lepší nenapsat žádný komentář do chlubícího vlákna, než napsat jeden negativní 5. Šťastný nový rok no to mas pravdu stym nadavanim ale niektory to inak nepochopia a preco by mi to mal niekto mazat pozeral som pravidla pre tu sekciu a nic o velkosti tam nieje iba to ked davas foto musi mat max 2mb a to maju vsetky a k tym stormom presne tak ako hovoris lepsie nic nenapisat tak ako ja som tu videl vela hodiniek fakt hnusnych ale chalan bol znich nadseni tak ze slusnosti napisem ze su ok alebo nepisem vobec je to vec vkusu ale bohuzial sa tu nachadza vela chytrakov tak si nepomozes
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 13:40, 'Alexion' napsal: ale no co sa to tu vyvija za debata. nechcel som reagovat na hodinky lebo ma nezaujali (slusne povedane) ale tieto utocne debaty by predsa na tomto fore vznikat nemali. co sa tyka znacky storm, tiez som si kedysi velmi velmi davno myslel, ze su to hodnotne a kvalitne hodinky jediny model co ako tak vyzera je conex , alebo aj aquanaut na rukach ludi sa vyskytuju ovela hroznejsie kusky ako su stormky. ale ja netvrdim ze su kvalitne proste sa mi pacia a chcel som sa podelit aj z ostatnyma bohuzial je tu vela ludi ktory pozeraju nato ze hodinky stoja 50k alebo viacej tak su best ale ze vyzeraju hnusne to im nevadi ja zase pozeram nato aby sa mi pacili a napr tie stormy co si tu ukazal ty sa mi vobec nepacia
Giovany21 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 S tym fungovaním resp. dobou fungovania mam trochu strach - no kazdopadne drzim palce - ved mas 2 roky zaruku... Velmi tazko sa kombinuje kvalita s tym co sa ti paci - chce to dlhe hladanie ... takze dalsi nakup neunahli !!! su aj kvalitne imidzove hodinky... len sa tazsie hladaju... a pomer kvalita/cena bude vysoký... V 1. 1. 2012 v 14:55, 'skyner' napsal: no to je mozno pravda ale taka vec ma nezaujima mna zaujima to aby sa mi pacili a dobre fungovali na cene klesa vsetko stym nic nespravis
little_w Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 skyner: pokud jeste nemas ban za to, cos tady predvedl, tak jenom technicka poznamka. tady na foru je rada clenu, kteri bydli mimo CR a zatim jsi prvni, ktery uroven svych prispevku oduvodnuje klavesnici. ver mi, ze to jde i jinak.
Churchill Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Tak tomu říkám novoroční rozjezd.Na fóru ti ještě hoří vajgl na nádraží, píšeš jak dobytek, vymlouváš se jak malej Olin přistiženej na marmeládě, urážíš kdekoho - tohle udělat nikoliv na netu, ale při osobním setkání, tak ti někdo vyřadí zubní kartu.
pavča Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 13:18, 'skyner' napsal: souveti co to je? sorry jak sem pisal sem slovak a dalsia vec ako som pisal zijem v uk uz asi 7 roku a slovencinu alebo cestinu pouzivam dost malo vecsinou iba na nete a evidentne sa to citat da ked vies oco ide alebo nie? a dalej je to proste brutal ze na forum o hodinkach sa najdu curaci ktery tu radsie zarivaju do pravopisu nez aby pisali o hodinkach ked niekdo nerozumie alebo nemoze precitat nech to necita nikoho nenutim ale takychto dementov je na nete dost vela neviem kde sa to rusi to moje tema ale jestli to musi admin tak ho ziadam aby to moje tema zrusil lebo som sem prisiel kvoli hodinkam a nie debilom co kontroluju pravopisPanebože, proč se tady zase hned se začátkem nového roku musí objevit nový dementní negramotný a arogantní ťulpas?!
mrazik Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 15:59, 'pavča' napsal: Panebože, proč se tady zase hned se začátkem nového roku musí objevit nový dementní negramotný a arogantní ťulpas?! Přivedl ho sem zájem o hodinky. Postnul sem dva super metro sexuální modely a seznámil nás se svou znalostí vulgarismů a neznalostí písemného projevu. Pevně doufám, že teď když odhalil jak moc přízemní a ubozí zde jsme, tak se regne jinde a nebude už s námi ztrácet čas a urážet svou inteligenci, díky které se zajisté dobře uchytil v daleké cizině.
brett Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Že by se vrátil troll, nebo tady máme nového?
StanoBare Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 to skyner: prehrmel si pekne, veď máš Stormy. Nič proti značke, fashion je vždy tak na hrane gýču a subjektívnosti...hlavne v branži, keď je nutné vizuálne silou mocou zaujať = výsledkom sú takéto zlátaniny. My vidíme tvoje reakcie a prepáč, nedá mi poznamenať, že sa s týmito hodinkami pekne dopĺňaš. Halo effect, pozor naň edit: keď už je ten Nový rok, dal som smajlíka
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 15:41, 'Churchill' napsal: Tak tomu říkám novoroční rozjezd. Na fóru ti ještě hoří vajgl na nádraží, píšeš jak dobytek, vymlouváš se jak malej Olin přistiženej na marmeládě, urážíš kdekoho - tohle udělat nikoliv na netu, ale při osobním setkání, tak ti někdo vyřadí zubní kartu. ale ja sa vubec nevymluvam co to meles?? ja si budem pisat tak jak ja chcem a ked sa tebe alebo nekomu nepaci necitaj a nelez sem osobne stretnutie nieje problem daj vediet ak by si mal zaujem a urazam len tych co urazaju mna staci si to cele precitat nez zacnes trepat blbosti
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 16:05, 'mrazik' napsal: Přivedl ho sem zájem o hodinky. Postnul sem dva super metro sexuální modely a seznámil nás se svou znalostí vulgarismů a neznalostí písemného projevu. Pevně doufám, že teď když odhalil jak moc přízemní a ubozí zde jsme, tak se regne jinde a nebude už s námi ztrácet čas a urážet svou inteligenci, díky které se zajisté dobře uchytil v daleké cizině. urazil sem ta snad nejak ked urazas ty mna??? to svedci o tvojej inteligencii jo a zavisti samozrejme takych ako ty mam najradsej a samozrejme taky ako ty sa radi priseru do diskusie ktora sa ich vobec netika a citis sa ze by si mal vyjadrit tvoj nazor ktory ma absolutne nezaujima tak sa bez privterknut niekde inde zase ok??
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 16:09, 'Kristian.nov' napsal: Novoroční nuda zažehnána:-))) jo sranda musi byt
Dantechno Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Skynere nedej se, moc ti fandim.. ty hodinky jsou fakt pekny.
decebal Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Hele, Skynere, když už žiješ tak dlouho v UK a česky a slovensky skoro nekomunikuješ, k čemu potřebuješ slovenský manuál?
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 16:45, 'StanoBare' napsal: to skyner: prehrmel si pekne, veď máš Stormy. Nič proti značke, fashion je vždy tak na hrane gýču a subjektívnosti...hlavne v branži, keď je nutné vizuálne silou mocou zaujať = výsledkom sú takéto zlátaniny. My vidíme tvoje reakcie a prepáč, nedá mi poznamenať, že sa s týmito hodinkami pekne dopĺňaš. Halo effect, pozor naň edit: keď už je ten Nový rok, dal som smajlíka tak to ta sklamem tie hodinky skoro vobec nenosim myslim tie navigatore pretoze su velmy neprakticke ale to nemeni nic natom ze sa mi velmy pacia a vobec to nema nic spolocne stym ze by som sa potreboval vizualne ukazovat to skor tu na fore je vela takych co sa potrebuju ukazovat aky su vzdelany s pravopisem carkama a hackama myslim si ze kazdy pise ako chce ked oni chcu tak nech tak pisu a nevnucuju to inym tod vse a vobec ich nenutim citat to co pisem
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:56, 'decebal' napsal: Hele, Skynere, když už žiješ tak dlouho v UK a česky a slovensky skoro nekomunikuješ, k čemu potřebuješ slovenský manuál? kcemu no protoze neumim anglicky asi proto ale zase asi mi to moc nepomoze ked ani cesky a ani slovensky neumim hm tak to sem nedomyslel dik za upozorneni
Horhe Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:57, 'skyner' napsal: tak to ta sklamem tie hodinky skoro vobec nenosim myslim tie navigatore pretoze su velmy neprakticke ale to nemeni nic natom ze sa mi velmy pacia a vobec to nema nic spolocne stym ze by som sa potreboval vizualne ukazovat to skor tu na fore je vela takych co sa potrebuju ukazovat aky su vzdelany s pravopisem carkama a hackama myslim si ze kazdy pise ako chce ked oni chcu tak nech tak pisu a nevnucuju to inym tod vse a vobec ich nenutim citat to co pisem Ono to je jinak, pokud píšeš jak kretén, tak si lidi o tobě prostě budou myslet, že jsi kretén. PS. A po sedmi a půl letech v Anglii neumět anglicky? Asi tam nezastáváš moc vysokou funkci. Tipoval bych to na sbírání malin...?
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:55, 'Dantechno' napsal: Skynere nedej se, moc ti fandim.. ty hodinky jsou fakt pekny. dakujem
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:59, 'Horhe' napsal: Ono to je jinak, pokud píšeš jak kretén, tak si lidi o tobě prostě budou myslet, že jsi kretén. no to je vec nazoru pre mna su kreteni oni ze sa staraju kdo ako pise kazdy pise tak ako sa mu chce nejsme v skole a ked to nechcu akceptovat nech to pre boha necitaju nikdo ich nenuti a uz vobec nejsem zvedavy naty ich rady a vyguglene veci z wikipedie a jeje napisal som vyguglene namiesto vygooglene to zase bude chytraku pisat :D
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.