mrazik Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:53, 'skyner' napsal: urazil sem ta snad nejak ked urazas ty mna??? to svedci o tvojej inteligencii jo a zavisti samozrejme takych ako ty mam najradsej a samozrejme taky ako ty sa radi priseru do diskusie ktora sa ich vobec netika a citis sa ze by si mal vyjadrit tvoj nazor ktory ma absolutne nezaujima tak sa bez privterknut niekde inde zase ok?? Hele ty člověče. Tady nelze o diskuzi hovořit. Jen tu chrlíš urážky kolem a co se týče těch Tvých úžasných Stormů, jsi tu nenapsal kludnou řádku. Píšeš jak blb bez ladu a skladu, omlouváš to dlouhodobým pobytem v UK a v jiném vlákně zde se pídíš po manuálu v mateřštině, ačkoliv na 100% dává výrobce vždy manuály minimálně v AJ. To o Tobě také leccos vypovídá. Podle všeho jsi to dotáhl v UK na vrchního pěniče mlíka u Costy, protože Tvůj písemný projev ( a lze usuzovat, že i verbální ) Ti asi těžko dovolí postoupit kdy dál. Závidět Ti fakt tedy není co. A podivovat se nad faktem, že Ti někdo reaguje ve vlákně na internetovém foru, to je taky docela prča. Možná mne Tvé Stormy až tak neberou, ale alespoń mi má slovní zásoba umožňuje nebýt vulgární.
flagolo Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Skynere, vždycky když vidím ve výloze podobné hodinky, přemýšlím o tom, komu to tak výrobce chce prodat. Díky tobě už mám o trošičku lepší představu. Za to ti děkuju. Myslíš že by jsi mi mohl ještě naznačit alespoň přibližně kolik Ti je let ? Jen jako další kostičku do skládačky....
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 17:59, 'Horhe' napsal: Ono to je jinak, pokud píšeš jak kretén, tak si lidi o tobě prostě budou myslet, že jsi kretén. PS. A po sedmi a půl letech v Anglii neumět anglicky? Asi tam nezastáváš moc vysokou funkci. Tipoval bych to na sbírání malin...? no jo hold ne kazdy moze zastavat vysoke funkcie ako ty a mat hodinky za 100k maliny bohuzial nie to si netrefil
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:09, 'mrazik' napsal: Hele ty člověče. Tady nelze o diskuzi hovořit. Jen tu chrlíš urážky kolem a co se týče těch Tvých úžasných Stormů, jsi tu nenapsal kludnou řádku. Píšeš jak blb bez ladu a skladu, omlouváš to dlouhodobým pobytem v UK a v jiném vlákně zde se pídíš po manuálu v mateřštině, ačkoliv na 100% dává výrobce vždy manuály minimálně v AJ. To o Tobě také leccos vypovídá. Podle všeho jsi to dotáhl v UK na vrchního pěniče mlíka u Costy, protože Tvůj písemný projev ( a lze usuzovat, že i verbální ) Ti asi těžko dovolí postoupit kdy dál. Závidět Ti fakt tedy není co. A podivovat se nad faktem, že Ti někdo reaguje ve vlákně na internetovém foru, to je taky docela prča. Možná mne Tvé Stormy až tak neberou, ale alespoń mi má slovní zásoba umožňuje nebýt vulgární. no myslim si za aj ten vrchny penic mleka ma lepsi plat ako ty urazal sem tych co urazali mna nikoho ineho nie tebe som ziadnu urazku nenapisal ale ajstak si sa prisral do diskusie lebo si potreboval ukazat aky mas pravopis a aky si vzdelany vpohode ja ta zato vobec neodsudzujem kazdy sme nejaky a to ci je niekto vulgarny je zase iba jeho vec a to ze ty niesi to je tvoj problem takze co naznacujes tym ze ty niesi vulgarny tak si niecim lepsi
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:14, 'flagolo' napsal: Skynere, vždycky když vidím ve výloze podobné hodinky, přemýšlím o tom, komu to tak výrobce chce prodat. Díky tobě už mám o trošičku lepší představu. Za to ti děkuju. Myslíš že by jsi mi mohl ještě naznačit alespoň přibližně kolik Ti je let ? Jen jako další kostičku do skládačky.... no to iste ti mozem napisat na tie tvoje to je iba uhel pohledu tak sa nadtym zamysli
sect Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 12:09, 'skyner' napsal: no interpunkciu pouzivat nebudem zijem v uk a nemam cesky ani slovensky win a na klaveske hacky ani podobne blbosti nemam V 1. 1. 2012 v 13:18, 'skyner' napsal: souveti co to je? sorry jak sem pisal sem slovak a dalsia vec ako som pisal zijem v uk uz asi 7 roku a slovencinu alebo cestinu pouzivam dost malo V 1. 1. 2012 v 17:59, 'skyner' napsal: kcemu no protoze neumim anglicky asi proto ale zase asi mi to moc nepomoze ked ani cesky a ani slovensky neumim Možná jsme tady všichni tupí, tak jedna vážně míněná otázka. Jakou řečí teda standartně komunikuješ?
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:41, 'sect' napsal: Možná jsme tady všichni tupí, tak jedna vážně míněná otázka. Jakou řečí teda standartně komunikuješ? no pokial si si to nevsimol tady podla tvojich pardalu ziadnou tak nechapem ako to ze mi stale niekdo odpisuje
mrazik Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:34, 'skyner' napsal: no myslim si za aj ten vrchny penic mleka ma lepsi plat ako ty urazal sem tych co urazali mna nikoho ineho nie tebe som ziadnu urazku nenapisal ale ajstak si sa prisral do diskusie lebo si potreboval ukazat aky mas pravopis a aky si vzdelany vpohode ja ta zato vobec neodsudzujem kazdy sme nejaky a to ci je niekto vulgarny je zase iba jeho vec a to ze ty niesi to je tvoj problem takze co naznacujes tym ze ty niesi vulgarny tak si niecim lepsi Ano, možná ten vrchní pěnič bere víc. Otázkou, kolik mu na konci měsíce zbyde. Taktéž jsem v UK pobýval, tudíž mám velmi slušnou představu co tam kolik stojí. Jen jsem se tam ( ne jen tam ) byl schopen domluvit. A myslet si, že vulgarita je jen Tvoje věc na platformě veřejného fora, obzvláště u člověka, který se registroval před časem v řádu hodin ... Víc se už asi odkopat nejde. A ne, nemyslim si, že jsem lepší než kdokoliv, včetně Tebe. Jen tak pro zajímavost, co to je za strojky v těch Stormech a jaký to má komplikace? Našel jsem teploměr, kompas, asi to i čas ukazuje a co to LCD?
mrazik Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:42, 'skyner' napsal: no pokial si si to nevsimol tady podla tvojich pardalu ziadnou tak nechapem ako to ze mi stale niekdo odpisuje No protože nás to baví!!!
Saturnax Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Multiquote Skyner, multiquote.Btw, Multiquote = viacnásobný citát. Edit: Načo sa kvôli klaunovi rozčuľovať.
Návštěvník Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 tento post neni pro Skynnera nechci aby se do nej prisral mam ho pr.dele i s jeho UK klavesnici pro ostatní: díky těm šíleným Stormům jsem objevil odkaz o hodinkách ve filmu, nevím, jestli tady už byl watch in movies písněte mi, abych ho nedubloval, pokud tady není, šoupnu ho ještě do vlákna o VIPech, tam bude víc na očích.
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:42, 'mrazik' napsal: Ano, možná ten vrchní pěnič bere víc. Otázkou, kolik mu na konci měsíce zbyde. Taktéž jsem v UK pobýval, tudíž mám velmi slušnou představu co tam kolik stojí. Jen jsem se tam ( ne jen tam ) byl schopen domluvit. A myslet si, že vulgarita je jen Tvoje věc na platformě veřejného fora, obzvláště u člověka, který se registroval před časem v řádu hodin ... Víc se už asi odkopat nejde. A ne, nemyslim si, že jsem lepší než kdokoliv, včetně Tebe. Jen tak pro zajímavost, co to je za strojky v těch Stormech a jaký to má komplikace? Našel jsem teploměr, kompas, asi to i čas ukazuje a co to LCD? no tak to si teraz ser.. do huby pretoze ceny pokial ide o elektroniku jedlo a oblecenie su lepsie ako unas alebo aj uvas v cechach chalani z ciech co robia prepravu balikou tu vo velkom nakupuju oblecenie a elektroniku a potom v cechach a na svk pradavaju a je to docela dobry kseft neviem teda kde si ty osobne nakupoval jo je to len moja veco tak ako ked ti na ulici poviem ze si k..... tak co ma zabanujes? je to moj nazor a vyjadrit si ho mozem no s tvojich komentov mi to tak vyslo tak asi sem potom blby ja a co je v stromoch ma vobec nezaujima proste sa mi pacia uz som to pisal a tak isto sa mi pacia casio tak si ich proste kupim kazdemu sa paci insie tak sory zato ze sa mi nepaci to co tebe a ze niesom taky vzdelany aby som vedel co je vtych hodinkach zato sa ti omluvam ok?
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:48, 'Roman I.' napsal: tento post neni pro Skynnera nechci aby se do nej prisral mam ho pr.dele i s jeho UK klavesnici pro ostatní: díky těm šíleným Stormům jsem objevil odkaz o hodinkách ve filmu, nevím, jestli tady už byl watch in movies písněte mi, abych ho nedubloval, pokud tady není, šoupnu ho ještě do vlákna o VIPech, tam bude víc na očích. asi si necital pravidla nie? nemas postovat o druhych hodinkach ak si u niekoho ineho hm citim steba zavist na moju peknu klavesku
kuncák7 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Ahoj, k hodinkám se moc vyjadřovat nebudu, není to rozhodně má parketa ( osobně bych si je na ruku nevzal ). Ale nad diakritikou bych se ( nejen nad ní ), být tebou zamyslel. Včera jsem udělal hrubici jak bota a musel se vymluvit na to, že piju ( ač jsem abstinent ) a doteď mě hanba fackuje. I když žiješ v UK, jak píšeš, tak jsi přece nemohl skoro vše zapomenout, ne ?
Návštěvník Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:50, 'skyner' napsal: asi si necital pravidla nie? necital, bingo
sect Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:48, 'skyner' napsal: .......asi sem potom blby ja Super, konečně jsi napsal něco, v čem s tebou bude většina souhlasit
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:51, 'kuncák7' napsal: Ahoj, k hodinkám se moc vyjadřovat nebudu, není to rozhodně má parketa ( osobně bych si je na ruku nevzal ). Ale nad diakritikou bych se ( nejen nad ní ), být tebou zamyslel. Včera jsem udělal hrubici jak bota a musel se vymluvit na to, že piju ( ač jsem abstinent ) a doteď mě hanba fackuje. I když žiješ v UK, jak píšeš, tak jsi přece nemohl skoro vše zapomenout, ne ? ale nezapomnel sem ale nebudem to tak pisat pretoze to par dem... chce chapes nie? a to ze ta hanba fackuje hold kazdy ma ine priority nekoho je pravopis a ineho zase nieco ine ale je mi ta luto ked si to az tak smrtelne beres ten pravopis
Horhe Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:48, 'skyner' napsal: a co je v stromoch ma vobec nezaujima proste sa mi pacia uz som to pisal a tak isto sa mi pacia casio tak si ich proste kupim Tak to tady ale chlapče nemáš co dělat. S takovou se můžeš chlubit před kámošema v hospodě, né na hodinkovym foru. Nejlepší bude, když si sbalíš balíček svýho šrotu a potáhneš dál.
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:54, 'Horhe' napsal: Tak to tady ale chlapče nemáš co dělat. S takovou se můžeš chlubit před kámošema v hospodě, né na hodinkovym foru. Nejlepší bude, když si sbalíš balíček svýho šrotu a potáhneš dál. az po tebe ;D
skyner Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 V 1. 1. 2012 v 18:54, 'sect' napsal: Super, konečně jsi napsal něco, v čem s tebou bude většina souhlasit tak to sem rad konecne som potesil aj tych nepotesitelnych a prezivam tu radost stebou ;D
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.