Onisan Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Navíc se přinám, že mi cena za Orlíky přijde relevantní. Naopak, jsou to hodinky které mají nějakou legendu a poo technické stránce stojí na stejné lajně jako třeba Igeny 45 ale za cenu která je víc odpovídající tomu co za to člověk dotává...
Gorg Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Onion napsal: Navíc proč vymýšlet letecký hdinky, když jedny letecký hodinky(a jediný) Prim měl a má... Na tehdejší doby byly relativně větší, dnes by také měly být relativně větší... alespoň kolem 45 Prostě si myslím, proč dělat ze sportů Igen letecký hodinky když nemají nějakou legendu a pod. když letecký hodinky jsou Orlíky.. Tigery nějak neberu... nevím proč, ale spíš mi sedí k těm Sport II. ... Mno Onione tak tentokrát si dovolím silně nesouhlasit... Myslím, že Orlíky byly typické diversky...předlohou jim byly Omega Seamaster 300 ...dělat z potápek pilotky, to už můžeme místo pánských nosit dámské.
Onisan Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 (upraveno) OK, tak v tom případě beru zpět... a jen tvrdím, že pilotkám jsou designově nejblíž Orlíky... Jak grafickým zpracováním číselníku, tak i určením (speciální jednotky) Prostě buď by měl Prim v tom případě vyrobit nějakou verzi MVS a nebo se na letecká alias pilotky vyprdnout... teda vyprdnout ne Prim, ale my Já se do potápěčských hodinek n....u ale pak mi přijde 5 atm nějak málo v porovnání s tím co tady někteří vyžadují pro hodinky na pitomé plavání a jen to potvrzuje moje přesvědčení a zkušenost že s hodinkama 3 atm člověk vystačí úplně všude... Upraveno 9. června 2008 uživatelem Onion
Onisan Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 navíc mi přijde veškeré označování/kategorizace hodinek velmi nepřesná a v určitém segmentu se překrývající... (nejen v tomto případě, ale problém s označováním se už probíral v sekci Německé hodinky) Navíc, možná to někde vysvětleno i je, ale nechápu proč se hodinky primárně určené potápěčům označují logem a názvem evokujícím vzduch a let... (leda že by to bylo tím, že potápěči trénovali na Orlíku ) ... Paradesantní jednotky, meče armády hrot, letcům burácí motory od vrahů dělí nás krok! Kupředu - nechce se jít? Dolů vyhodit! Jak hejna sokolů padají dolů z letounů ven na sta mužů chránit svou zem !!
Andreas.ks Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 A co třeba takové Mühle Glashütte a jejich model označován jako "Marina Fliegeuhr"?!?! (samozřejmě s nápisem "Nautische Instrumente" a "leteckým" Zifferblattem..)
Onisan Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 No to je právě ono... myslím, že do téhle "kategorie" by patřily i ty Orlíky Přece i námořnictvo má své piloty
Andreas.ks Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 Mělo ČSSR nějakou letadlovou loď?
Onisan Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 (upraveno) nemělo, ale mělo výsadkáře... a to jsou hoši obojživelní a jejich přepravním prostředkem je létadlo Jen chci říct, že jakékoliv členění má neostré okraje s přesahy do obou kategorií.. Upraveno 9. června 2008 uživatelem Onion
Frantik Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 Měli jsme námořní flotilu a dokonce také jednu ponorku Takže jakékoli tématické hodinky JSOU relevantní
Onisan Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 (upraveno) letecké? pilotní? sportovní? .. http://www.gnomonwatches.com/MuhleBSM12Black.html kdo to rozsoudí? že by potápky měly otočnou lunetu? ale ty měly hodinky Longines MVS také, nebo se pletu? Upraveno 9. června 2008 uživatelem Onion
Onisan Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 jen pro srandu sem dávám obrázek návrhu který jsem dělal s kamarády když jsme měli v úmyslu udělat Red Baron Collection na bázi Igenu
JJ Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 Hm, když už jsme u toho, nemáte tu někdo nějakou malůvku Sport I, použitelnou pro hraní si s barvami v počítači? Ideálně tedy v nějakém vektorovém formátu, v nouzi i bitmapa s rozumným rozlišením. Hlavně ale bez barev, ať si mohu hrát dle svého. Mám tu ještě jedny poslední na renovaci a nějak se nemohu rozhodnout, jakou jim dát barvu.
cigi Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 (upraveno) jakej chceš formát JJ ? Mám je v jpeg, cdr, a já nevím, co ještě. Pošli mi na SZ email, aby to prošlo. Upraveno 9. června 2008 uživatelem cigi
Gilius Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 Onion napsal: jen pro srandu sem dávám obrázek návrhu který jsem dělal s kamarády když jsme měli v úmyslu udělat Red Baron Collection na bázi Igenu To vypadá gut...proč jste to nedotáhli????
Onisan Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 (upraveno) Protože Prim vystřelil do světa další generaci hodinek které byly zase o kategorii dražší než ta předchozí kategorie (při de facto stejné technice) a chlapci se naštvali, že nebudou podporovat tohle ..... Sice nikdo z nich nebyl chudý chasník, ale vzali to tak nějak z principu a svoje peníze šli utrácet k jiným.... Tak jsem v tom zůstal sám I mně to docela mrzí, protože červené hodinky bych nutně potřeboval... a tak asi zkončím s červenýma Tutima nebo Hanhart Upraveno 9. června 2008 uživatelem Onion
Gilius Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 Hmmm...tomu rozumím....politiku Primu nebudu komentovat,byl by z toho zase flame.
Onisan Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 No a jak to naštvalo mně.!!! měla to být osmikusová série... 10 sestřelů - jedny hodinky
Gilius Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Odesláno 9. června 2008 No jo.....jako...chválím...vypadá to moc pěkně(kurnik...musím konečně potkat někoho,kdo má Igeny-já je ještě live neviděl....)......ale rozumím,proč jste od toho dali packy pryč. Třeba se k tomu časem vrátíš.....třeba se něco změní......
pavel23 Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 Měl jsi dát vědět, byl jsem v sobotu v Jihlavě na koupáku, mohl jsem ti je ukázat. Jinak ty červený mě docela zajímají. Mám taky ještě jedny připravený na renovaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se