Frantik Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 hlavně že svůj vtip oceníš .... teprve ted to bylo vtipný (asi holt jinej smysl pro humor) No dobře dobře :-). Jsem trochu jizlivej, ale nad nikoho se nepovysuju. Jen si pamatuju uz stovky těchto dotazu ohledně pravosti a všechny jsou stejny. Je to trochu unavny a nehodí se to sem.
jacob Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 OK, díky, aspoň někdo tady rozumný, ale ten první napsal tipuji, otázkou je jestli se všichni neřídili jen cenou. Podle toho taky poznám, že to nejsou originály, ale nepřečetl jsem si tady nikde liší se to tím, tím, tím... Tipuju jsem napsal, kdyby nastala nějaká statistická chyba. Podobné hodinky, především s vazbou na Aukro.cz jsou tady poměřně často a nepamatuji si, že by nějaké byly originální. Aby jsi mohl prozkoumat, zda-li se to liší tím, tím, nebo tím, tak tady by měly být k prodeji originál. Jsou ze zlata stejně jako ty na Aukro.cz, akorát ty v mém odkazu jsou 120x dražší. Asi bych taky koupil ty na Aukru .
robilsm Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Asi budu za hlupáka, ale mě zajímalo posouzení pravosti podle fotek, proto jsem je tam dal, ne podle toho jestli to prodává Lojza nebo Aukro, to opravdu ne. děkuji quote name='jacob' timestamp='1325712492' post='689886'] Tipuju jsem napsal, kdyby nastala nějaká statistická chyba. Podobné hodinky, především s vazbou na Aukro.cz jsou tady poměřně často a nepamatuji si, že by nějaké byly originální. Aby jsi mohl prozkoumat, zda-li se to liší tím, tím, nebo tím, tak tady by měly být k prodeji originál. Jsou ze zlata stejně jako ty na Aukro.cz, akorát ty v mém odkazu jsou 120x dražší. Asi bych taky koupil ty na Aukru .
Hasňa Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 (upraveno) Tak zkousis tady nekoho, chces nekoho nachytat, nebo chces vedet jestli to jsou fejky? Informaci jsi ziskal okamzite ve stylu, o jaky sis urovni dotazu rikal, tak nevim, proc se v tom porad stouras. A s tim tvym tusenim v uvodu posledniho prispevku mas samozrejme pravdu. Ahoj mile Audi-forum, nasel jsem na siti Audi A8 s osmivalcem za deset tisic korun, je to skutecne Audi? Upraveno 4. ledna 2012 uživatelem Hasňa
robilsm Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 děkuji za mimořádnou zdvořilost a vstřícnost, ale to je tu docela běžnéTak zkousis tady nekoho, chces nekoho nachytat, nebo chces vedet jestli to jsou fejky? Informaci jsi ziskal okamzite ve stylu, o jaky sis urovni dotazu rikal, tak nevim, proc se v tom porad stouras. A s tim tvym tusenim v poslednim prispevku mas samozrejme pravdu.
jacob Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 ale mě zajímalo posouzení pravosti podle fotek Z toho důvodu jsem Ti poslal odkaz na originály. Můžes si to porovnat a třeba se i něco přiučit .
cody Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 (upraveno) užnic Upraveno 4. ledna 2012 uživatelem cody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se