Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den váženým kolegům, poprosím o dobrozdání zda se jedná o originály či falza. děkuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ferrari asi i slepý (pohmatem) od Felicie rozezezná u hodinek to není tak jednoznačné. Byl jsem tady svědkem mnoha diskuzí - je to originál, je to fake ....... myslím, že i o tom to je

robilsm: Zeptám se Tě jinak, viděl jsi někdy Ferrari prodávat za cenu Felicie? Doufám, že tahle odpověď je dostatečná.

Odesláno (upraveno)

Já o pohledu nic nenapsal, ale stavěl jsem to do roviny, že VC je TOP firma, nic lepšího v podstatě neexistuje. To je stejné jako Ferrari. Pokud jsi někdy viděl, že by se Ferarri prodávalo za 30-50 tisíc, dej mi vědět. Tady je to stejné. Myslíš, že jsi první člověk, který si toho na aukru všiml? Kdyby byly originál (a nejsou), byly by dávno v prdeli. Asi tak.

Kdy ti lidi dostanou rozum? To je asi jak to, když vám do schránky přijde, že jste vyhráli Superba a doručí ho až do domu :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Myslíš, že jsi první člověk, který si toho na aukru všiml?

Ale ty vložené fotky, žádný odkaz. Nechtěl nám to Aukro "tajemství - bohatství" příliš prozradit :D .
Odesláno

A to je špatně, že jsem třeba nechtěl? Musí se to ? Já dejme tomu rozumí trochu autům, hodinkám ne. Proto jsem se zeptal. Nevím jestli jsou ty uštěpačné poznámky nutné. děkuji

Ale ty vložené fotky, žádný odkaz. Nechtěl nám to Aukro "tajemství - bohatství" příliš prozradit :D .

Odesláno

A to je špatně, že jsem třeba nechtěl? Musí se to ? Já dejme tomu rozumí trochu autům, hodinkám ne. Proto jsem se zeptal. Nevím jestli jsou ty uštěpačné poznámky nutné. děkuji

zvykej si ze je tu spousta lidi, co mimo to ze ti odpovi, k tomu doda povyseneckou radobyvtipnou poznamku z pozice nekoho, kdo hodinkam rozumi, ale jednat slusne s lidma moc neumi :)

Odesláno

A to je špatně, že jsem třeba nechtěl? Musí se to ?

Samozřejmě, že nemusí :cheers: . Mně šlo o to, že nějaké fotografie byly u takovéto značky až na druhém místě. Odkaz na aukci (především kvůli ceně) je podle mě mnohem více směrodatný.
Odesláno

OK, díky, aspoň někdo tady rozumný, ale ten první napsal tipuji, otázkou je jestli se všichni neřídili jen cenou. Podle toho taky poznám, že to nejsou originály, ale nepřečetl jsem si tady nikde liší se to tím, tím, tím...

zvykej si ze je tu spousta lidi, co mimo to ze ti odpovi, k tomu doda povyseneckou radobyvtipnou poznamku z pozice nekoho, kdo hodinkam rozumi, ale jednat slusne s lidma moc neumi :)

Odesláno (upraveno)

...otázkou je jestli se všichni neřídili jen cenou....

Ano, řídili se cenou. Mrkli na cenu a dál se tím nebylo potřeba nijak zabývat, natož si nějak detailněji prohlížet obrázky. Zkus si představit kolik tisíc profíků každou sekundu sjíždí aukro a hledají co by stálo za kšeft. Myslet si, že by se tam za pár stovek objevil předmět s hodnotou desítek, až stovek tisíc a nikdo by si toho nevšiml, je naivní.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)

Tady vůbec nejde o nějakou jizlivou poznámku. Je to stejné, kdyby frajer naklusal na autoserver a jebl tam inzerát, že našel fajn Audi A8 za pár korun. Určitě bude v pořádku. Prostě chtěl zkusit, zda by náhodou nemohl "najít poklad" Bohužel se tak nestalo.

Karlos to napsal dřív.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Uštěpačný poznámky a vtípky mazáků vůči nováčkům jsou běžný všude. Od hospody přes zájmový spolky až po práci.

Tak klid. Jestli ti vaděj, tak se víc uč abys byl taky mazák.

Odesláno

To nebyla radobyvtipna poznamka, ta moje byla vtipná. Hodinkam nerozumím, ale rozumím hlouposti dotazu jestli jsou Vacherony za par stovek pravé :-) Tomu povysenecky rozumím!
Odesláno

To nebyla radobyvtipna poznamka, ta moje byla vtipná. Hodinkam nerozumím, ale rozumím hlouposti dotazu jestli jsou Vacherony za par stovek pravé :-) Tomu povysenecky rozumím!

hlavně že svůj vtip oceníš :D .... teprve ted to bylo vtipný :D (asi holt jinej smysl pro humor) :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...