Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, právě jsem se zaregistroval jakožto nový člen tady na Chronomagu, protože bych Vás chtěl požádat o radu ohledně hodinek Laco. Mám vyhlédnutý tento model http://www.hodinky-laco.cz/cs/e-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=80&category_id=1 a taky i teď nový model, který Laco vydalo http://www.hodinky-laco.cz/cs/e-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=83&category_id=8 (vím, je tady strojek Miyota, tak mně prosím neukamenujte :-) )

Co bych se rád zeptal je, jaké máte zkušenosti s Lacem vy? Doporučili by jste mi tyto hodinky? Už jsem mluvil se slečnou tady z českého zastoupení a opravdu už mám jen krůček k tomu, abych je koupil, ale rád bych se zeptal ještě tady Vás...budu rád za jakékoliv info, které mi usnadní mé rozhodnutí. Moc díky, zdraví Vás, Dušan

Odesláno (upraveno)

Tyto mám od Vánoc 42mm,miyota s automatickým nátahem(strojku se nemusíš bát),hodinky perfektně sedí na ruce,kvalitně provedené,čisté linie,přehledný ciferník,každopádně dobrá volba.Doporučuji.

post-19068-014166500 1325767453.jpg

post-19068-040573300 1325767479.jpg

post-19068-056562900 1325767527.jpg

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

Ahoj Dusmor.

Ja som mal Laco fliegery, ETA, rucny natah (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43941-certina-laco/).

Velkost 45mm. Pisem to kvoli tomu, ze ich velkostou som bol v prvom okamihu po rozbaleni prekvapeny. Mam obvod zapästia zhruba 20-21cm a posobili na mna neskutocne velko. Ale velmi rychlo som si na to zvykol. A prave na toto by som ta upozornil. Vsimni si tvar hodiniek zboku, nozicky sa "nezaobluju", ale su rovne, co prave s tenuckym okrajom lunety sposobuje pocit velkosti hodiniek.

Hodinky boli bez oznacenia, vynikajuca luminiscencia, neskutocna presnost pri ukladani bokom na opacnu stranu ako je korunka. Vseobecne, ludom v okolí sa pacili velmi. Nepocul som zvuk Unitas-u, ktory je ospevovany, ale ETA bola tiez super.

Dovod predaja bol len jeden, osobnostne mne tento typ hodiniek nejde...

Odesláno

Přesně tak jak píše kolega , ten typický profil nožiček u těchle pilotek ne každému může vyhovovat a taky záleží jak máš velký zápěstí. A pokud to nemáš do Prahy do Chronoshopu daleko, určitě si udělej cestu a vyzkoušej na ruku co ti bude sedět nejvíc. u mě osobně vedou tyhle. Automat ETA a B muster.

Odesláno

Zdravím všechny, teď jsem se sem dýl nedostal ale chcu Vám všem poděkovat za Vaše reakce, utvrdili ste mně v tom, že si hodinky vezmu...jak je budu mít, přidám sem nějaké fotky :-). Moc díky a všem přeji hodně spokojenosti s hodinkama :-)

Odesláno

Já mám s ručním nátahem a jsem naprosto spokojený. Taky musím říct, že maji výborný tvar korunky. Na to bych doporučoval dát pozor: u větších hodinek může ta korunka být při celodenním nošení dost nepříjemná i když se to zdá jako prkotina.

post-9378-075665700 1326270521.jpg

Odesláno
  V 23. 1. 2012 v 15:27, 'tommasini' napsal:

Jsou naprosto perfektní. Moc gratuluji.

Ahoj. Tyhle Laco jsou fakt moc pěkné. Od října mám pilotky A s miyotou a veliká spokojenost,, všechno na nich sedí, pouzdro, ciferník i ručky, prostě je vidět, že v Laco koukají na detaily. Je radost se na hodinky podívat ve dne i večer, mimochodem nádherně svítí. Koupil jsem je u Baumannů v Břeclavi a vše bez problémů. Originální řemen jsem vyměnil za černý Jumbo Di Modell a pak jsem dokoupil i hnědý Jumbo.

Černý mám z chronoshopu a hnědý z obchodu. Je zvláštní, že ten černý je nějak měkký a ani moc nevoní po kůži. Ten hnědý je úplně jiná liga, pevný, voňavý-jsem kapku úchylný :-), v obchodu mí říkali, že ten hnědý u nich leží už déle,, říkám si, že možná se Jumba dřív dělaly nějak líp.

Ale proč píšu,,nejsem jistý přesností strojku miyota. Prosím, máte to někdo změřeno? Díky

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 25. 1. 2012 v 19:15, 'MejlaG' napsal:

Ahoj. Tyhle Laco jsou fakt moc pěkné. Od října mám pilotky A s miyotou a veliká spokojenost,, všechno na nich sedí, pouzdro, ciferník i ručky, prostě je vidět, že v Laco koukají na detaily. Je radost se na hodinky podívat ve dne i večer, mimochodem nádherně svítí. Koupil jsem je u Baumannů v Břeclavi a vše bez problémů. Originální řemen jsem vyměnil za černý Jumbo Di Modell a pak jsem dokoupil i hnědý Jumbo.

Černý mám z chronoshopu a hnědý z obchodu. Je zvláštní, že ten černý je nějak měkký a ani moc nevoní po kůži. Ten hnědý je úplně jiná liga, pevný, voňavý-jsem kapku úchylný :-), v obchodu mí říkali, že ten hnědý u nich leží už déle,, říkám si, že možná se Jumba dřív dělaly nějak líp.

Ale proč píšu,,nejsem jistý přesností strojku miyota. Prosím, máte to někdo změřeno? Díky

Mám Laco Marine s Myiotou a presnosť je cca +7 s za deň. Strojček je oproti Eta 2824, ktorý je veľmi používaný dosť hlučný.

Odesláno
  V 6. 2. 2012 v 9:05, 'Saso' napsal:

Mám Laco Marine s Myiotou a presnosť je cca +7 s za deň. Strojček je oproti Eta 2824, ktorý je veľmi používaný dosť hlučný.

Děkuji. Tu hlučnost Myioty neumím posoudit, myslíš tikání nebo kyvadélka automatu? Já měl Zeno watch Magelano s Etou 2834 a kyvadélka chrastilo ještě víc.

Odesláno
  V 7. 2. 2012 v 15:27, 'MejlaG' napsal:

Děkuji. Tu hlučnost Myioty neumím posoudit, myslíš tikání nebo kyvadélka automatu? Já měl Zeno watch Magelano s Etou 2834 a kyvadélka chrastilo ještě víc.

Joa a neměl bys nějaké fotky tech Laco Marine, docela rád bych je viděl naživo. Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...