Dan'n'Tao Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Dobrý den, jelikož jsem nový v této komunitě tak doufám ,že jsem nezařadil Topic do špatné kategorie. Rád bych se zeptal odborníku nebo i laiků ,kteří tomu rozumí více než já zda-li odpovídá poměr cena/ kvalita těchto hodinek "EMPORIO ARMANI AR4647 ". Stojí jen 13550 a zajímalo by mě jestli se platí v tomhle případě jen za značku anebo jestli by to tak odpovídalo a druhého následujicího dne se mi nerozpadnou. Popřipadě jestli někdo nezná obdobně designované hodinky se švýcarským strojkem. Děkuji.
Chorche Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Dobrý den, jelikož jsem nový v této komunitě tak doufám ,že jsem nezařadil Topic do špatné kategorie. Rád bych se zeptal odborníku nebo i laiků ,kteří tomu rozumí více než já zda-li odpovídá poměr cena/ kvalita těchto hodinek "EMPORIO ARMANI AR4647 ". Stojí jen 13550 a zajímalo by mě jestli se platí v tomhle případě jen za značku anebo jestli by to tak odpovídalo a druhého následujicího dne se mi nerozpadnou. Popřipadě jestli někdo nezná obdobně designované hodinky se švýcarským strojkem. Děkuji. Ahoj, vítej. Řekl bych, že jsi zvolil špatnou kategorii, protože to nejsou quartzky, snad to někdo z moderátorů přesune do správné sekce. Existují módní značky, které dělají skutečnou hodinařinu (LV, Chanel, Bvlgari), ale Armani mezi ně nepatří. Určitě se ti nerozpadnou, znám pár lidí, kteří je nosí a mají je poměrně dlouho, ale skutečně platíš jen za značku, hodinky samotné jsou Čína. A kolik chceš do hodinek investovat, jestli chceš skeleton, tak se to v této cenové hladině bude hledat těžko. A postni prosím foto hodinek, každému se to určitě nebude chtít googlit.
skalis Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Hodnota tech hodinek je radove nizsi nez cena, za kterou se prodavaji. Jinymi slovy, zaplatil bys z vice nez 90 % za znacku, ktera navic ve svete hodinek nic neznamena. Radil bych poohlednout se jinde, ale kvalitni skeleton za podobnou cenu urcite nesezenes. Nicmene elegantni hodinky s kvalitnim svycarskym strojkem se za podobne penize rozhodne sehnat da. Koukni se napr. na Archimede Klassik nebo Hamilton Jazzmaster Viewmatic. S tema rozhodne neudelas ostudu a jsou to poradne hodinky. zdroj/source: neznamy/unknown
cody Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Jak jste přišli na quartz? Všude mi to našlo automaty, skeletony, kupodivu ne nejhorší.http://www.hodinky-365.cz/emporio-armani-ar4647-x17515 Jinak ke značce - je to modní šmuk , v ČR na krámu ovšem za tisíce. Kamarád dostal chrona za cca 17000kč. Napřed po bazénu v háji vodotěsnost, záruka uznaná. Po měsíci upadl asi čudlík chrona, neuznaná reklamace.. Za ty prachy máš pěný kvalitní švýcary. Zkus pro zorientování projít obchod místního člena w)má i kamený obchod) www.chronoshop.cz
jacob Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Měl jsem (možná jsou ještě někde doma) tyto Armani. Moc příjemné a designově povedené hodinky, ovšem já jsem si je koupil jen pro radost jako stylovku. Ne jako jedny z "hlavních" hodinek.
Chorche Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Měl jsem (možná jsou ještě někde doma) tyto Armani. Moc příjemné a designově povedené hodinky, ovšem já jsem si je koupil jen pro radost jako stylovku. Ne jako jedny z "hlavních" hodinek. No a vidíš, jakou jsi tam za ně dostal čočku Jsem si ale téměř jistý, že lidi mimo fórum je určitě chválili. Okolo mě je nosí pár lidí a bohužel jsou stále přesvědčeni, že i na hodinkách znamená Armani kvalitu. Ale mít je doma jako fashion hodinky, proč ne.
cody Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Asi taky záleží, jestli Armani zadá hoďky ve Švýcarsku a nechá osadit Etu, nebo zadá v Číně a nechá osadit Rondu. Věřím, že český obchodník na obojí dá cenovku s 5místnou cifrou.
Dan'n'Tao Odesláno 8. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Všem děkuji za názory a komentáře. Jsem rád ,že jsem je nekoupil dříve než jsem se poptal na tomto fóru ,jelikož chci pořádné hodinky a nikoliv pouze značku. Připadané další názory mile rád uvítám /P.S. A za špatný topic se omlouvám soudil sem ,že jestli je napsáno na nejmenované stránce cituji:" Hodinky jsou paháněné strojkem Quartz.",že sem vybral správnou kategorii.
Chorche Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) Asi taky záleží, jestli Armani zadá hoďky ve Švýcarsku a nechá osadit Etu, nebo zadá v Číně a nechá osadit Rondu. Věřím, že český obchodník na obojí dá cenovku s 5místnou cifrou. Ono to spíš vypadá, že zadá v Číně a nechá osadit SeaGull..a s tou 5-místnou cifrou máš jistě pravdu. Dan´nTao: to je další věc, že řada prodejců neví, co prodává. Tak nahoď požadavky na hodinky a snad něco vymyslíme. Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem Chorche
mdominik Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Jak jste přišli na quartz? Všude mi to našlo automaty, skeletony, kupodivu ne nejhorší. http://www.hodinky-3...i-ar4647-x17515 Jinak ke značce - je to modní šmuk , v ČR na krámu ovšem za tisíce. Kamarád dostal chrona za cca 17000kč. Napřed po bazénu v háji vodotěsnost, záruka uznaná. Po měsíci upadl asi čudlík chrona, neuznaná reklamace.. Za ty prachy máš pěný kvalitní švýcary. Zkus pro zorientování projít obchod místního člena w)má i kamený obchod) www.chronoshop.cz Jak se přišlo na Quartz? V popisu zboží na stránce, kterou uvádíš je tento text: Pánské analogové hodinky Emporio Armani model AR4647 jsou vyrobeny z oceli stříbrné barvy. Ciferník s římskými číslicemi a luminescenčními ručičkami. Sklíčko minerální - odolné proti poškrábání. Hodinky jsou paháněny strojkem Quartz. Mají v tom trošku zmatek páni obchodníci a česky jim to taky moc nejde -(
cody Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Jo. O tom to je. Neví co prodávají, na fotkách a v popisech zmatek který nikomu nevadí. Vzpomínám, jak jsem se hádal s prodavačkou, že předvedené hodinky nemají baterku. Až když mě poslechla a zatočila hodinkama/rotorem u ucha tak uveřila, že jsou mechanické:-)
jacob Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 No a vidíš, jakou jsi tam za ně dostal čočku Čekal jsem to a chtěl jsem tou recenzí trochu provokovat . Kdyby to byly moje jediné hodinky, tak bych z toho byl upřímně smutný, ale naštěstí jsme si je opravdu koupil jen kvůli designu a abych vlastně zjistil, jestli jsou opravdu tak špatné. Mohu říct, že nejsou .
Chorche Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Čekal jsem to a chtěl jsem tou recenzí trochu provokovat . Kdyby to byly moje jediné hodinky, tak bych z toho byl upřímně smutný, ale naštěstí jsme si je opravdu koupil jen kvůli designu a abych vlastně zjistil, jestli jsou opravdu tak špatné. Mohu říct, že nejsou . Čekat se to asi dalo, pravda Na druhou stranu, každá zkušenost je k něčemu...
ričko Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Čekat se to asi dalo, pravda Na druhou stranu, každá zkušenost je k něčemu... Zkušenost k nezaplacení
Dan'n'Tao Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Nakonec na doporučení známého jsem si jemně zvýšil ego tímto zázrakem. Sice cena byla skoro 5 krát vyšší stojí to za to .
Návštěvník vterina Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 to je italska modni znacka. strojek miyota vetsinou a jediny kvalitni tam byvaji kozene reminky:-) predrazena vec a hlavne se hodne delaji bezcenne napodobeniny. Rád bych se zeptal odborníku nebo i laiků ,kteří tomu rozumí více než já zda-li odpovídá poměr cena/ kvalita těchto hodinek "EMPORIO ARMANI AR4647 ".
Chorche Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Nakonec na doporučení známého jsem si jemně zvýšil ego tímto zázrakem. Sice cena byla skoro 5 krát vyšší stojí to za to . No, vidíš, jak to nakonec dobře dopadlo Dobrá volba!
Dan'n'Tao Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Jsou naprosto parádní ,ale rád bych ještě nějaké hezké skeletony do 20 tisíc +- 5 tisíc Jedny hodinky na ego a druhé někam do baru ruzné společenské akce apod. Nějaké typy ?
Návštěvník vterina Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 longines. dobry vkus. to uz je pani znacka:-)
Tomak Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Jsou naprosto parádní ,ale rád bych ještě nějaké hezké skeletony do 20 tisíc +- 5 tisíc Jedny hodinky na ego a druhé někam do baru ruzné společenské akce apod. Nějaké typy ? Tak koukni SEM Třeba ty Bulova jsou podle mne hodně v pohodě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se