Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja se ted taky pripravuji na prvni rozebrani starejch primek, tak doufam ze ty moje nesajou krev :)

Jinak bych se zeptal co muze bejt za problem kdyz hodinky slapou, pokud jsou sklickem dolu ale jak je obratim a dam na ruku tak se okamzite zastavi.

Odesláno
Ja se ted taky pripravuji na prvni rozebrani starejch primek, tak doufam ze ty moje nesajou krev :)

Jinak bych se zeptal co muze bejt za problem kdyz hodinky slapou, pokud jsou sklickem dolu ale jak je obratim a dam na ruku tak se okamzite  zastavi.

Možná budou australské :-))

Odesláno

...sajou kref...to budou upíří hodinky, po nasazení na ruku vystřelí ze zadního pláště jehlu a budou sát a sát.... a už je nikdy nesundáš, páč přirostou k ruce...:-D

Odesláno

Hoši jen tak dál ani nevíte jak vám závidím, že na to máte čas.

Mám prosbu, když kupujete nářadí nemůžete někdo prodat nebo koupit spolu s nářadím něco čím se dá občas vyměnit kovový tah, nebo řeminek? Díky

Myslím, že prozatím sedo větších akcí pouštět nebudu. Strojky jenom zbožně poslouchám, teda pokud jdou.

Odesláno
Mám prosbu, když kupujete nářadí nemůžete někdo prodat nebo koupit spolu s nářadím něco čím se dá občas vyměnit kovový tah, nebo řeminek?

Tohle si můžete objednat u toho Conrada sám ...

http://www.conrad.cz/lisovac-nytu-profi+dp59737/

Nebo ta více obvyklá sada:

http://www.conrad.cz/zkracovac-hodinkovych...aramku+dp63004/

• po 4 týdnech...
Odesláno

Taky se chystám něco roz.. ne to je blbý radši řeknu demontovat. Co pak vznikne po montáži toď otátka A co zbude to se prodá..

Amatér- jak vydělat osičku korunky??

Odesláno
Amatér- jak vydělat osičku korunky??

Vemeš to do kleští nebo do svěráku a trhneš. :-))

Ne, je tam takový ťuplík, který zmáčkneš a korunku vyndáš. Ten ťuplík je někdy

pěkně ztuhlý.

Odesláno

Jo. je tam nějaký všivák a já že je to špína..ještě musím zakoupit držák lupy s lampou, nebo si nechám přioperovat další ruku. Uvidím co bude levnější.

Odesláno

Mně zase nejde odendat ciferník u jedněch primek. Je to kalibr 68, šroubek jsem našel, ale je úplně stržený. Co s tím? odvrtat?

Odesláno
to chronomag: Našel jsi jen jeden šroubek? Hledej další :) Neumím si představit jak ho odvrtávám Narexkou :)

Jen jeden, já nevěděl, že jsou tam další :) Narexkou ne, uzmul jsem zubařce výbavu a je to super :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...