Prokop Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Jasně, tak už raději žádné nerozebírejte, bylo by vás škoda. Vždyť ony se jen brání.
Japezz Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Ja se ted taky pripravuji na prvni rozebrani starejch primek, tak doufam ze ty moje nesajou krev Jinak bych se zeptal co muze bejt za problem kdyz hodinky slapou, pokud jsou sklickem dolu ale jak je obratim a dam na ruku tak se okamzite zastavi.
Ondraj Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Ja se ted taky pripravuji na prvni rozebrani starejch primek, tak doufam ze ty moje nesajou krev Jinak bych se zeptal co muze bejt za problem kdyz hodinky slapou, pokud jsou sklickem dolu ale jak je obratim a dam na ruku tak se okamzite zastavi. Možná budou australské :-))
Lukáš Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Všem vřele doporučuji hodinářský kurz, já takovým skromným prošel a má to tu výhodu, že i když nic neudělám, tak se alespoň nezraním
panacea Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 ...sajou kref...to budou upíří hodinky, po nasazení na ruku vystřelí ze zadního pláště jehlu a budou sát a sát.... a už je nikdy nesundáš, páč přirostou k ruce...:-D
Dali Odesláno 14. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2006 Hoši jen tak dál ani nevíte jak vám závidím, že na to máte čas. Mám prosbu, když kupujete nářadí nemůžete někdo prodat nebo koupit spolu s nářadím něco čím se dá občas vyměnit kovový tah, nebo řeminek? Díky Myslím, že prozatím sedo větších akcí pouštět nebudu. Strojky jenom zbožně poslouchám, teda pokud jdou.
Chronomag Odesláno 15. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2006 Mám prosbu, když kupujete nářadí nemůžete někdo prodat nebo koupit spolu s nářadím něco čím se dá občas vyměnit kovový tah, nebo řeminek? Tohle si můžete objednat u toho Conrada sám ... http://www.conrad.cz/lisovac-nytu-profi+dp59737/ Nebo ta více obvyklá sada: http://www.conrad.cz/zkracovac-hodinkovych...aramku+dp63004/
Radimk Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Taky se chystám něco roz.. ne to je blbý radši řeknu demontovat. Co pak vznikne po montáži toď otátka A co zbude to se prodá.. Amatér- jak vydělat osičku korunky??
Ondraj Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Amatér- jak vydělat osičku korunky?? Vemeš to do kleští nebo do svěráku a trhneš. :-)) Ne, je tam takový ťuplík, který zmáčkneš a korunku vyndáš. Ten ťuplík je někdy pěkně ztuhlý.
Radimk Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Jo. je tam nějaký všivák a já že je to špína..ještě musím zakoupit držák lupy s lampou, nebo si nechám přioperovat další ruku. Uvidím co bude levnější.
Ondraj Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 No jasně hlavně natažené, je to větší prča. :-)
Radimk Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 A jsem v koncích - a co s osičkou u kalibru 50? tam čuplík není. Že by opravdu ten svěrák??
nardin Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 to Radimk: Kalibry Prim 5x mají šroubek.Musí se trochu vyšroubovat.Hřídel se potom lehce vytáhne.
Radimk Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Jo vím o něm, jen sem si to nechal potvrdit. Zdá se mi že metoda pokus omyl není zrovna v tomto případě ideální
Chronomag Odesláno 9. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Mně zase nejde odendat ciferník u jedněch primek. Je to kalibr 68, šroubek jsem našel, ale je úplně stržený. Co s tím? odvrtat?
Lukáš Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 to chronomag: Našel jsi jen jeden šroubek? Hledej další Neumím si představit jak ho odvrtávám Narexkou
Chronomag Odesláno 9. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2006 to chronomag: Našel jsi jen jeden šroubek? Hledej další Neumím si představit jak ho odvrtávám Narexkou Jen jeden, já nevěděl, že jsou tam další Narexkou ne, uzmul jsem zubařce výbavu a je to super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se