Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I. 90% lidí Ti řekne, že ROLEX stojí více než 100.000 Kč a ne 10.000 Kč. Za tím si stojím...

II. Faky se většinou dělají v automatu. I ROLEX od Vietnamců za 800,- Kč je automat a ne quartz...

III. Člověk, který dostane fake brajtlí nepůjde na servis do AD (ani netuší, že něco takového je), ale k normálnímu hodináři a ještě se bude divit, že ta výměna baterie za 110,- Kč je tak drahá :-)

iV. Jo a ten hodinář se ani nebude obtěžovat mu říkat něco o tom, že dotyčný ma faky. Automaticky si myslí, že o tom dotyčný ví...

Odesláno

Vrátím se zpátky k původní otázce - Ano, Breitling Navitimer v quartzu existuje. Ale nejspíš to nebudou ty co má kolegyně, Navitimery v quartzu jsou ana/digi

• po 2 týdnech...
Odesláno

Reknu to takhle. Vyjdi do ulic a ptej se lidi, jestli znaji znacky jako rolex a breitling. A kdyz je znaji, tak se jich zeptej, kolik tak muzu takove hodinky stat. 90% lidi rekne sumu do 10 000 korun.

V mem okoli jsem se vzdy setkal jenom s pripadem, ze lidi koupili fejky protoze si mysleli ze jsou prave. S pripadem "falesnej darek, falesny umysly" jsem se setkal jenom jednou.

Napriklad i ted na vanoce muj znamej dostal od sve pritelkyne darek fejkovy brajtle navitimery (fejkovy navitimery jsou asi na vzestupu). Co bys delal v takove situaci? Rekl bys pritelkyni ze je falesna mrcha? Znamymu jsem rekl, ze hodinky nejsou prave, ale pry je velice tezke pro laika (jeho pritelkyni) rozeznat to, takze at si s tim nelame hlavu.

Přesně. Mám stejné zkušenosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...