Přejít na obsah

Graham!

Doporučené příspěvky

Ahoj,

bohužel se mi velmi zalíbily hodinky Graham! Bohužel proto, že jsou neobvyklé, nepraktické.... ale já si je chci koupit!!:) Je tady na fóru jiný blázen, který je už kupoval? Kde bych si mohl prohlídnout pár modelů? Oficiální stránky mi ukazují tyto prodejce v ČR: http://www.graham-london.com/en-gb/utils/retailers/eastern-europe/czech-republic.aspx

Jaký s nima máte zkušenosti? Co jsem postřehl, tak tu alepoň jedny Grahamy kolují... A případný servis asi raději řešit v zahraničí, že?:)

Díky za rady a poznatky!

Hermes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaký Grahamy maj na Václaváku, když koukáš na koně tak vpravo, v takový prodejně. A není pravda, že sem milý a zdvořilý, tak mě rači nevotravuj.

EDIT: Nejlepší by bylo koupit něco u Prowortha http://www.proworth.com/graham.aspx ale má dost omezenej výběr.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odkaz ke komentáři

normálně graham mi byla protivná značka... ani nevím proč... ale když ji má, pro mě největší autorita fóra ... měním názor...

Mmt, to jako já, jo? :D :D :D Tak to se na východočeskejch srazech budou dít věci. Jo jinak koukal jsem na současnou nabídku modelů a nevím nevím, jestli bych vůbec něco vybral. Ani Swordifish Booster se mnou nic nedělá...

EDIT: Jo, a mám pocit, že ty místní, původně Shagovy Grahamy, dokolovaly - fakt jsou geniální.

post-376-028559000 1326394091.png

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odkaz ke komentáři

Návštěvník pitrs182

normálně graham mi byla protivná značka... ani nevím proč... ale když ji má, pro mě největší autorita fóra ... měním názor...

Tada nosí Grahamy? :oneeyed02:
Odkaz ke komentáři

Mmt, to jako já, jo? :D :D :D Tak to se na východočeskejch srazech budou dít věci. Jo jinak koukal jsem na současnou nabídku modelů a nevím nevím, jestli bych vůbec něco vybral. Ani Swordifish Booster se mnou nic nedělá...

EDIT: Jo, a mám pocit, že ty místní, původně Shagovy Grahamy, dokolovaly - fakt jsou geniální.

jediný, co mi na grahamech vadí je moc velkej font nápisu a pak ještě asociace s pečivem.... jinak super
Odkaz ke komentáři

Na těch stránkách jak jsi poslal je spousta hodinek za dobré ceny, díky Princi :-)!

Kupoval jsem tam tak patery šestery hodinky a vždycky všechno v nejlepším pořádku. Zkus ho najít i na e-bay, někdy tam má rozdíly v nabídce i cenách a často i velice zajímavé dražby.
Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem tam tak patery šestery hodinky a vždycky všechno v nejlepším pořádku. Zkus ho najít i na e-bay, někdy tam má rozdíly v nabídce i cenách a často i velice zajímavé dražby.

O 150 dolarů mi utekly krásné BALL a tady na fóru jsem nestihl Seawolfy, takže na tu jejich nabídku budu muset kouknout :D.
Odkaz ke komentáři

Já bych si ze stávající kolekce nedokázal představit bohužel nic. Kvalitativně bude dílenské zpracování pouzdra na špici, také upravené ETA strojky firmou CONCEPTO jsou mi sympatické, ale celá kolekce na mě působí poněkud monotónním dojmem. Chtělo by to oživení a trochu rozmanitosti v chronographech.

Odkaz ke komentáři

Jsou sympaticky, jako by měly kozy... :)

Odkaz ke komentáři

tos nám pěkně nas.ral do bot. Kdo s ním teď vydrží :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

... také upravené ETA strojky firmou CONCEPTO jsou mi sympatické...

A já si naivně myslel, že to je in-house. Né, že zrovna já bych to teda až tak ocenil:) Nemas k tomu další informace?

Monotónní možná ano, ale vzhledem k celkový extravaganci ne zrovna oblekových hodinek, to je poměrně, myslím si, relativní pojem. Každopadně to zdařile a o to více obohacujou barvama a materiálama:)

Odkaz ke komentáři

Nějaký Grahamy maj na Václaváku, když koukáš na koně tak vpravo, v takový prodejně. A není pravda, že sem milý a zdvořilý, tak mě rači nevotravuj.

EDIT: Nejlepší by bylo koupit něco u Prowortha http://www.proworth.com/graham.aspx ale má dost omezenej výběr.

Díky za tip, kouknu tam. Proworth zajímavej, bohužel moc nových Grahamů nemá. PS jaký koně myslíš?:-D

Nemuzu si pomoct, no nektere modely mi az napadne pripominaj nejvetsi zverstva od invicty Posted Image

Na invictu jsem kouknul. Podobnost tam sice nevidim, ale pokud jsem něco přehlídl, tak to by ti z Grahama byli pěkný drzouni. Stejně jako ti z Rolexu, co nachlup stejnej model, jako má invicta, obšlehli:-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...