Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, jaký máte názor na tuto řadu, mám zájem o typ snl025, ale kromě fotky nemám bohužel žadné další informace. Zajímá mě např. i velikost, mám 110kg a nechci, aby na mě vypadaly dětinsky. Děkuji.

Odesláno
Dobrý den, jaký máte názor na tuto řadu, mám zájem o typ snl025, ale kromě fotky nemám bohužel žadné další informace. Zajímá mě např. i velikost,  mám 110kg a nechci, aby na mě vypadaly dětinsky. Děkuji.

Tady ty informace máš:

SNL025 Seiko Watch Arctura Kinetic Men's:

Comes Brand New in Box and Packaging

3 Year Original Seiko Warranty

Seiko Men's Watch SNL025

Arctura Collection

Dark gray dial with silver tone hands

Stainless steel case and bracelet

Hour, minute and second hands

Automatic power generator

Stopwatch minute and 1/5 second hand

Stopwatch measures up to 45 minutes in 1/5 second increments

Energy depletion forewarning function

Overcharge prevention function

Duration of full charge is approximately 5 months

Lumibrite Hands

Date

Precise Kinetic movement

Scratch resistant sapphire Crystal

Water Resistant to 100m

Case measures 42mm diameter by 12mm thick

Made in Japan

• po 4 týdnech...
Odesláno

Já mám v podstatě stejné, jen v titanovém provedení 7L22.

Vypadají skvěle a jsem s nimi spokojen až na dvě věci.

1. Vadí mi, že korunka není šroubovací.

2. Při pohybu ruky je docela hlasitě slyšet pohyb rotoru. V návodu sice je upozornění, že to není závada, ale vážně je ta hlučnost překvapivá. V prodejně mi řekli, že u kovových hodinek je to slyšet méně, ale že u titanového typu, co mám já, je to vždy hlučnější. Takže s tím asi nic nenadělám :o(

Odesláno

NIGHTinGALE: mně by se naopak líbilo, kdyby mi hodinky vydávaly nějaký takový zvuk :)

Odesláno

Mám Seiko Kinetic SQ 100, a pohyb rotoru je také velmi hlasitý. A není to ani titan, ale ocel. Takže to je správně: Seika Kinetic jsou hlučná:)

Odesláno

:) Nic se neboj. Seika Kinetic jsou super hodinky, se kterými já jsem nadmíru spokojen. Velice přesné a zároveň dosti odolné oproti automatickým nebo manuálním hodinkám. A společnosti se neboj, ta jejich hlučnost neuslíší na 100%.

Tu hlučnost jsem zmínil, jen proto, že když k nim přiložíš ucho, takže při pohybu je rotor hlučnější, než u běžných automatických hodinek. Ale veřejnost jimi určitě rušit nebudeš!! :)

• Po letech...
Odesláno

nechcem otvarat novu temu

tie nove arctura kinetic maju už akumulátor a nie kondenzátor nie_

celkom sa mi pačia a maju 47mm s korunkov nema nikto ten kinetic arctura konkretne tento model retrograde_

post-9105-1257153329.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...