Ivo_S Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Zvažuji, no vlastně jsem se již rozhodl, že si pořídím na běžné nošení Bondovky v quartzu, je ale docela možné že je budu nosit i k formálnějšímu oblečení. Akorát se rozmýšlím, kterou ze 2 barevných variant. Taky zvažuji, zda nové (u polského AD bych se dostal na cenu cca 34.000,-) nebo ojeté. Tuším že mi asi napíšete, že je to stejně na mně ale zajímají mně vaše názory, případně tipy na zajímavé nabídky. Díky Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem Ivo Striz
diode Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Dovolím si poradit toto:? jestli na volnočasové nošení převažují rifle a košile, tak bych volil modré? jestli na volnočasové nošení převládají šedé/černé kalhoty, kožená / tmavá bunda: šel bych do černé verze Za mě ? čistě můj názor:. Ty bondovky se k obleku moc nehodí, jsou to více sportovní a volnočasové hodinky. Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem diode
Horhe Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Volil bych nové a černé. Nejsou tolik rozšířené jako modré a k "formálnějšímu oblečení" se hodí víc.
Jakubisko Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Modré na léto, sluníčko, voda.Černé na vše ostatní.
sodik Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Modre! Hodinky maji pozitivnejsi nadech. Krasne na nich vynikne zluta lumy, cerne maji bilou ta se mi moc osobne nelibi. Na modrych vyniknou vice vlnky a evokuji vodu. Cerne jsou univerzalnejsi, ale Bondy bych videl jako casual. Oblek moc nee. PS; cerne provedeni je drazsi, radove o 10 %.
Martin J. Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Modrý oblek a modré bondovky, to dá rozum
Ivo_S Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Díky za názory, no je to tak jak jsem si myslel, obojí mají něco do sebe a je těžké se rozhodnout :-)
Ivo_S Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 V 16. 1. 2012 v 18:06, 'diode' napsal: Dovolím si poradit toto: ? jestli na volnočasové nošení převažují rifle a košile, tak bych volil modré ? jestli na volnočasové nošení převládají šedé/černé kalhoty, kožená / tmavá bunda: šel bych do černé verze Za mě ? čistě můj názor:. Ty bondovky se k obleku moc nehodí, jsou to více sportovní a volnočasové hodinky. JO, tomu rozumím, proto je taky chci, k obleku mám Aqua Terry na kůži anebo DeVillky :-)
Micey Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 No tak s touhle sestavou si je k obleku brát nepotřebuješ, takže modrý..
diode Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Přesně, jestli máš oblekovky vyřešené - jdi do modrých.
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Vem oboje ale jinak černá se hodi asi vic ke všemu:smile_anim:
Ivo_S Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 V 16. 1. 2012 v 21:36, 'laskajefajn' napsal: Vem oboje ale jinak černá se hodi asi vic ke všemu:smile_anim: Vzít oboje nemůžu. Kdybych se nedostal na toto fórum tak mi dvoje Omegy stačily a nejspíš bych nic neřešil. Vidím to tak, že asi nejlepší bude koupit bondovky a už se tady moc neukazovat, je to tady smrtelně inspirativní
Vladimír P. Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Modré jsou klasika, ale z vlastí zkušenosti radím černé. Barevné ( modré, oranžové, bílé )se brzo taknějak okoukají.
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 To mi povídej...jsem tu necelý týden a už mám objednany Seika a Hamiltony z USA...Strašná závislost! Dnes jsem to řikal kámošce...nechápala.
diode Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Kamarád měl podobné dilema (sice šlo to TAGy - ale stejný problém modrá, nebo červená) nakonec koupil černé a pak nadával, že si nekoupil modré (myslím, že kdyby koupil modré, bude nadávat zase obráceně) ! :?)
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Modrá je dobrá. Když bondovky, tak jedině v bond barvě. A navíc ty černé jsou nevýrazné a tak nějak o ničem.
Jata Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 V 17. 1. 2012 v 7:39, 'Honza.manta' napsal: Modrá je dobrá. Když bondovky, tak jedině v bond barvě. A navíc ty černé jsou nevýrazné a tak nějak o ničem. Pridávam sa k tomuto názoru
Lidoop Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Hodil bych si minci a vybral jednu ze 2 variant:Varinata 1: Vem na sebe bezne obleceni co nosis, vem zenskou a vyzkousej si jedny a pak druhe. Nech rozhodnout zenskou.Varianta 2: Kup si jete modre. Nejhorsi co se muze stat ze je prodas. Nove hodinky si kupuji jenom pokud mam 100% jistotu ze nesahnu vedle.
Radek K Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Spíš modré. Kdybys nechtěl baterkové, tak řeknu černé a tyto: http://forums.watchuseek.com/f20/my-graduation-gift-here-610694.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se