Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zvažuji, no vlastně jsem se již rozhodl, že si pořídím na běžné nošení Bondovky v quartzu, je ale docela možné že je budu nosit i k formálnějšímu oblečení. Akorát se rozmýšlím, kterou ze 2 barevných variant. Taky zvažuji, zda nové (u polského AD bych se dostal na cenu cca 34.000,-) nebo ojeté. Tuším že mi asi napíšete, že je to stejně na mně ale zajímají mně vaše názory, případně tipy na zajímavé nabídky.

Díky

Upraveno uživatelem Ivo Striz
Odesláno (upraveno)

Dovolím si poradit toto:

? jestli na volnočasové nošení převažují rifle a košile, tak bych volil modré

? jestli na volnočasové nošení převládají šedé/černé kalhoty, kožená / tmavá bunda: šel bych do černé verze

Za mě ? čistě můj názor:. Ty bondovky se k obleku moc nehodí, jsou to více sportovní a volnočasové hodinky.

Upraveno uživatelem diode
Odesláno

Modre! Hodinky maji pozitivnejsi nadech. Krasne na nich vynikne zluta lumy, cerne maji bilou ta se mi moc osobne nelibi. Na modrych vyniknou vice vlnky a evokuji vodu. Cerne jsou univerzalnejsi, ale Bondy bych videl jako casual. Oblek moc nee.

PS; cerne provedeni je drazsi, radove o 10 %.

Odesláno
  V 16. 1. 2012 v 18:06, 'diode' napsal:

Dovolím si poradit toto:

? jestli na volnočasové nošení převažují rifle a košile, tak bych volil modré

? jestli na volnočasové nošení převládají šedé/černé kalhoty, kožená / tmavá bunda: šel bych do černé verze

Za mě ? čistě můj názor:. Ty bondovky se k obleku moc nehodí, jsou to více sportovní a volnočasové hodinky.

JO, tomu rozumím, proto je taky chci, k obleku mám Aqua Terry na kůži anebo DeVillky :-)

Odesláno
  V 16. 1. 2012 v 21:36, 'laskajefajn' napsal:

Vem oboje ale jinak černá se hodi asi vic ke všemu:smile_anim:

Vzít oboje nemůžu. Kdybych se nedostal na toto fórum tak mi dvoje Omegy stačily a nejspíš bych nic neřešil. Vidím to tak, že asi nejlepší bude koupit bondovky a už se tady moc neukazovat, je to tady smrtelně inspirativní Posted Image

Odesláno

To mi povídej...jsem tu necelý týden a už mám objednany Seika a Hamiltony z USA...Strašná závislost! Dnes jsem to řikal kámošce...nechápala.

Odesláno

Kamarád měl podobné dilema (sice šlo to TAGy - ale stejný problém modrá, nebo červená) nakonec koupil černé a pak nadával, že si nekoupil modré (myslím, že kdyby koupil modré, bude nadávat zase obráceně) ! :?)

Odesláno
  V 17. 1. 2012 v 7:39, 'Honza.manta' napsal:

Modrá je dobrá. Když bondovky, tak jedině v bond barvě. A navíc ty černé jsou nevýrazné a tak nějak o ničem.

Pridávam sa k tomuto názoru

Odesláno

Hodil bych si minci a vybral jednu ze 2 variant:

Varinata 1: Vem na sebe bezne obleceni co nosis, vem zenskou a vyzkousej si jedny a pak druhe. Nech rozhodnout zenskou.

Varianta 2: Kup si jete modre. Nejhorsi co se muze stat ze je prodas. Nove hodinky si kupuji jenom pokud mam 100% jistotu ze nesahnu vedle.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...