semi001 Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Zdravím všechny mágy, dostaly se ke mě fotky těchto hodinek, s možností koupě.Ale tomuto modelu zatím moc nerozumím, tak nedokážu rozpoznat jedná-li se o originál.Prosím jestli by jste mi s touto otázkou pomohli. Foto nic moc, ale víc nemám:-( Děkuji mockrátTom
Micey Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 maty, jakože fejk? Jaks to poznal? Jetý jsou slušně, ale přišly mi jinak ok..
spiderer Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Me z tech fotek (na telefonu) prijdou ok, zadny podezrely prvek tam nevidim..
PhoeniX Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Zdají se jako pravé. Jaký je rok výroby a na kolik jsou ceněny?
semi001 Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Zdají se jako pravé. Jaký je rok výroby a na kolik jsou ceněny? Měli by byt dle slov 2006 a cena je 20000kc. Je to ale bez krabice atd. Údajně po manželovi.
lukin_ova Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Starý Steelfishe ... Bez papíru, či fota strojku bych do toho nešel. Pošli zdroj a bude Ti porazeno lépe ....
Micey Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 No, jestli je to tvůj sen.. ale vrchní antireflex bude určitě taky skoro mrtvej, a ten stav teda fakt nic moc.. případně je vem třeba k Dušákovi na kontrolu, pro jistotu. Já bych do nich teda za dvacet nešel.
semi001 Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Starý Steelfishe ... Bez papíru, či fota strojku bych do toho nešel. Pošli zdroj a bude Ti porazeno lépe .... Zdroj - poslal mi to kamarád, že to nabízí nějaká kolegyně ve firmě. No, jestli je to tvůj sen.. ale vrchní antireflex bude určitě taky skoro mrtvej, a ten stav teda fakt nic moc.. případně je vem třeba k Dušákovi na kontrolu, pro jistotu. Já bych do nich teda za dvacet nešel. Není to můj sen úplně, ale celkem se mi tento model líbí. Na kolik by jsi je ocenil? Zajedu na ně mrknout osobně, ty fotky jsou otřes. Prohlídka též prý není problém u hodináře. Jen jestli to má cenu vzhledem ke stavu, jak popisujete.
Micey Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 To já nevim na kolik bych je ocenil páč je nechci, ale tak dvacet určitě neni za automatický pár let starý Breitlingy moc.. i bez těch papírů. Mrkni na ně naživo a uvidíš.
habadej Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Já bych teda do nich za dvacet šel, samozřejmě po ověření u autor. prodejce. Safír vypadá v pohodě, necháš je přeleštit a budeš mít super hodinky.
semi001 Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 To já nevim na kolik bych je ocenil páč je nechci, ale tak dvacet určitě neni za automatický pár let starý Breitlingy moc.. i bez těch papírů. Mrkni na ně naživo a uvidíš. Tak pokud stav nebude tak hrozný zajedu s nimi k hodináři. Spíš jsem myslel jestli to je normální cena na trhu.
habadej Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Tak pokud stav nebude tak hrozný zajedu s nimi k hodináři. Spíš jsem myslel jestli to je normální cena na trhu. Pokud je to rok 2006 a není to fejk, tak je to dobrá cena na trhu. Levněji se neseženou. Nedávno mi tady jedny, ročník 1996 utekly ani jsem se neotočil a taky byly za dvacku.
semi001 Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Pokud je to rok 2006 a není to fejk, tak je to dobrá cena na trhu. Levněji se neseženou. Nedávno mi tady jedny, ročník 1996 utekly ani jsem se neotočil a taky byly za dvacku. Ano byly tu cirka v Říjnu, a víkend dal cenu na dvacku, tak jsem po nich koukal:-)
PhoeniX Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Měli by byt dle slov 2006 a cena je 20000kc. Je to ale bez krabice atd. Údajně po manželovi. Jestli o ně máš zájem, zajděte s nimi k AD (authorized dealer) a nechte je otevřít. Jedna věc je, jak hodinky aktuálně vypadají, ale po kompletním servisu by prokoukly.
habadej Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Ano byly tu cirka v Říjnu, a víkend dal cenu na dvacku, tak jsem po nich koukal:-) Pokud ti můžu poradit, tak moc nemudruj a šup s nima k hodináři a pokud budou OK (myslí, že jo, ale fotky jsou bídný), tak máš chronometr za hodně dobrou cenu. Podívej se na chrono24 za kolik se nabízej.
diable Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Viděl jsem fejk a měl trošku divný font na datumce, tyhle vypadají v pohodě, ale nejsem takový odborník. Dušák nebo podobní by Tě asi raději neměli minout. Jinak za dvacet je to vcelku dobrá koupě.
mrazik Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Starý Steelfishe ... Bez papíru, či fota strojku bych do toho nešel. Pošli zdroj a bude Ti porazeno lépe .... To nejsou Steelfishe. Toto je model SuperOcean. Starý Steelfishe jsou tady v prodejním vláknu a jsou u nich i popsaný rozdíly oproti novéjšímu modelu. Více o modelu SuperOcean zde.
dr.snake Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 za 5 rokov tak zrasovať hodinky?takí magori by si potom mali kupovať seiko 5 sport za 100 dolárov
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se