ottto Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) tak jsem to nevydrzela sel do toho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem ottto
Kairos Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Pěkné, moc by mě zajímala fotka za tmy, jestli je vidět ručičky a indexy
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Za mě taky pěkné, jen mám dotaz, netlačí tě na ruce? Trochu se toho po zkušenostech u jinejch hodinek bojím a tak jsem v tomto opatrnej ( ale podle toho, že je sem dáváš asi hloupej dotaz ).
bandicoot Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Máš na to dobrou ruku...Většinou to vypadá jako tady v postu 99.http://www.br-avo.com/forum/showthread.php?2182-***-What-s-on-your-Wrist-Today-***&p=26545&viewfull=1#post26545
Marhys Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Jsou dost dobrý, a také i mě by zajímalo, jestli mají vůbec nějakou lumi.
jankoxxx Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 velmi pekne hodinky ale ten remen je hnus tiez by som nan pichol nejaky jemne hnedy ammo strap
ottto Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Pěkné, moc by mě zajímala fotka za tmy, jestli je vidět ručičky a indexy Lumi... je videt az kdyz je opravdu seriozni tma. To me trochu mrzi. Treba pri jizde autem v noci musim hledat naklonem lom svetla. Chce to vetsi soustredeni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Řemen je v pořádku, je to součást tý obskurnosti.
ottto Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 velmi pekne hodinky ale ten remen je hnus tiez by som nan pichol nejaky jemne hnedy ammo strap Remenu mam vice. Orig. grey rubber strap a velcro + dva kozeny croco olive a white. Stridam dle nalady a situace
Kairos Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Remenu mam vice. Orig. grey rubber strap a velcro + dva kozeny croco olive a white. Stridam dle nalady a situace na bílým to musí být kulervoucí a omlouvá mírný nedostatek lumi
ottto Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 foto hned po zakoupeni. Ja commando a kamos airborne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se