nisco Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Tak asi po dvoch mesiacoch intenzivneho hladania a citania fora, som si pred tyzdnom kupil moje prve automaty Som s nimi uplne spokojny, tak dufam ze mi to dlho vydrzi Ospravedlnte kvalitu fotiek, nie som ziadny skvely fotograf. M.
rudie Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Nó tak tie majú smrnc, gratulujem ku krásnemu kúsku a hlavne nech slúžia ___
Argon Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Velmi hezký, dobrý výběr. Můžu se zeptat na kolik tě vyšli?!
nisco Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Velmi hezký, dobrý výběr. Můžu se zeptat na kolik tě vyšli?! Jasne. Keďže to boli moje prvé automaty, tak som ich nechcel kupovať nikde v zahraničí po internetu. Tak som ich nakoniec kúpil v Gold Eligius v Zlíne ze 26900. M.
zibarek Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Velká gratulace, Jazzmastery jsou moc povedené hodinky. Také mám Hamiltony a velká spokojenost. Ať ti dlouho a dobře slouží.
Zelus Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Paráááda, a hlavně - moooc pěkný ručičky ;-) škoda že ten strojek nemá modřený šroubky a podobně :-(
Argon Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Tak cena 27 tis. je za takové hodinky pěkná, je pravda, že na netu ze zahraničí by se daly sehnat levněji, ale jak říkáš, je jistější je koupit přímo v krámě a mít je přímo v ruce . Já zrovna čekám než mi příjdou z israele vojenské potápěčské speciály vyráběné doxou pří pro israelskou armádu . a jinak si dovolím říct, že je možná hezčí, že tam nemáš modřené šroubky a hromadu jiných "okrasných" prvků. Od doby co jsou hojně kopírované čínskými výrobci to už není ono
Enola Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Pěkné hodinky, hezký začátek. Jen ta cena je přemrštěná, osobně bych pocit koupě v tuzemsku z racionálních důvodů oželel. Cenový rozdíl v tisících mi ten pocit či pofiderní jistotu nahradí. Pofiderní píšu úmyslně, mám pocit, že se Hamiltony nefalšují. Mýlím se snad ?
Frantik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Pěkné hodinky, hezký začátek. Jen ta cena je přemrštěná, osobně bych pocit koupě v tuzemsku z racionálních důvodů oželel. Cenový rozdíl v tisících mi ten pocit či pofiderní jistotu nahradí. Pofiderní píšu úmyslně, mám pocit, že se Hamiltony nefalšují. Mýlím se snad ? Cenovy rozdil je jiste fajn, ale nekdy nevynahradi cekani na balicek pres pul sveta, ve kterem muze dorazit cokoli. Neni to problem falsovani, je to spise problem, ze pres eshopy nebo ebay nakupujes pouze podle fotografii, coz je dosti pofiderni. Kazdemu vyhovuje neco jineho. Ja osobne nemam problem s nakupy zvenku - jak fyzicky, tak i eshopy, ale jeste jsem se nespalil. Pokud bych nekde zahucel par tisic, nebo i par desitek tisic (jako jsou pripady i zde na foru), jiste bych byl opatrnejsi.
Enola Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Samozřejmě, na Tvém příspěvku je spousta pravdy. Nakupování podle fotky nebo pouhého malého obrázku je o hubu. Samotnému se mi stalo, že jsem byl po rozbalení balíčku zklamaný. Opravdu byl někdo na chronomagu podvedený, to mu nepřišlo vůbec nic ??
Frantik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) Samozřejmě, na Tvém příspěvku je spousta pravdy. Nakupování podle fotky nebo pouhého malého obrázku je o hubu. Samotnému se mi stalo, že jsem byl po rozbalení balíčku zklamaný. Opravdu byl někdo na chronomagu podvedený, to mu nepřišlo vůbec nic ?? Prišlo...............cihla Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem Frantik
Enola Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) Prišlo...............cihla To bych se střelil do hlavy. Nekupuju si přes net nějak zvlášť drahé hodinky. Teď se teda chystám na IWC PILOT'S WORLDTIMER, ale to by bylo taky jedině pěkně přes pult. To bych vyměk, to bych se netu bál. Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem Enola
Frantik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 No a to se obloukem vracíme k tomu, ze ta cena za Hamiltony je vlastně v pořádku :-)
bandicoot Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Teď se teda chystám na IWC PILOT'S WORLDTIMER, ale to by bylo taky jedině pěkně přes pult. To bych vyměk, to bych se netu bál. No, novinka IWC za čtvrt mega asi stejně v e-shopech nebude.
Tomas Hornet Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Nechci tě nakrknout, ale jelikož jsem od vánoc taky majitelem Jazzmaster maestro, tak jen chci říct, že mě kolega naučil ptát se na slevy..... aneb líná huba, hotový neštěstí. Tož jsem se zeptal a dostal jsem je za 22,700 normálně v olomouci v kamenným obchodě... Proto rada všem- smlouvat o ceně jak v egyptě Jinak chválím výběr a nazdar kolego
Quido Morava Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) (pořád mi něco říká, že tohle asi jednou budou moje oblekovky...) Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem Quido Morava
nisco Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Nechci tě nakrknout, ale jelikož jsem od vánoc taky majitelem Jazzmaster maestro, tak jen chci říct, že mě kolega naučil ptát se na slevy..... aneb líná huba, hotový neštěstí. Tož jsem se zeptal a dostal jsem je za 22,700 normálně v olomouci v kamenným obchodě... Proto rada všem- smlouvat o ceně jak v egyptě Jinak chválím výběr a nazdar kolego V pohode.. Na dotaz ohladne dostupnosti hodiniek, som dostal odpoved: děkujeme za Váš zájem, poptávaný model lze objednat, naše nejlepší cenová nabídka: H32616553 doporučená cena: 31 300 Kč cena pro Vás: 26 900 Kč To ma uz potom ani nenapadlo skusit nejaku nizsiu cenu. Ale mozno to bola chyba M.
Moty Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Vidim na druhy fotce cici tlapicku? Jinak gratulace, krasny oblekovky, taky je Hamilton memu srdci blizky a porad na ne koukam. Vic se mi asi akorat libi maestro chrono
nisco Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Vidim na druhy fotce cici tlapicku? Jinak gratulace, krasny oblekovky, taky je Hamilton memu srdci blizky a porad na ne koukam. Vic se mi asi akorat libi maestro chrono Diky. Jo jo. Tie potvory su otravne a pri vsetkom mi chcu asistovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se