Přejít na obsah

Conquest x Hydroconquest x legend diver

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím..jsem na vážkách, které vybrat..dospěl jsem za rok k rozhodnutí mezi těmito třemi kousky..a jelikož jsem prodal minulý týden potápky a mám jen oblekovky..nautilus se posunul o půl roku, tak jsem na prášky bez hodinek..

Můžu ty z Vás co budou chtít a vědět požádat o podporu rozhodnutí - které jsou lepší či horší..zda se nějak výrazně liší a co vy sami byste doporučili? a možná kde koupit..- jsem i pro starší, ze světa, z ČR..to je fuk..

budu je mít jak na tahu, tak kůži (chtěl bych sehnat toho pštrosa co tu proběhl a kus z té jeho nohy..). Všecky lze nosit k více příležitostem a všecky mají dostatečnou krásu..

díky všem

Z

Odesláno

Já jsem taky za hydroconquest, Ty ručky zas nejsou tak hrozné :) Pak hned za nima ( skoro současně ) je "čistý" conquest a až v dálce, někde za himalájema je das LD.

Odesláno

Tak pořád nevím..asi sem hodím hlasování..teda jestli najdu jak..

Když se dívám na ty 3 fotky, tak si pořád říkám, co řešíš ?!

LD! ;)

Odesláno

Tvé váhání sice k výběru hodinek tak nějak patří, ale věř, že tady váháš zbytečně.

O několik koňských délek vedou LLD. ;)

Pořád si rvu vlasy, že jsem ty svoje prodal. :suicide_anim:

Odesláno

Na hlasovani se vy..r, nosit je budes na ruce ty. Spis si predstav, ze uz jedny mas a jestli ti nebudou jiny vnitrne chybet. Sam se musis rozhodnout, ktery jsou ti nejblizsi.

Odesláno

Jak píše Topkan. Když jsem vybíral ty svoje, tak mi místní členové doporučovali místo HC koupit LD. Snažil jsem se legend diverům přijít na chuť, ale marně....skončil jsem u HC.

Odesláno

Jestli obrázek nelže a Ty vybíráš Longines Legend Divery ve zlatě tak to pardon, ale bereš pěknej humus. Ještě jednou, bez urážky :).

Odesláno

U Conquestu nemas lumi, zase muzes mit keramickou lunetu nebo i stredni cast tahu (coz bych asi nedoporucil, protoze stejne budes mit poskrabanej celej zbytek hodinek, kterej je vylestenej jak Kojakova ples). U HC mas vsechno podstatny, akorat smerujou vic do sportovna a psal jsi nekde, ze nechces vylozene divery. LD nemaji kontrastni datum, ale v tom odkazu na Ebay vypadaji na origo remenu strasne levne. Mas tezky rozhodovani. Pro me ne, pro spoustu lidi, co ti rekli svuj nazor taky ne, ale umim si predstavit, ze pro tebe asi jo. Kazdopadne jestli ta fotka LD ve zlate neni omyl, tak zapomen na Longines a za ty prachy porid neco uplne jinyho :-)

Odesláno

Snad mi ostatní zastánci LD odpustí, ale absolutně nechápu co na nich vidíš. Nejuniverzálnější a konzervativnější jsou CQ, ale oblekovky máš, takže za mě není co řešit HC. Sám jsem si vybíral dost dlouho mezi různými značkami a nic lepšího ( značka, poměr cena/výkon ) jsem nenašel. Ale to je jen můj názor, rozhodnout se musíš sám.:smile_anim:

Odesláno

Za fotku LD ve zlatě se omlouvám, narychlo jsem jinou nenašel..chci klasiku ocel ve všech třech případech..

Co se týká výběru, tak jsem chtěl něco co není uplně oblekovka a není uplně diver. Takže se zatím přikláním k HC, v závěsu C a pak bohužel LD i přestože to spousta z Vás doporučuje..musím si je vzít na ruku a porovnat..takhle podle netu a fotek to stojí za starou belu. O příštím víkendu valim do Brna a Olomouce, tak se tam někde podívám..

ale je to čím dál tím těžší..byl jsem nadšenej, že jsem konečně vybral tři konečné adepty..a teď je to ještě větší dilema...všecky si koupit nemůžu, takže jen jedny..:-(

Odesláno

a teď je to ještě větší dilema...všecky si koupit nemůžu, takže jen jedny..:-(

Dilema žádné teď si jen vem ty, co Tě chytí za zápěstí a máš to.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...