Jafurak Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Tak to asi ne je to opravdu tak jemný a strčit tam něco nic neřeší je potřeba zatlačit na ozubený kolečko. m s Upresňujem si postup : je to potrebné zatlačiť v smere osi toho pastorka ? Tým sa dosiahne to trenie o spodné koliesko?
turner Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Zdravim nedávno jsem narazil na tento ciferník vypadá na nějaký samo domo co vy na to? 1
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Mám teď jen telefon, ale podle indexů vypadá b pohodě. Spíš jako nějak zoxidovaná barva - třeba vlhkostí. Zkusím kouknout lépe večer v jinou.
libor2002 Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 spis se mi zda, ze indexy jsou nabarveny fixou a sekundovka je "napatlana" barvou
turner Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 spis se mi zda, ze indexy jsou nabarveny fixou a sekundovka je "napatlana" barvou Vteřinovku jsem zrovna jinou neměl tak jsem jí tam napral.Kupoval jsem tehdy ciferníku vic tenhle byl mezi nima. 1
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Dej sem ještě foto ciferníku zezadu.
turner Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Dej sem ještě foto ciferníku zezadu. 1
atomicsteve Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Tak z toho jsem vážně jelen... tipoval bych to na nějaký domácí experiment. Jinak font sedí, indexy asi přetřené nebo přelakované, datumka divně opatlaná barvou. A ten povrch je taky prazvláštní
turner Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Tak z toho jsem vážně jelen... tipoval bych to na nějaký domácí experiment. Jinak font sedí, indexy asi přetřené nebo přelakované, datumka divně opatlaná barvou. A ten povrch je taky prazvláštní Indexy svítí zeleně 1
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 To je správná barva, je to divné - už se těším, až je uvidím v kompu.
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Tak jsem to zkouknul v kompu.Přijde mi, že indexy a orámování jsou původní a mám pocit stopy těsně okolo indexů - jako by byly něčím překryté a potom ciferník přelakovaný. Stejným dojmem na mne působí upatlaně dolakované datové okénko uvnitř bílého orámování.Výsledný dojem je - cifr je původní. Byla na něm nějak opravena barva(jsou tam vidět zřejmě původní kazy pod novou vrstvou barvy) a to tak, že podstatné nápisy a indexy byly nějak zakryté. A barva stála za houby - proto ta krakle nebo jak to nazvat.
turner Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Tak jsem to zkouknul v kompu. Přijde mi, že indexy a orámování jsou původní a mám pocit stopy těsně okolo indexů - jako by byly něčím překryté a potom ciferník přelakovaný. Stejným dojmem na mne působí upatlaně dolakované datové okénko uvnitř bílého orámování. Výsledný dojem je - cifr je původní. Byla na něm nějak opravena barva(jsou tam vidět zřejmě původní kazy pod novou vrstvou barvy) a to tak, že podstatné nápisy a indexy byly nějak zakryté. A barva stála za houby - proto ta krakle nebo jak to nazvat. To asi ne držim ho v ruce zkoumam a zkoumam lupa, hodně světla a nic mne nenapadá. Bava je pomerančová i pod vteřinovýma čarkama. 1
turner Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Zdravim panove dostali se mi do ruky tyto primky co si o nich myslíte?Je to kalibr 683 ale nějakej divnej. 1
bohus76 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Pouzdro není originál teda prim,ale je z jiných hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se