Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

....ahoj kluci..:-)))

....předem trochu počítám s tím,že zase sklidím jako minule se zlatými Submariner "přesdržkovku" a komentáře obsahující slovní výrazy jako "kolotoč" a podobně :-))) Ááááále co,.....člověk se nesmí bát experimentovat a tato barevná kombinace podle mne prostě k Rolexu patří. Mám převážně ocelové Rolex modely,ale musím přiznat že poslední dobou mi toto barevné provedení připadá takové veselejší a svěžejší i když je díky kombinaci materiálů naprosto nepraktické a člověk musí hlídat každý pohyb ruky,aby s nima nikde netřísknul nebo se o něco neotřel,protože to je měkkota.

Ale i tak jsem ty "modré teplákovky" vzal do počtu, ať máme o čem debatovat.....D.

P.S. ....dnes na slunci vypadaly chvílemi tak zvláštně,že jsem zkusil udělat pár fotek

post-5465-036230400 1327021721.jpg

post-5465-089005300 1327021723.jpg

post-5465-025074900 1327021736.jpg

post-5465-073056100 1327021738.jpg

post-5465-007967900 1327021742.jpg

post-5465-074166900 1327021744.jpg

post-5465-024545700 1327021761.jpg

Upraveno uživatelem Jay Doll
Změnšil jsem ty fotky, ale příště fakt mažu
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj,

pěkný modýlek. To už má keramickou lunetu, že?

Jen jedna moderátorská poznámka, můžeš sem ty fotky prosím nahrát v menším rozlišení prosím? Nerad bych, aby ti je někdo smazal, že jsou moc velké

Odesláno
  V 19. 1. 2012 v 7:46, 'bandicoot' napsal:

Mě se líbily i ty předchozí modráky.

Úplně se vidím... šortky, žabky, rozhalenka, kavárna v Antibes a na ruce tyhle rolexky...

Tak tak, nemaju chybu.
Odesláno

....díky,....no už s teplákovkama chvíli držím,ale mám toho povícero od R na nošení,tak jak je začnu zanedbávat bude jejich čas,zatím je skoro obden prokládám se zelenými :-)

V 19. 1. 2012 v 11:04, 'obchodnik-o3' napsal:

no preco nie? celkom pekne "teplákovky" :smile_anim: a ako dlho s nimi vydrzis...

gratulujem

Odesláno

Což o to, modrá je dobrá :-) Ta se mi líbí moc...osobně ale nejsem moc na zlatou teda na žlutou. Modrá verze s bílým zlatem vypadá na fotkách super. Naživo jsem ještě neměl to štěstí. Jinak graguluju, každý Submarinery jsou krásný :-)

Odesláno

..před rokem bych řekl, že Rolex nikdy..pak jsem nějak do toho procitl a jsem z nich naprosto nadšený a neopadává to..

..ještě před pár měsíci bych řekl bicolor nikdy..a musím přiznat svoje pocity, že se mě to čím dál víc líbí.. Posted Image

Odesláno

Gratulace! Taky jsem o těch modrých přemýšlel, ale škoda, že nenechali tu modrou stejnou jako u předchozího modelu.

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 19. 1. 2012 v 15:14, 'Street Glide' napsal:

....díky,....no už s teplákovkama chvíli držím,ale mám toho povícero od R na nošení,tak jak je začnu zanedbávat bude jejich čas,zatím je skoro obden prokládám se zelenými :-)

Zelené jsou nej :smoke:

Odesláno
  V 20. 2. 2012 v 13:15, 'Kain 232' napsal:

Když bicolor tak rovnou dvakrát :-)

Jo, ty sou pěkný... Normálně mě bicolor nebere, ale takhle to jde.
Odesláno

Mně osobně u sportovních Rolexů bicolor nevadí. Ta modrá je skvělá a černá taky. Dokonce jsem o modrozlaté kombinaci jeden čas uvažoval i je měl na ruce, ale nakonec jsem to vzdal, protože by mě mé okolí doslova sežraloPosted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...