Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolega z práce mi nahlásil, že je nějaká velká sleva v paláci Flora, prý 30 %. Víc k tomu nevím, ani na jaké značky, jeho přítelkyně si koupila Casio, ale prý tam mají i nějaké dražší značky (což v jeho podání bylo kolem 10 000 Kč :D ).

Odesláno
  V 19. 1. 2012 v 18:01, 'Patrik' napsal:

Kolega z práce mi nahlásil, že je nějaká velká sleva v paláci Flora, prý 30 %. Víc k tomu nevím, ani na jaké značky, jeho přítelkyně si koupila Casio, ale prý tam mají i nějaké dražší značky (což v jeho podání bylo kolem 10 000 Kč :D ).

Ahoj, slevy jsou i v KD Eden v prodejně Planet či Planeo ( řekl bych, že na Floře stejná firma ) ? Slevy jsou na značky Wenger, Edox, Sector, Atlantic, Citizen - 30 procent a na některé další i 70 procent ( ale toto jsem nikde neviděl). U Casií jsem slevy nikde neviděl, ale vývěsek zní, na všechny hodinky slevy 30- 70 procent .

Odesláno
  V 19. 1. 2012 v 18:50, 'kuncák7' napsal:

Ahoj, slevy jsou i v KD Eden v prodejně Planet či Planeo ( řekl bych, že na Floře stejná firma ) ? Slevy jsou na značky Wenger, Edox, Sector, Atlantic, Citizen - 30 procent a na některé další i 70 procent ( ale toto jsem nikde neviděl). U Casií jsem slevy nikde neviděl, ale vývěsek zní, na všechny hodinky slevy 30- 70 procent .

Jel jsem kolem a tak jsem si rekl, ze se juknu. Ano, vyveska "slevy 30 - 70 %" je na prodejne Planeo. Slevy vsak ma i Watch de luxe a to 10-30 % (Longines, R. Weil, Tissot) a 10 % na Omegy (ale maji asi tri kusy, takze o nicem) a slevy hlasi i prodejna Police. Asi tak pul hodiny tu budu, tak kdyz se budete chtit nekdo zeptat na konkretni model, hodt do diskuse :).
Odesláno

Tak jeste Klenoty davaji 25 % slevu na hodinky (jejich znacky me nejak nenadchly) a 20 % na ostatni.

Zadne dotazy, jdu domu.

Odesláno
  V 20. 1. 2012 v 16:09, 'Patrik' napsal:

Tak jeste Klenoty davaji 25 % slevu na hodinky (jejich znacky me nejak nenadchly) a 20 % na ostatni.

Zadne dotazy, jdu domu.

Trošku OT, ale Klenoty mají slevu asi plošně...třeba Arkády Pankrác tajy 25% na hodinky, ale jsou to spíš jen Armani, Hugo Boss atd., takže žádná sláva...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...