Strikerp Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Ahoj,Jsou tady nějací (aktivní) členové Autohificlubu (www.autohificlub.cz)?Jen mě to zajímá kolik hifíků se zajímá i o to co jim "hraje" na ruce... T aka TicTac (2449)
zrno Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Bejvávalo bejvávalo ... Teď už na to neni ani čas ani chuť :-)
Hasňa Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Od zari 2008. Ale taky to uz neni co byvalo. Vzdycky se do toho ponorim, jenom, kdyz vybavuju svoje dalsi auto. Mezi tim jen posloucham.
Strikerp Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Já už taky do posledního auta nevrtám - stačí mi tovární zástavba (Volvo Premium Sound System) - ale na fóru (AHC) jsem denně. Jen mě zajímalo, kolik lidí z AHC je i tady, jestli jsem sám nebo je náš většina...
sibirnaya Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 ja chodil jeste na autohifi.cz, nicmene s E60kou sem s tim sekl
Strikerp Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Jak jsem říkal, já už tam taky nechodím kvůli zástavbám, ale spíš kvůli zajímavým debatám a lidem.Člověk na to dojde, že u lepších aut na to není potřeba moc sahat.Pro příklad moje evoluce: Fiesta nacpaná muzikou, tam byl velký prostor k realizaci.Octavii jsem mnusel dělat, protože tovární zvuk byl spíš ruch. CRV by možná chtělo upravy, ale šla z domu dřív, než na to došlo. XC90 - to by byl hřích - Premium Sound System hraje tak, že nemám ani nutkání měnit nic jiného než ekvalizer. Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem Strikerp
sibirnaya Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 ja jsem z autohifi presel na hodinky, protoze je jednodussi menit hodinky na zapesti nez preskladavat muziku. a v aute sem mival kdeco, pocinaje McIntoshem, Soundstream, Hifonics - ale oldschool, Boston Acoustics, Denon, Orion, JL10W7, tahal sem Morely do ceska, a tak. Samy speky, zadnej Magnat..
Strikerp Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Tak to smekám - McIntosh není pro každého a ne každý to ocení...To já jel v mainstreamu - začátky na komponentech Magnat a pak Helix - proti tobě nuda:-)
zrno Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Ja s tím sekl co jsem prodal B4 passata a ještě mi doma zbyla ozvučnice do rezervy .... a rádio od alpine mám dodnes a nedám na něj dopustit. Poslední co jsem si montoval bylo 3pásmo + bas a komplet v aktivu (denon, dls ..) Ale už jsem linej se v tom vrtat , navíc neni ani čas ani prostory:-(
Strikerp Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Koukám, že jsme na tom všichni podobně:-)Jen já to zasekl o fázi dříve - do fáze aktivního zapojení ani komponentů McIntosh jsem nikdy nedošel.T.
mrazik Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Taky jsem tam pobýval. Ještě na starém foru. Na novém už si jen čtu. S věkem se můj okruh zájmu posunul.
hopa26 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Jako čtenář jsem tam každý den.Stejně tam jako tady spíš pozoruji a sleduji lidi,kteří mají co říci a jsou navíc vtipní-to se mi líbí úplně nejvíc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se