Quido Morava Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Už nějakou dobu, zatím zcela nezávazně, ale cíleně hledám v oblekovkách - začal jsem samozřejmě v renomovaných a prestižních značkách, ale nakonec jsem zjistil, že krásné oblekovky se dají najít jednak ve vintážních modelech, ale taky v nižších cenových relacích (např. toto) . Jaký na to máte názor - jaké oblekovky se vám líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Quido, vláken o oblekovkach je tu asi dvacet. Co přesně chceš zjistit nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 1. Na řemínku (nikoli na náramku).2. S jednoduchým, elegantním číselníkem, žádný avantgardní design. (Chronograf z definice nemůže spadat do této kategorie.)3. Velikost pouzdra 36 - 38 mm; co má víc než 40 mm, nemůže si říkat oblekovky.4. Tenké. 10 mm je až moc. petr PS: Ve francouzštině se používá termín "montre formelle", který jejich podstatu vystihuje trochu lépe než "oblekovky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Quido, vláken o oblekovkach je tu asi dvacet. Co přesně chceš zjistit nového? Sorry - to je sice pravda, ale je to většinou je to "poraďte jaké", nebo "mám si vybrat tyhle, nebo tyhle" ... spíše jsem to myslel podobně, jako je tu třeba téma nejkrásnější chrona, nebo tak něco. Jaké kdo považuje za pěkné oblekovky, bez ohledu na cenu či prestiž, jestli si je může dovolit, nebo ne - čistě jaké se komu líbí. Jestli je tu něco podobného, tak jsem to přehlídl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) 1. Na řemínku (nikoli na náramku). 2. S jednoduchým, elegantním číselníkem, žádný avantgardní design. (Chronograf z definice nemůže spadat do této kategorie.) 3. Velikost pouzdra 36 - 38 mm; co má víc než 40 mm, nemůže si říkat oblekovky. 4. Tenké. 10 mm je až moc. petr PS: Ve francouzštině se používá termín "montre formelle", který jejich podstatu vystihuje trochu lépe než "oblekovky". Tak nějak - jen bod 1. bych asi vypustil - většinou se to dá vyměnit - a omezení v bodech 3. a 4. bych možná trochu posunul, na do 42mm a 12mm - aspoň si myslím A přidal bych asi bod 5. bez otočné lunety nebo jakýchkoli čísel na lunetě... Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Tak pro mne jsou nejhezčí tyhle(a cenově dostupné): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Zcela bez konkurence Glashütte Original Seventies Panorama Date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) a třeba i tohle - mám rád tmavé a jednoduché ciferníky Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 ?? chrona ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Dokonalý oblekovky jsou pro mě IWC Portofino bez chrona. Cenově sice trochu mimo (alespoň pro mě), ale jinak jim není co vytknout. Nádhera. Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Slim_brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 ?? chrona ?? No a? Coho sa bat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 být bez omezení, pak RJ DNA ne UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 S Instantom sme sa minule zhodli aj na tychto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 to Shag - vysloveně extrém, museli jste hodně kalit Jinak zůstávám u svého Baume&Mercieru a pokud se budu držet definice sereho.vlka o "síle"hodinek, zveřejním model William Baume Ultraplate se strojkem o tlouštce pouhé 2mm. Pokud bych si mohl dovolit přidat zapovězený chronograph, měl bych opět od Baume&Mercieru krásný model Chronographe Double Fuseau.Tolik k mé náklonosti ke značce z jejíhož sortimentu lze vždy vybrat perfektní model k tomu danému požadavku. Viďte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 tak extrem, ako sa to vezme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Jedny z těchhle dvou..ten Arnold má ciferník z frézovaného meteoritu Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Mám dva tipy: a, pro frajera (fotka není moje !!!) b, pro elegána Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Lange Zeitwerk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Sorry - to je sice pravda, ale je to většinou je to "poraďte jaké", nebo "mám si vybrat tyhle, nebo tyhle" ... spíše jsem to myslel podobně, jako je tu třeba téma nejkrásnější chrona, nebo tak něco. Jaké kdo považuje za pěkné oblekovky, bez ohledu na cenu či prestiž, jestli si je může dovolit, nebo ne - čistě jaké se komu líbí. Jestli je tu něco podobného, tak jsem to přehlídl. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44967-oblekovky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se