Petr Svenda Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Petře,nevnímej to,třesoucí se ruce jsou pro automaty hotový ráj. No vzdyt prave, az prestanu videt do usi, budu se zivit jako živý winder, na každou ruku patery hodinky a podme...
mojoman Odesláno 25. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Pokud se Ti líbí ty modré Seiko 5,dám ještě jednu fotku Seika Typ je SNZG13K1,ty jsou na kovovém tahu /kůži dokoupíš lehce,opačně to něco víc stojí/,jak jsem zde již několikrát psal má je můj táta,velikost 42mm se ještě dá.Podle mne,stručné jasné a velmi přehledné hodinky cca do těch 150euro na ebay,trošku víc u nás.Ty černé /povrchová úprava PVD / nedoporučuju,časem se to ošoupe a pak to škaredě vypadá.U toho klasického kovového /nerezového/ tahu se jen přeleští a není to tak viditelné. pytal som sa starsich kolegov, tak tieto su asi naj a este aj tie Orient Mako sa pacia. este sa chcem opytat ako rozoznam Seiko original a fake? Alebo Orient? Pripadne aj ine znacky ked to chcem kupit cez ebay? Cez ebay kupujem casto, ale nie taketo veci do ktorych sa totalne nevyznam... Dakujem za vsetky rady a kludnes mozete radit s vyberom dalej, budem len rad.
Jezevcik2 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) To je to samé.Přečti si na ebay FB od důvěryhodných prodejců.Nikdo by se dlouhodobě a úspěšně neuživil prodejem zfušovaně okopírovaných už tak levných hodinek.Prohlídni si pravá Seika a pak si vygoogli nějaké padělky-uvidíš jaký to bývá odpad na první pohled.Nedávno tu někde byly"Seika"z polského Aukra.Hrůza. Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem Jezevcik2
mojoman Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 nasiel som na ebay tie Seiko 5 , ale rozmyslam ako je to so servisom? plati nejaky celosvetovy servis alebo ako to funguje? pripadne keby kupim na SVK je v tom nejaka vyhoda?
Jezevcik2 Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 http://forum.chronom...+%2Bz%C3%A1ruka
mojoman Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2012 dobry vecer,kupil som cez ebay tie strieborne seiko 5 SNZG13K1, dnes prisli a velmi sa mi pacia! (hodinky nenosim a teraz ma napadla hned myslienka ak sa otcovi nebudu pacit, tak su moje hehe.) chcel by som vas este poprosit o nejaky manual k nim, nasiel som nejaky vseobecny anglicky a tam je pisane aby sa to nenastavovali v urcitom case.moja anglictina je slaba a nechcem ich pokazit. neviem ci som uz vodotesnost nepokazil... korunku som proste povytiahol a neviem ci sa to nemalo aj pokrutit... tu je anglicky manual dakujem za typy ktore ste mi dali a osobitne bohus76 dakujem za typ, su vazne super.
bohus76 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Není zač,rádo se stalo,manuál je zde ve vlákně ode mne http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30348-manualy-v-cz-sk/page__p__447959__hl__manu%C3%A1ly__fromsearch__1#entry447959Návod k obsluze Seiko 5.pdf Upraveno 13. února 2012 uživatelem bohus76
mojoman Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2012 (upraveno) dakujem za navod, v tom ceskom nie je nic o "Unlock the crown by turning it counterclockwise." to som nasiel na seikowatches.com a aj v tom pred tym manualy to bolo po anglicky. V protismere hodinovych mam krutit? Ale ono sa to kruti stale dookola a v jednom mieste je trosku odpor, takze staci trosku aby to bolo jemnucko uvolnene alebo to malo aj niekde zastat? Naozaj sa v tom nevyznam, bojim sa o tu vodotesnost. Aky ma mat ta korunka chod? Dakujem Upraveno 13. února 2012 uživatelem mojoman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se