Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pozicia 250 na tachymetrickej skale je na trojke. korunka je podla mna ako na sucasnych jdm brightz chrono. treba pockat do mdz, mozu to byt kuul novinky alebo aj kopa viac alebo menej pohladneho kinetic zeleza do zberu. u nich clovek nikdy nevie.

Odesláno (upraveno)

Vidíš, na ty jsem zapomněl. To bude z nich. Lahůdkové chrono v automatu by bylo fajn...

EDIT: a možná se to splní:

There is a new Ananta 8R28 mechanical chrono coming out with some detailing that is a clear node to past Seiko mechanical chronos. (TZ)

Modlím se za datum :)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

btw, vůbec by mě nepřekvapilo kdybysme se dočkali tohodle :D

Původně jsem to sem chtěl dát jako opravdovou novinku, ale ono už to tu asi kdysi bylo. Zajímavé je, že hodně lidí si přeje Tunu se spring drive.

Teď jsem si procházel pár "úžasných" modelových kreací od Seika a dostalo mě to do nálady, tak si ten Basilej můžeme možná shrnou dopředu :smile_anim:

- barevná quartz tuna

- mechanická chrona s hloupou datumovkou

- nějaká kinetic zhovadilost

- představení již oznámené zelené GS GMT limitky

- jedny opravdu pěkné hodinky ... v L.E. 75ks

Odesláno

A o čem to video je? :) S japonštinou na tom zrovna dobře nejsem :)

Přidám nějaké upoutávky. Na těch quarzt chronech to vypadá na minutový sčítač v podobě velké ručičky, ne?

Odesláno

Nevím, to jsou jenom teasery, které jsem posbíral z fb a tz. Musíme ještě týden počkat...

Mě zatím nejvíc zajímá co jsou ty červené čáry na třetím obrázku :)

Odesláno (upraveno)

To Grand Seiko s modrým rotorom bude mať možno nový kaliber. Žeby 9S95? Navyše, päťcípa hviezda veští menej príjemnú cenu...

Edit: grammar fix

Upraveno uživatelem grand
Odesláno (upraveno)

A o čem to video je? :) S japonštinou na tom zrovna dobře nejsem :)

Přidám nějaké upoutávky. Na těch quarzt chronech to vypadá na minutový sčítač v podobě velké ručičky, ne?

arigato, sayonara a seiko predsa musi stacit :D

edit: ta trojica farieb na tych uputavkach vo mne vzbudzuje ciastocne rozporuplne a tazko definovatelne pocity.. proste som zvedavy :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

There is a new Ananta 8R28 mechanical chrono coming out with some detailing that is a clear node to past Seiko mechanical chronos. (TZ)

tie dve cervene linky budu subcifernik na chronach a mozno ten detailing vezmu a la 6138..

post-4112-037521800 1330629152.jpg

Odesláno

To Grand Seiko s modrým rotorom bude mať možno nový kaliber. Žeby 9S95? Navyše, päťcípa hviezda veští menej príjemnú cenu...

Edit: grammar fix

...a nedajboze PVD uprava kalibru pod tym.. nie ze by to nevyzeralo frajersky, ale kto uz kupi moju ladvinu..

Odesláno

V nový strojek moc nedoufám, ale bylo by fajn kdyby ty hodinky byly prvotřídní. A je mi jedno, že si je nebudu moct dovolit. Jenom si přeju aby Seiko zase udělalo hodně povedený hodinky.

edit: ta trojica farieb na tych uputavkach vo mne vzbudzuje ciastocne rozporuplne a tazko definovatelne pocity.. proste som zvedavy :)

Než to vypukne, tak by se měl objevit určitě ještě jeden obrázek, možná i tři (záleží jestli se ty dva zdroje dublují nebo dostaly každý něco jiného). Takže už chybí jenom oranžová barvička :D

tie dve cervene linky budu subcifernik na chronach a mozno ten detailing vezmu a la 6138..

Jj, na tohle jsem hodně zvědavý. Moc rád bych jeden mech. chronograf, který bych mohl okamžitě a bez pochybností zařadit na první místo seznamu a který by byl skvělým doplňkem mojí budoucí kolekce 6138 & 6139 chronografů :) Ty modrý Credor chrona jsou sice fantastický, pořád si ale říkám, jestli by mě to netáhlo jinam...
Odesláno

Taky bude zajímavé jestli bude pokračovat kinetic (viz první teaser) nebo jestli to opravdu (spekuluje se o tom) opustí a přejdou na solar. Smysl by to určitě dávalo. A na direct drive se vybodli asi už definitivně, Seiya myslím psal, že se to vůbec neprodává.

Odesláno

tak myslim ze ten Solar ako zelanie je jasne, len Citizen tam ma svoj naozaj nemaly market share a na rovinu, dat 500USD za solarne Seika alebo Citizeny, rozmyslam asi tak dve sekundy.. ze ktore presne promastre to maju byt :)

Odesláno

Ano, taky jsem se přistihl, že na některé eco-drive koukám déle, než je zdrávo :) Kinetic už tu je 25 let, Solar se v poslední době tlačí dopředu... no, uvidíme.

Odesláno

toto je zajímavé, jsem zvědavý na ostatní...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...