Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pravidla:

1) Každý člen fóra se ucastni s neomezenym poctem fotografii, ktere mi zasle formou SZ (mozno postupne ci najednou).

2) Snimek se autor zavazuje dodat ve velikosti a pomeru stran 1:1 (tedy vyrez ctvercovy vyrez), v rozliseni 1500x1500 pixelu, RGB, *.TIF, *.PSD, *.EPS, *.JPG (bez ztratove komprese).

3) Zaslane fotografie nesmi obsahovat zadny ramecek, oznaceni, nick, apod.

4) Zverejnenim fotografie se clen zavazuje, ze je drzitelem autorskych prav k danemu vlozenemu snimku dava souhlas k bezplatnemu zverejneni v nastennem ci stolnim kalendari Chronomag 2013

5) Uzaverka: 15. 8. 2012.

Protoze nefunguji SZ, posunuji uzaverku fotek na 31. 8. 2012.

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 274
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fotky do kalendare mame jiz uzavrene a dalsi neposilejte.

Muzete hlasovat pro fotografie, ktere by jste radi videli ve stolnim kalendari na rok 2013.

Hlasujte pomoci hodnoceni ... v pravem dolnim rohu u kazde fotorafie.

- Fotka se mi libi - klikam na zelene plus

- Fotka se mi nelibi - neklikam nikam, dam svuj hlas jine fotce, jinak se budeme tocit stale v kruhu a vyber bude stat za houby

Diky za pochopeni, snad uz to letos pujde ;)

Odesláno

Hmmm, také jsem to zaspal, každopádně je fotogalerie plná podstatně lepších fotek, než jsou zde na výběr. Škoda...

Odesláno

Tak ten konec jsem teda úplně zasklil .... :suicide_anim:

Hele, jenom nápad: pokud bychom přidávali i nadále řekněme do konce příštího týdne další fotky, tak získáme:

- větší výběr

- současné fotky to neohrozí a nově přidané budou mít nevýhodu v kratším čase na klikání (a tedy výhoda pro Ty co konec nezasklili ....)

- nic horšího než, že se žádná nově přidaná do kalendáře nedostane, nám nehrozí

Negativum je více práce pro Bakera ...

Hlavně pak všichni zapomnětlivci (včetně mne) dostanou šanci. :whistle:

Což vy na to ?

Chybí mi mrakoušovy fotky ... skvosty co má i měl a velmi dobře nafotil, by nám kalendář hodně zvedly ... :smile_anim:

Odesláno

Negativum je více práce pro Bakera ...

Nejen pro něj...

Hlavně pak všichni zapomnětlivci (včetně mne) dostanou šanci. :whistle:

Což vy na to ?

Za mě ne :)

Chybí mi mrakoušovy fotky ... skvosty co má i měl a velmi dobře nafotil, by nám kalendář hodně zvedly ... :smile_anim:

Kdyby udělal nějaké nové tak jo, ale ty co se opakují každý rok v kalendáři už prosím ne

Odesláno

Já jsem pro, co na to Baker?

Vzhledem k tomu, ze se tam mnoho modelu opakuje porad dokola jsem pro.

Vsichni kdo jeste chteji poslat fotky, maji nyni moznost do 12.9.2012.

Odesláno

Nejapný dotaz - proč není nikde uvedeno, že je omezený počet hlasů a na kolik, anebo jsem to přehlídl?

Protoze zde nemame zadny lepsi system hlasovani, vyuzivame proto uz nekolik let system reputaci, kolik jich muzes denne udelit presne netusim, ale kazdy dalsi den mas moznost to opakovat se stejnym poctem.

Odesláno

Protoze zde nemame zadny lepsi system hlasovani, vyuzivame proto uz nekolik let system reputaci, kolik jich muzes denne udelit presne netusim, ale kazdy dalsi den mas moznost to opakovat se stejnym poctem.

aha, díky... takže omezení je vždy na den

Odesláno

Hele kluci Matthew, Funf a Jakubisko ... tak co ? Budou nějaké fotky ? A co mrakouš ? Aspoň ty Jacquet Droz ..., co ? :unsure:

Zítra je uzávěrka, tak ať máme ten kalendář hezký .... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Hele kluci Matthew, Funf a Jakubisko ... tak co ? Budou nějaké fotky ? A co mrakouš ? Aspoň ty Jacquet Droz ..., co ? :unsure:

Jj, pořád se opakují stejné hodinky, mám dojem, že deset lidí s foťákem (a každý tak desatery fotogenické hodinky) je na každoroční opakování týdenního kalendáře málo :(

Osobně jsem v 2014 pro návrat k měsíčnímu, ten první byla bomba a žádný model hodinek se tam tuším neopakoval..

Edit: a formát by byl 4:3 - imho pozitivní :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Už sedím za PC...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...