Kislik Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 kdopak je asi cilovka na tohle? Nejaka ruska princezna? :-)
lastam Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 zajímavý to rozhodně je, nevypadá to špatně, ale nekoupil bych si to, je to už fakt hodně velkej cirkus, jj bohatí rusové budou ti správní zákazníci....
kuncák7 Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Spíš bych to viděl na nějakého mladého ropného šejka- do sbírky ( je to přeplácaný, skoro až nevkusný )- styl metrosexuál ( ale kupce to najde ).
montemar Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 mě se to docela snad i líbí, i když je to divočina... snad jen jinej tah na to hodit... HUBLOT je pro mě druhá nejsympatičtější značka vůbec
koveras Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Ja som kedysi Hublotu fandil, ale v poslednej dobe mi príde, že sa len vezú na vlne svojej popularity a vyrábajú svoje púzdro 100krát inak a 100krát vyššou cenovkou. Bojím sa toho, ako tá značka dopadne, keď sa jej ľudia prejedia.
Kislik Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Ja som kedysi Hublotu fandil, ale v poslednej dobe mi príde, že sa len vezú na vlne svojej popularity a vyrábajú svoje púzdro 100krát inak a 100krát vyššou cenovkou. Bojím sa toho, ako tá značka dopadne, keď sa jej ľudia prejedia. no ano vyrabi jednou pozdro 100x jinak zatimco treba IWC ho vyrabi 1000X a porad stejne....
koveras Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 no ano vyrabi jednou pozdro 100x jinak zatimco treba IWC ho vyrabi 1000X a porad stejne.... Skutočne? Môžeš uviesť príklad, ktoré púzdro IWC robí v takých kvantách ako IWC?
instant Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Ja som kedysi Hublotu fandil, ale v poslednej dobe mi príde, že sa len vezú na vlne svojej popularity a vyrábajú svoje púzdro 100krát inak a 100krát vyššou cenovkou. Bojím sa toho, ako tá značka dopadne, keď sa jej ľudia prejedia. pokial myslis poslednych 30rokov tak si to trafil a to tie prve ibloty boli celkom šik hodinky
Kislik Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Skutočne? Môžeš uviesť príklad, ktoré púzdro IWC robí v takých kvantách ako IWC? no treba big piloty vidis na kazdym rohu ze
instant Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 no treba big piloty vidis na kazdym rohu ze ale tie fejky IWC nevyraba - iba tie prave..
Kislik Odesláno 28. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 ale tie fejky IWC nevyraba - iba tie prave.. ne fejky jsem fakt nemyslel, ale at vejdes kdekoliv po svete do lepsi hodinkarny koukaj na tebe IWC, takze tisice to nepochybne budou a ne maly
koveras Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 no treba big piloty vidis na kazdym rohu ze No pokiaľ viem tak BP je stále jedna a tá istá verzia a pár limitiek (Father&Son,...) Až tento rok pustili ďalšie verzie (Top Gun) ale tie už sú úplne iné. HUblot má pre tento rok cca 33 nových kombinácií púzdra typu zlato, zlato s diamantíkami na lunete, zlato s diamantíkami na lunete a púzdre,...
instant Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 neviem ci to netreba zdoraznit, ale IWC vyprodukuje rocna asi 45tis hodiniek, Hublot predpokladam 10-15tis. Sanca ze by stvrtina produkcie IWC bola v puzdre Big Pilot je podla mna rovna nule. Porovnavat tieto dve firmy je "mimo mísu". Hublot su pre mna tazko uchopitelne hodinky. Ich filozofiou je spajanie netradičných materiálov. Samotna firma s kamennou tvarou vyhlasuje ze maju svetove prvenstvo: Hublot boli prve zlate hodinky ktore sa predavali s gumovym remenom.. som si na chvilu myslel ze ide o vtip, ale ono to je skutocne pravda. dali tomu meno "fusion". Vyrástli na montazi ETA kalibrov. Je sice pravda, ze za posledne roky urobili velky pokrok, vlastny kaliber atd, ale uz patria do koncernu, takze je dost mozne ze to dostali tak trochu nadiktovane /a celkom spravne - doba je uz totiz davno inde/. Mne sa od Hublotu pacila prva generacia Classic, tie mali svoju eleganciu a su to dodnes fajne hodinky, aj vo svojej aktualnej podobe. Ten minimalisticky dizajn tam funguje. U sucasnej XL testosteronovej verzie Big Bang sa neviem zbavit dojmu ze sa chcu /podla mna zbytocne/ pomeriavat s AP RO chrono. Ale to moze byt len moj dojem. No a kedze sa AP nemohli rovnat ani historiou, ani hodinarskou robotou, tak vsadili na extremny dizajn. Vysledok - miliarda homokládnych farbičiek, extrémov a metrogýčikov, a nema to konca. Nakoniec, snažia sa oslovovať mladých ľudí a to ja už nie som, takže ma treba brať s rezervou
Potkan Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 instant: Mas recht, delaji hrozny zverstva. Ale kdyz se oprostim od tech vsech kamenu, obrovskych pouzder a fotbalistu a podivam se do kolekce na jejich jednoduchy modely, tak bych si klidne vybral.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se