lukassob Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Odesláno 3. července 2024 Grüne Laco https://www.fratellowatches.com/introducing-the-laco-augsburg-and-aachen-limited-editions-in-green/
bosco Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 Nejnovější pilotní kousky od Laca se zeleným číselníkem už jsou k vidění na naší helveťácké prodejně Ta zelená se docela špatně fotí, ale je dost tlumená a skvěle se doplňuje s vybraným šedým koženým řemínkem. Ten má zas efektní prošití v barvě číselníku. 1 1
bosco Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Laco tento měsíc představilo přepracovanou verzi svých taktických hodinek, konkrétně mechanického modelu Atacama, a to pod názvem Laco Atacama.3. Co se změnilo? • Hodinky mají nyní nižší pouzdro - 12 mm oproti 13,5 mm u ukončené verze Atacama.2 • Korunka dostala oranžový indikátor, který ukazuje, zda je bezpečně zašroubovaná (známe z quartzové verze) • Okruží s minutovou stupnicí je nyní zkosené, zlepšuje čitelnost i z ostrých úhlů a dodává číselníku na hloubce • Nová DLC úprava povrchu pouzdra - odolnější oproti dříve používanému PVD povlaku • Ocelový náramek s černým DLC (možnost volby mezi náramkem a pryží) WR zůstává na 500 m, hodinky stále pohání strojek jehož základem je Sellita SW200-1 - ten lze vylepšit zdobením, případně si připlatit za verzi Top. Podobně i u safírového sklíčka je možné si připlatit za oboustranný antireflex. Představení novinky a shrnutí změn i v článku Laco Atacama.3: když se funkčnost snoubí s charakterem 1
MejlaG Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Atacamy jsou jedny z nejlepších Laco, které jsem měl. A měl jsem myslím že troje předchozí verze, plus Tundry-nerez verze. Vyčuhují z řady, jsou téměř dokonalé. Téměř, kdyby byly 42 nebo 43 mm a v nerezu a na tahu, koupím a jiné nepotřebuju. Jo a připlatil bych za antireflex, Laco má nádherný. Jinak, to nižší pouzdro a celo DLC povrch, tleskám. Přikládám z vlákna poblíž mé bývalky
bosco Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna před 8 minutami, MejlaG napsal: Atacamy jsou jedny z nejlepších Laco, které jsem měl. A měl jsem myslím že troje předchozí verze, plus Tundry-nerez verze. Vyčuhují z řady, jsou téměř dokonalé. Téměř, kdyby byly 42 nebo 43 mm a v nerezu a na tahu, koupím a jiné nepotřebuju. Jo a připlatil bych za antireflex, Laco má nádherný. Jinak, to nižší pouzdro a celo DLC povrch, tleskám. Přikládám z vlákna poblíž mé bývalky Nerez verzi ani neznám Vypadá dobře a kdyby byly na výběr obě, asi by u mne vedla před DLC modelem. Taky by mě lákalo je vidět v menším pouzdře. Ale ruku na ně evidentně máš, což o té své říct nemůžu
MejlaG Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Tuším že nerez dělali jen krátce. Ruku možná jo, ale s tím vyšším pouzdrem nevešly ani pod bundu a musel jsem se hlídat ať a nimi netřísknu o futra
bosco Odesláno pondělí v 08:59 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:59 V 29. 8. 2025 v 15:30, MejlaG napsal: Tuším že nerez dělali jen krátce. Ruku možná jo, ale s tím vyšším pouzdrem nevešly ani pod bundu a musel jsem se hlídat ať a nimi netřísknu o futra Jo, to věřím... ta výška je citelná. A nezlepšilo se to, když jsi je měl na ruce delší dobu? Osobně mám pocit, že když po delší době nasadím něco vyššího, např. Garminy (výška skoro 14 mm ), zpočátku s nimi taky o leccos zavadím, ale třeba po dni už se asi podvědomě přizpůsobím a další rány neschytávají.
MejlaG Odesláno pondělí v 09:25 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:25 Máš pravdu, že je to i o zvyku, přizpůsobení se vyšším hodinkám. Mám g- shocky 6900, pod rukáv nevejdou, ale omlácené nejsou. Každopádně nové Atacamy quartz i automaty s nižším pouzdrem budou určitě lépe sedět na ruce. Pořád je zvažuju
bosco Odesláno pondělí v 10:41 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:41 Před hodinou, MejlaG napsal: Máš pravdu, že je to i o zvyku, přizpůsobení se vyšším hodinkám. Mám g- shocky 6900, pod rukáv nevejdou, ale omlácené nejsou. Každopádně nové Atacamy quartz i automaty s nižším pouzdrem budou určitě lépe sedět na ruce. Pořád je zvažuju Tak kdyby červíček dál hlodal, máme obě verze k dispozici k vyzkoušení na prodejně a pokud do Prahy jezdíš jen příležitostně, věřím, že budou k vidění třeba na letošní Micro Praze.
MejlaG Odesláno pondělí v 16:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:09 Do Prahy se chystám začátkem října, tak uvidíme. Už jsem kolem vás několikrát jel, ale nebyl čas se zastavit.. tak trochu naštěstí, protože bych s prázdnou neodjel :-). Přikládám ještě pár fotek bývalek Laco Tundra - fakt pěkné byly a "důkaz", že dříve byly Laco Squad hodinky menší, cca 40-42 mm.
bosco Odesláno středa v 14:06 Nahlásit Odesláno středa v 14:06 @MejlaG Ta stříbrná verze se mi líbí čím dál víc Tak pokud Ti to vyjde, klidně se stav, rádi předvedeme, co Tě bude zajímat
ZH6 Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami Speciální edice Laco Frieda ke 100. výročí. Ten červený dial je boží https://www.laco.de/en/laco-100
MejlaG Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Jj, Frída se povedly,,,přihlásil jsem se do soutěže, tak uvidíme..:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se