FxTrader Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Popravde vlastni rodinu jeste nemam, ano jsem burzovni spekulant. Pateky se mi libi a je to i z meho pohledu velmi dobra investice. To jestli mi je me deti omlati o hlavu necham na nich. Muzu se zeptat mate nekdo nejake doporuceni na obchod, kde by se daly takoveto hodinky sehnat ?
Jay Doll Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Nevím jaké myslíš, nicméně v Praze třeba Carollinum, Dušák, Bechyně. Problém je v jedné věci, pokud chceš hodinky které zaručeně stoupají v hodnotě (Rolex Daytona nebo Patek Nautilus v oceli) tak je neseženeš jen tak na krámě, ale chce to mít navíc známosti
mmcmxcix Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 No když nekdo prijde s dotazem - "neco, co by se mohlo v nasi rodine dědit, tak kolem 200 litrů", tak evidentne žádnej vztah k hodinkám nemá. Navíc je irelevantní predpokladat, ze moje deti budou mit k hodinkam uzasny vztah a ze si je budou predavat a shranovat jako svátost. A ze poroste jejich cena. nechci byt negativista, ale tohle jsou uvahy zcela mimo. Tak! Pekne napsano. Prohloupit se da i nakupem za 200 litru, tak pozor a chladnou hlavu.
Petr Svenda Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Ja bych se zeptal takhle: proc ty hodiny museji byt zrovna v cene v radu statisicu, proc nemohou byt treba 10x levnejsi? Znas odpoved na tuhle otazku?
Frantik Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Ja bych se zeptal takhle: proc ty hodiny museji byt zrovna v cene v radu statisicu, proc nemohou byt treba 10x levnejsi? Znas odpoved na tuhle otazku? No protoze by to pak nebylo tak zajimave vlakno Tech dotazu na vyber "nejakychnevimjakych" hodinek za stovky tisic je tu cela rada, ale jaksi jsme nikdy nevideli vysledek Pozn. Mam Primky po dedovi i tatovi a taky je chci jednou dat dál. A nepotrebuju k tomu "investici za sto tisíc"
Flashman Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 No protoze by to pak nebylo tak zajimave vlakno Tech dotazu na vyber "nejakychnevimjakych" hodinek za stovky tisic je tu cela rada, ale jaksi jsme nikdy nevideli vysledek Pozn. Mam Primky po dedovi i tatovi a taky je chci jednou dat dál. A nepotrebuju k tomu "investici za sto tisíc" Nelze než jen souhlasit,máme v rodině drobný spěrk,který v době vzniku neměl závratnout hodnotu,moje děti budou již 4.generací.Historie a příběh dělá z věcí vzácnost,proto jsem já zrepasovat otcovi hodinky Prim Sport a stanou se dalším putovním předmětem našeho rodu.A votom to je
FxTrader Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Ano mate pravdu hodnota neni primarni, ale proste jsem se tak rozhodl a vzhledem k memu vystupovani chci mit kvalitni hodinky, ktere mi budou delat vizitku. Jeste k vyberu bude problem sehnat tyto http://www.chrono24.cz/patekphilippe/mens-calatrava--id1926732.htm?id=1926732&picnum=0&tab=details neni to nejaka specialni edice ?
Jay Doll Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Calatravy v bílém zlatě jsou docela sehnatelné. Každopádně si zavolej do Carollina, tam to řeknou více o dostupnosti v ČR. Nicméně hlavní je, aby se líbily tobě a aby se dobře nosily
Jezevcik2 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 proto jsem já zrepasovat otcovi hodinky Prim Sport a stanou se dalším putovním předmětem našeho rodu.A votom to je Můžu se zeptat,jakým způsobem proběhla ta repase?Pokud si to vzali do plné parády v Eltonu,tak jsou určitě krásné,ale obávám se,že si budeš moci říci pouze:ten strojek uvnitř je od mého táty. Třeba se pletu a dal jsi je pouze přeleštit,vyčistit atd.,ale taková případná zgruntueltonrepase úplně postrádá citovou vazbu.
Flashman Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Můžu se zeptat,jakým způsobem proběhla ta repase?Pokud si to vzali do plné parády v Eltonu,tak jsou určitě krásné,ale obávám se,že si budeš moci říci pouze:ten strojek uvnitř je od mého táty. Třeba se pletu a dal jsi je pouze přeleštit,vyčistit atd.,ale taková případná zgruntueltonrepase úplně postrádá citovou vazbu. Souhlasím,že repase profesionálně provedená,kde jsou původní díly nahrazovány replikama je na pohled velmi pěkná,ale vytrácí se duch.Nechal jsem vyměnit sklíčko,dal jsem novou lunetu a pásek,původní díly mám,tak kromě toho sklíčka lze vše uvést do původní podoby.
Ivo_S Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Ikdyž jsem fanda Omeg, zadání opravdu zcela jasně nabízí alternativu Rolex nebo Patek. U Rolexu je to o jejich klasickém vzhledu a spolehlivosti a u Pateka je to o dokonalosti zpracování a navíc u obou značek je to o velké legendě. To se pak generacím příštím bude nosit hezky v budoucí "kybernetické době". Jen tak na okraj, pochybuji že trader bude zakládat stavebko či jiný podobný typ spoření
hejdik Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 (upraveno) Musím se připojit s názorem,že pokud doteď někdo zdědil ty pověstné hodinky po dědovi,tak to kouzlo opravdu asi nebylo v jejich finanční,ale především morální hodnotě.Prostě je to v tom,že v nich ten darovaný zanechal kus "své duše" a to především musí vědět ten kdo takové hodinky zdědí a váží si toho.No když už jsi se tak rozhodl tak proč ne,ale možná bych navrhl jinou věc,nevím jestli se už takto někdo nevyjádřil,vše jsem detailně nečetl.Možná by stálo zato navštívit Elton,tam jim přednést svou myšlenku a výsledkem by mohli být hodinky,které si necháš upravit k obrazu svému a tak v nich zanechat svůj jedinečný otisk.Já nejsem úplně přesvědčen,že v takové záležitosti hraje hlavní roli právě světoznámost značky.Krásné originální hodinky z Eltonu určitě nebudou na ostudu a myslím,že by to mohlo být spojeno i s řadou výhod - servis ,osobní přístup apod.Zkus to promyslet,myslím že by to určo stálo za to. Upraveno 4. února 2012 uživatelem hejdik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se