Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já hodnotím pana Brože velice kladně. Sežene originální díly Omega, Breitling, apod., poradil si zatím se vším, co jsem potřeboval. Jen bych řekl, že má hodně práce anebo lépe bych to vyjádřil tak, že bere více práce, než by zvládl v rozumném termínu. Posunutí výdeje hodinek o pár dní je běžné, ale na druhou stranu vždy jsem byl s jeho prací spokojený.

Odesláno

Brož je pro mě nejnavštěvovanější hodinář v Praze, a to především z důvodu, že je dostupný, levný a má poměrně fajn lhůty oprav. Všechno, co pro mě zatím dělal, udělal dobře.

Nicméně je náladový, někdy je ochotný, jindy se tváří, že ho člověk obtěžuje. A dost práce za něj dělají jiní hodináři, takže kvalita větších servisů někdy osciluje. Ale i tak hodnotím spíše kladně

Odesláno

Tak přidám taky hodnocení, ale bohužel ne kladné.

30.12. Jsem si koupil Hamiltony a rovnou jsem si zašel k zkrátit tah. Byl nejblíž zvolil jsem jeho. Nicméně měl asi špatný den nebo nevím jak si to vysvětlit, ale při zkracování mi hodinky pokřtil- udělal mi zásek do lunety. Ja bych si toho v šeru pasáže ani nevšiml, ale přítelkyně měla bistré oko a hned hlásila, že je něco v nepořádku. Takže u mne již pan Brož nikdy více.

Odesláno

Moje posledni zkusenost je stara asi dva az tri roky, ale primo s Mr. Brozem: uprava exterieru a revize interieru Omega Speedmaster Mark III (flightmaster pouzdro, takze na lesteni a brouseni peklo), vse v pohode, za levno a rozumne rychle. Akorat jsem si pri vyzvedavani hodinek pripadal, ze jsem tam dost na obtiz.

Odesláno
  V 1. 2. 2012 v 19:25, 'Jay Doll' napsal:

Brož je pro mě nejnavštěvovanější hodinář v Praze, a to především z důvodu, že je dostupný, levný a má poměrně fajn lhůty oprav. Všechno, co pro mě zatím dělal, udělal dobře.

Nicméně je náladový, někdy je ochotný, jindy se tváří, že ho člověk obtěžuje. A dost práce za něj dělají jiní hodináři, takže kvalita větších servisů někdy osciluje. Ale i tak hodnotím spíše kladně

+1

To s tou náladovostí je bohužel pravda, občas u něj vyloženě "obtěžuju", ale s jeho prací jsem byl vždy (asi 2-3x) spokojený. Jednou mi dělal Prim Sporty II, které pak záhadně zrychlovaly, bez problému a zdarma vyřídil reklamaci. Ceny na centrum Prahy velmi dobré.

Odesláno

Já jsem s ním taky spokojený, naladový je, chce to tam zajít vícekrát :smile_anim: podle mě nechce na hodinkách dělat nic zbytečně, aby to zákazník platil. Což jinde není samozřejmostí. Mě dělal Speedy a spokojenost, ceny hodně slušné.

Odesláno

Jak jsem psal ve vlákně "Co mě naštvalo" - zcela banální záležitost s kvarckami, problém vyřešil, ale byl hodně nepříjemný :(

V 1. 2. 2012 v 14:38, 'Widloun' napsal:

Naštvalo mě to už včera, a jelikož jsem dodneška nevychladl, píšu až dnes. Manželce došla baterka v kvarckách a já jsem ji chtěl vyměnit. Hodinky jsem bez problémů otevřel, vyndal starou baterku, lehce brslenem přejel kontakty a dal novou. Hodinky bez problémů fungovaly. Poté jsem zjistil, že je bez použití lisu nezavřu (kombinace WR50 a naklapávací víčko je zřejmě dost náročná) a rozhodl jsem se, že se obrátím na odborníka. Abych mu nekazil kšeft a nechtěl po něm jen zaklapnutí a aby nová baterka byla pokud možno značková a déle vydržela, když se to tak špatně zavírá, novou baterku jsem zase vyndal a schoval na horší časy a odborníkovi jsem donesl otevřené hodinky bez baterky. Ten mi napřed udělal přednášku o tom, že jsem je vůbec neměl otvírat (budiž), pak tam cosi kutil s jakousi baterkou a vítězoslavně pravil něco v tom smyslu, že nejdou a že jsem je neměl otvírat. Pak tak nějakou chvíli čistil kontakty (předtím očištěné) a nakonec pravil, že hodinky jdou, ale ... Poté se ještě konalo delší zápolení s lisem a nakonec byly hodinky zavřené, zaplacena požadovaná částka a já jsem bez dalších komentářů raději zmizel.

Když přejdu tu hromadu řečí, tak:

1) "nová" baterka byla vytažena nikoli z obalu, ale z jakéhosi sulcu na stole a nebyla změřena (možná někdy předtím???)

2) pan mistr s ní manipuloval kovovou pinzetou ... že by "zformátování" baterky, aby byl brzy další kšeft?

3) v tomto podniku mi před časem vyměnili baterku v jiných kvarckách (WR 100) tak, že přiskřípli těsnění a vzhledem k tomu, že to bylo před dovolenou u moře, výsledek si každý jistě dovede představit.

Já blbec jsem tam znovu vlezl proto, že to mám z práce nejblíž a říkal jsem si, že na dámských kvarckách není co zkazit, manželka je navíc nemá ve zvyku koupat.

A vážení, tento příběh je pravdivý. Tento odborný závod se vyskytuje v centru Prahy.

Odesláno
  V 1. 2. 2012 v 22:02, 'quest987' napsal:

Tak přidám taky hodnocení, ale bohužel ne kladné.

30.12. Jsem si koupil Hamiltony a rovnou jsem si zašel k zkrátit tah. Byl nejblíž zvolil jsem jeho. Nicméně měl asi špatný den nebo nevím jak si to vysvětlit, ale při zkracování mi hodinky pokřtil- udělal mi zásek do lunety. Ja bych si toho v šeru pasáže ani nevšiml, ale přítelkyně měla bistré oko a hned hlásila, že je něco v nepořádku. Takže u mne již pan Brož nikdy více.

bystré s Y:bangin:

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Brož, když nemá svůj den, tak je úplně na facku. Minule jsem u něj kupoval řemen a s výběrem mi pomáhala přítelkyně a ta se tam s ním málem pohádala, jak byl příjemný. Ale obvykle bývá v pohodě a zatím vše, co jsem potřeboval, vyřešil rychle a dobře. Takže u mě dobrý, u mé drahé polovičky na kordy :)

Upraveno uživatelem Chorche
  • po 3 týdnech...
Odesláno

p. Brož je solídny a hlavne sa vyzná,možem doporočiť

V 1. 2. 2012 v 19:17, 'jacob' napsal:

Já hodnotím pana Brože velice kladně. Sežene originální díly Omega, Breitling, apod., poradil si zatím se vším, co jsem potřeboval. Jen bych řekl, že má hodně práce anebo lépe bych to vyjádřil tak, že bere více práce, než by zvládl v rozumném termínu. Posunutí výdeje hodinek o pár dní je běžné, ale na druhou stranu vždy jsem byl s jeho prací spokojený.

• po měsíci...
Odesláno

Pokud jde o provedenou práci a ceny tak pozitivní zkušenost.

Pokud jde o osobu hodináře tak ehm, jak to jen říct slušně.. někteří lidé by holt neměli vykonávat práci, při které přichází do osobního styku s ostatními lidmi.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

U p. Brože jsem si před lety koupil Junkersy, 3x reklamace ( nevšiml jsem si, že sklíčko je zevnitř trochu zamlžené), zjistil jsem to až večer. Následující den jsem na cifr už neviděl. Ten problém vznikal evidentně, již na prodejně. Jen bych chtěl zdůraznit, že šlo o hodinky označené hodnotou WR 5 ATM. Brož je nafoukaný, neochotný a arogantní ( při prodeji byl usměvavý a přeochotný). Na servisní opravy, posílají hodinky někam na Vinohradskou. V A R U J I ! ! !  Už po prvním servisním zásahu - odřené a poškrábané pouzdro, upatlané dýnko a korunka, od nějakého tmelu. Po druhé reklamaci, rýha na sklíčku. Přitom problém se zamlžením se stále opakoval. Oni ty hodinky nedokázali ani vysušit...  P.S. Záskok za Brože - hodinář s viditelně silným třasem rukou, když jsem to viděl, vše jsem pochopil. To bylo asi před 2 lety.V létě jsem měl to velké štěstí, že jsem tam potkal pána, který se rozčiloval, že mu při servisu baterie poškrábali hodinky, ale to tam byl zas jiný čičmunda. Rovněž varuji, před nákupem hodinek ve zlatnictví Zuzana v Praze. Pokud neodoláte a nějaké milášky si vyberete, ( Junkers, Zeppelin) řádně prohlédnout !!! A vždy a všude trvat, na origoš záručáku k danému modelu hodinek. Mám pocit, že někteří naši obchodníci, dokáží jedny hodinky prodat 2x. Jednoduše vrácené hodinky po servisu a při jejich opětovném prodeji Vám sdělí, že orig. záručák nemohou dohledat.

Upraveno uživatelem GSIA79
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Za poslední pulrok jsem byl u Brože 2x s Fortiskama a musím říct, že vše v naprostém pořádku. Vstřícný a usměvavý a dokonce podruhé jsem reklamoval drobnou nefunkčnost po jeho opravě a vše rychle a bez problémů vyřešil. Ceny taky OK.

Odesláno

To jsi měl, ale neuvěřitelné štěstí a v tvém případě i odvahu. Já nedaleko pracuji, okolo chodím dost často a za poslední  1/2 rok, tam pan Brož nebyl ani jedinkrát. Nájímá si "hodináře", kteří tam provádějí běžný servis a prodej. Většinou jsou to rasové a ruce mají volšové... a ceny? Junkers, Zeppelin se dají koupit levněji, na budiky.cz. Dražší hodinky, bych si tam v žádném případě nekoupil a se značkou Fortis, choď prosím tě do koscomu Na Poříči. Jinak máš můj respekt a uznání za odvahu.

Odesláno

Strašit jsem nikoho nechtěl, byla to jen a pouze má zkušenost (ne jediná). Koscomu, placenou reklamu taky nedělám, ale s Fortiskama jedině tam. Když natrefíš v Praze na něco lepšího, dej prosím echo.

Odesláno

Já mám s panem Brožem zkušenosti dobrý. Sice je fakt, že kapku nestíhá, ale vždycky byl velice ochotnej. Když mi začly blbnout u něj koupený hodinky, opravil, omluvil se, dostal jsem budík (sice nevim co s nim..). Jednou mi trochu hůř odleštil antireflex, ale opět promptně a s omluvou napraveno. Ten druhej hodinář (no, asi spíš měnič baterek) je taky v pohodě.. ikdyž mi jednou s kamennou tváří tvrdil, že Omega dělá pro stejnej modej dva typy pouzdra. Pro řemen a pro tah:)

• po měsíci...
Odesláno

Před dvěma týdny prodloužení tahu resp. přibroušení článku a montáž potápěčské extenze zcela v pohodě. Byl tam jiný hodinář, který za p. Brože zaskakoval. Velice příjemný, rychlý, cena myslím v pohodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...